I docekaces ga kod bude prolazio pored navijaca chelsea i torresa...jacky09 je napisao/la:Carra ga čeka.. kad god dođe.OTNYS_YNWA je napisao/la:Torres neće ni početi, 100% sam siguran.![]()
Sutra očekujem ovaj prizor:

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
I docekaces ga kod bude prolazio pored navijaca chelsea i torresa...jacky09 je napisao/la:Carra ga čeka.. kad god dođe.OTNYS_YNWA je napisao/la:Torres neće ni početi, 100% sam siguran.![]()
Sutra očekujem ovaj prizor:
zapravo i nije,zagriznuo ga jeLily je napisao/la:[youtube][/youtube]hary_ynwa je napisao/la:"NIKAD NISAM POLJUBIO LIVERPOOLOV GRB"
0:25 - Ma jok, nije nikad.
Teško, kad je ovo promašioRizah je napisao/la:Stoke-Sunderland 3-2, što je veoma odlično za nas.
Sutra ako Bog da jedna hinjska pobjeda od 0-1, neki odpadak, za nova tri boda i šesto mjesto.
Nije bitno ko će ga dati, neka ga da i Reina, svejedno mi je.
Nadam se danas kiksevima Tottenhama, Cityija i Uniteda, a Arsenalovoj pobjedi.
Aj nek nije... vjerujemo, al kako li ce objasnit ono stihinjsko radovanje kad je Gerrard zabio gol Atleticu u 90. minuti iz nepostojeceg penala"NIKAD NISAM POLJUBIO LIVERPOOLOV GRB"
Ma hajde pustite supka na miru,vidite da ne zna sta prica...sad je LIVERPOOL vazan,a njega ce skrtel satrat...Portillo je napisao/la:Aj nek nije... vjerujemo, al kako li ce objasnit ono stihinjsko radovanje kad je Gerrard zabio gol Atleticu u 90. minuti iz nepostojeceg penala"NIKAD NISAM POLJUBIO LIVERPOOLOV GRB"
Nisu isti tip igrača, a Lucas je odličan igrač, tako da ga ne treba mjenjati. Prošlu utakmicu prema goal.com je bio najbolji igrač.Liverpool8 je napisao/la:Uh sta uradi Kranjcar za pobjedu Totenhema. Da nam je on umjesto brazilskog lava
king1000 je napisao/la:Ljudi toliko sam uzbuđen pred sutrašnju utakmicu da bih najrađe ja igrao![]()
![]()
uvedi sportklubreds_forever je napisao/la:king1000 je napisao/la:Ljudi toliko sam uzbuđen pred sutrašnju utakmicu da bih najrađe ja igrao![]()
![]()
![]()
Predobro
Mi koji gledamo preko neta se umorimo taman koliko i oni sto igraju, oni trce za loptom, mi za linkovima...
Ja i više !reds_forever je napisao/la:king1000 je napisao/la:Ljudi toliko sam uzbuđen pred sutrašnju utakmicu da bih najrađe ja igrao![]()
![]()
![]()
Predobro
Mi koji gledamo preko neta se umorimo taman koliko i oni sto igraju, oni trce za loptom, mi za linkovima...
Isto tako mislim. Samo nek se bore pa ni poraz nece boljeti ukoliko se dogodi. Sutra ce biti svega, to je sigurno, ali je isto tako i sigurno da Kenny nesto "kuha".LFC_LAVOV je napisao/la:Meni je vazno samo da sutra igraci odigraju borbeno, a kao sto kaze King Kenny 3 boda nisu imperativ
Ma katastrofa. Prije dok je Man City TV prenosio vise utakmica, mogao je covjek naci 1000 linkova, sad kako prikazuju samo jednu, ne mozes 2 normalna linka naci...reds je napisao/la: Protiv Stokea sam probao sigurno bar 30 linkova i tek zadnjih 20 minuta odgledao normalno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.