Jeste, samo si ti pomislio na nesto drugo.

Jeste, samo si ti pomislio na nesto drugo.
Bilo je i više od 4k ne dolazi Sloboda svaki dan.brig je napisao/la: ↑17 apr 2022, 14:01Čestitke Zrinjskom. Zasluzeno!
Inače, jučer kolega me nagovori da odemo u Posusje na utakmicu. Prvo što gore tekme nisam pogledao odavno. Drugo sam se uvjerio u napumpavanje broja gledatelja. Nevjerojatno. Bas odem vidit sta ce stavit kad 4 000 stavio delegat. Smijesno. Barem duplo vise od realnog.
Treće, smrzao se ko rijetko kad![]()
Kome smeta Evropski Tusanj i Koševo bez Evrope ?Mamba21 je napisao/la: ↑20 apr 2022, 23:48Pričamo o ljudima, a ne o divljacima.MrkiMedo je napisao/la: ↑20 apr 2022, 23:03Pa oprastao se Zeba prije par sezona pa su vasi iz zdenke silazili maksuz da pljuju covjeka kad je prolazio ispod i pozdravljao se sa ljudima. Mislim da mi nismo takav narod, tesko da ce se to kod nas ikad dozivjeti. Daj boze, ali ne vjerujem iskrenoMaroonBjelave je napisao/la: ↑20 apr 2022, 22:28Nešto me "dobrila puca" večeras, pa kontam da li će se kod nas ikad desiti situacija poput one na tekmi Liverpool-Manchester gdje se daje podrška protivničkom igraču? Naprimjer, oproštaj od dresa Jakovljevića, Husejnovića, Kosorića, Velkoskog i da ne nabrajam dalje, gdje cijeli stadion ustaje i aplaudira.
Evo zadnju tekmu Zrinjskog na Grbavici, Bilbija dobio aplauze (2 gola i asistencija). Svugdje može, jedino na Koševu i Tušnju teško, indijanci
Gdje je onaj sto neki dan napisa "Najveca sramota u historiji BiH navijacke scene" sto nas je doslo 700-800 protiv drugoligasa,srijeda,14h,na tudjem stadionu
vidjet cemo Jakira u Evropi s Mariborom se obrukao ! Ispao od Coleriane.. i to kuci..NerminFatic je napisao/la: ↑22 apr 2022, 18:35Vidjet cemo kad Svinjski izvuce Neftci, jesu li napredovali...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.