O tebi sanjam !Domestic
League
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Runners-up (1): 2015–16
First League of the Federation of Bosnia and Herzegovina:
Winners (1): 2013–14
Yugoslav First League:
Third place (1): 1976–77
Yugoslav Second League:
Winners (1): 1958–59
Cups
Bosnia and Herzegovina Cup:
Runners-up (7): 1994–95, 1995–96, 1997–98, 1999–2000, 2007–08, 2008–09, 2015–16
Yugoslav Cup:
Runners-up (1): 1970–71
Yugoslav League Cup (shared record):
Winners (1): 1971–72[9]
Runners-up (1): 1972–73
European
UEFA Intertoto Cup:
Winners (1): 1983 (Joint Winner)
Da Zrinjski nije poklopio one sezone sudije kad smo završili drugi.. ja ti garantujem da bi se titula odlucivala u Mostaru.. jer nije bilo realno da mi dobijemo sve do kraja a i oni što jesu... znamo i kako poklopili sve i svašta gdje god su mogli i na kraju završili na +7 od nas a realno je bilo do zadnjeg kola da smo u bod - dva mi ili oni i da zadnje kolo bukvalno odlucuje ko ce biti prvi tj. da pobjednik tog meca uzme titulu.. Dovoljno je vidjetiOnlyLeft22 je napisao/la: ↑22 apr 2022, 21:34Ove klipove trebaju dobro da pogledaju oni koji nose dres tuzlanske Slobode !!!
Da znaju pi.ckice gdje igraju !!!!
Možda onih 3200 ljudi na jugu nisu kupili kartu u dogovoru s klubom jer su svakako planirali napusiti utakmicu, pa ih nisu obračunali.
nista to brojimo samo titule koje su osvajali Sarajevo, NK Zeljo, Zrinjski i Borac..OnlyLeft22 je napisao/la: ↑22 apr 2022, 21:48Nek se ostali jave kad budu pobjedili ekipu iz top 5 liga
VELEZ I SLOBODA GIGANTI
Tu je i Celik taman iza
I onda mi neko dodje i kaze neke rezimske klubove kao Sarajevo, zrin/njski, Borac
Ova tri kluba su Evropski giganti
Celik - 2 Mitropa kup, 1 UEFA INTERTOTO CUP
Sloboda - 1 UEFA INTERTOTO CUP
Velez - 1 BALKANS CUP, 1/4 UEFA CUP, 1/8 UEFA CUP, 1/8 UEFA CUP WINNERS' CUP (2)
Zivio bratesamirr je napisao/la: ↑22 apr 2022, 21:44Da Zrinjski nije poklopio one sezone sudije kad smo završili drugi.. ja ti garantujem da bi se titula odlucivala u Mostaru.. jer nije bilo realno da mi dobijemo sve do kraja a i oni što jesu... znamo i kako poklopili sve i svašta gdje god su mogli i na kraju završili na +7 od nas a realno je bilo do zadnjeg kola da smo u bod - dva mi ili oni i da zadnje kolo bukvalno odlucuje ko ce biti prvi tj. da pobjednik tog meca uzme titulu.. Dovoljno je vidjetiOnlyLeft22 je napisao/la: ↑22 apr 2022, 21:34Ove klipove trebaju dobro da pogledaju oni koji nose dres tuzlanske Slobode !!!
29-kolo u Doboj Kaknju: Mladost - Zrinjski 0-3 ! (Sudija dize ofsajd kod rezultata 0-0 na pocetku meca a ofsajd ne da nije bio nego lik metar iza linije na kraju oni to dobiju i osiguraju se prije zadnjeg kola.. gdje su im se gace vec tresle... i cinili su sve sa Beusom samo da zadnje kolo ne odlucuje jer su se bili uplašili.. Toliko o njima svršavaju na Jakira ja vam garantujem ko god da im dodje u prvom pretkolu LP da ce ispasti pa bio to Neftchi, Lincoln iz Gibraltara ili Dudelange.. Vama cestitam na osvajanju kupa tanko je Sarajevo mozda nikad slabije ove sezone a vi bez imperativa kroz prvenstvo dok ce oni i dalje ganjati Borac da završe makar medju 3..
Ma mnogo lakše vam je sve a i ubili ste ih na Kosevu ove sezone a trebali ste dobiti i u Mostaru prvi meč realno.. Oni i kroz Ligu mogu i Evropu ali mislim da ce izvisiti tu i Kup utakmicu gube sigurno.. Pa onda nek Zukanovic stavlja cijenje Djokanovicu Pidri i ostalima po 2-3M Eura... imat ce vremena cijelo ljeto bez Evrope pa moze dobro razmisliti ko ce kostati 2 a ko 3M Eura.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑22 apr 2022, 21:51Zivio bratesamirr je napisao/la: ↑22 apr 2022, 21:44Da Zrinjski nije poklopio one sezone sudije kad smo završili drugi.. ja ti garantujem da bi se titula odlucivala u Mostaru.. jer nije bilo realno da mi dobijemo sve do kraja a i oni što jesu... znamo i kako poklopili sve i svašta gdje god su mogli i na kraju završili na +7 od nas a realno je bilo do zadnjeg kola da smo u bod - dva mi ili oni i da zadnje kolo bukvalno odlucuje ko ce biti prvi tj. da pobjednik tog meca uzme titulu.. Dovoljno je vidjetiOnlyLeft22 je napisao/la: ↑22 apr 2022, 21:34Ove klipove trebaju dobro da pogledaju oni koji nose dres tuzlanske Slobode !!!
29-kolo u Doboj Kaknju: Mladost - Zrinjski 0-3 ! (Sudija dize ofsajd kod rezultata 0-0 na pocetku meca a ofsajd ne da nije bio nego lik metar iza linije na kraju oni to dobiju i osiguraju se prije zadnjeg kola.. gdje su im se gace vec tresle... i cinili su sve sa Beusom samo da zadnje kolo ne odlucuje jer su se bili uplašili.. Toliko o njima svršavaju na Jakira ja vam garantujem ko god da im dodje u prvom pretkolu LP da ce ispasti pa bio to Neftchi, Lincoln iz Gibraltara ili Dudelange.. Vama cestitam na osvajanju kupa tanko je Sarajevo mozda nikad slabije ove sezone a vi bez imperativa kroz prvenstvo dok ce oni i dalje ganjati Borac da završe makar medju 3..
Lani se rekao da cemo igrati Evropu i pogodio si![]()
Dok drugi su tu 90 minuta, mi cijeli život tvoja smo trupa!
Nedaj se Samire, kmečiš najjače već godinama <3samirr je napisao/la: ↑22 apr 2022, 21:44Da Zrinjski nije poklopio one sezone sudije kad smo završili drugi.. ja ti garantujem da bi se titula odlucivala u Mostaru.. jer nije bilo realno da mi dobijemo sve do kraja a i oni što jesu... znamo i kako poklopili sve i svašta gdje god su mogli i na kraju završili na +7 od nas a realno je bilo do zadnjeg kola da smo u bod - dva mi ili oni i da zadnje kolo bukvalno odlucuje ko ce biti prvi tj. da pobjednik tog meca uzme titulu.. Dovoljno je vidjetiOnlyLeft22 je napisao/la: ↑22 apr 2022, 21:34Ove klipove trebaju dobro da pogledaju oni koji nose dres tuzlanske Slobode !!!
Ostavio sam ti cvaju ispod jastuka da budes Miran !Rigoletto je napisao/la: ↑22 apr 2022, 22:06Samire kmečiš najjače već godinama <3samirr je napisao/la: ↑22 apr 2022, 21:44Da Zrinjski nije poklopio one sezone sudije kad smo završili drugi.. ja ti garantujem da bi se titula odlucivala u Mostaru.. jer nije bilo realno da mi dobijemo sve do kraja a i oni što jesu... znamo i kako poklopili sve i svašta gdje god su mogli i na kraju završili na +7 od nas a realno je bilo do zadnjeg kola da smo u bod - dva mi ili oni i da zadnje kolo bukvalno odlucuje ko ce biti prvi tj. da pobjednik tog meca uzme titulu.. Dovoljno je vidjetiOnlyLeft22 je napisao/la: ↑22 apr 2022, 21:34Ove klipove trebaju dobro da pogledaju oni koji nose dres tuzlanske Slobode !!!
29-kolo u Doboj Kaknju: Mladost - Zrinjski 0-3 ! (Sudija dize ofsajd kod rezultata 0-0 na pocetku meca a ofsajd ne da nije bio nego lik metar iza linije na kraju oni to dobiju i osiguraju se prije zadnjeg kola.. gdje su im se gace vec tresle... i cinili su sve sa Beusom samo da zadnje kolo ne odlucuje jer su se bili uplašili.. Toliko o njima svršavaju na Jakira ja vam garantujem ko god da im dodje u prvom pretkolu LP da ce ispasti pa bio to Neftchi, Lincoln iz Gibraltara ili Dudelange.. Vama cestitam na osvajanju kupa tanko je Sarajevo mozda nikad slabije ove sezone a vi bez imperativa kroz prvenstvo dok ce oni i dalje ganjati Borac da završe makar medju 3..![]()
1905