Pa bolje da igra sam nego s Bartonom

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Pa bolje da igra sam nego s Bartonom
To je ta logika.
Jah, Steph ne bi osvojio prstena da mu nije bilo KD-a.TheChief je napisao/la: ↑22 apr 2022, 17:49Za vrijeme njegovog boravka u GS to je bio njegov tim.Biscione je napisao/la: ↑22 apr 2022, 17:45Ma NBA fanovi imaju najporemećeniji sistem vrijednosti u svijetu sporta. Ne mogu shvatiti da je ovo timski sport i da jedam igrač koliko god bio dobar me može ništa sam. Igrač koji bude lojalan svim klubu, igra s levatima i ne osvoji prsten biva pljuvan i osporavan, pa bolje i to nego kao KD otići u tuđi tim ili kao Harden davati guze drugim super-starovima da ga prime u svoj tim nebil i in osvojio prsten.Salahudin123 je napisao/la: ↑22 apr 2022, 16:03Ne kontam u cemu je fazon ismijavanja Jokica zato sto ce od ovakvih Ratnika ispasti. Da napomenem, nisam fan Jokica ali brate mili malo realnosti ne bi bilo na odmet. Jokic je vrhunski igrac i nikakva metla od ovakvih Warriorsa to ne moze promijeniti. Svaka mu cast pa je i uveo u play of ove hameljase koje ima oko sebe. Ne bi me iznenadilo ni najmanje da se Ratnici dograbe prstena, imaju sve predispozicije za to.
Da je Steph bio FMVP onda bi prica tudji tim pila vode.
Ili Iggy.
Kao što rekoh sinoć.SiamoNoi je napisao/la: ↑21 apr 2022, 00:39Niti Morant niti Memphis nemaju niti jedan razlog da budu "humble". Samo bahato i maksimalno bezobrazno kako se išlo i do sada.
Humble nek ostane za Spurse i slične koji su nesposobni rebuilding napravit kako se spada nego ih onaj olinjali starac vuče za nos već nekoliko sezona.
Samo bahato i maksimalno bezobrazno.has team ever cut a 26 point lead to 7 only to fall back down by 25 and then come back and win?
i certainly have no idea and don't have the tools to find out
Aha, jel zato Harden nije nikad osvojio prsten i neće?
Ono sto je Harden igrao u 3-4 godine za vrijeme prime Warriorsa je cista fantazija, ne znam zasto se to baca u vodu jer nije mogao pored GSWa
Pa zato ne moze u konverzaciju sa recimo Kobijem, a da je osvojio 3, 4, 5 kao prva opcija mozda bi bio u toj konverzaciji. Dobro je, pocinjes kontati neki standard, koji nisu postavili navijaci niti novinarske kuce nego sami igraci. Evo @dscile pise kako nema suigrace itd. Ave je to legitimno ali da li je od 50+ mvps ili koliko vec, nisu im bili suigraci povredjeni, igrali protiv jacoh ekipa itd. Pa je svaki otkino tekmu
samo bahato i bezobrazno, igraju prvi put u playoffu kao #2 seeda protiv #7 seedaSiamoNoi je napisao/la: ↑22 apr 2022, 19:37Kao što rekoh sinoć.SiamoNoi je napisao/la: ↑21 apr 2022, 00:39Niti Morant niti Memphis nemaju niti jedan razlog da budu "humble". Samo bahato i maksimalno bezobrazno kako se išlo i do sada.
Humble nek ostane za Spurse i slične koji su nesposobni rebuilding napravit kako se spada nego ih onaj olinjali starac vuče za nos već nekoliko sezona.Samo bahato i maksimalno bezobrazno.has team ever cut a 26 point lead to 7 only to fall back down by 25 and then come back and win?
i certainly have no idea and don't have the tools to find out
Ne moras se nadat, bice uskoro
Brada im otkino tekmu kao 8i seed a oni bili 73-9 ekipa.emir18 je napisao/la: ↑22 apr 2022, 20:05GSW je ekipa u kojoj okosnice igraju 12+godina, gdje sistem nije mijenjao i ljudi znaju kako dišu.
Onda protiv toga dođe Jokić sa ekipom, koja nema igrača koji sposoban utrpati 20+ koševa osim njega.
Nije bilo franšize gdje su ovako 3 bitna igrača igrala oviko godina skupa, ne može se to porediti tako, niti ovo sa MVP koliko je izvukao utakmica, prije se moglo jer nije bilo super timova, budimo i realno nije Jokić igrač tipa LeBron, Shaq koji će obilježiti jednu eru.
Parket u Houstonu nas je zakinuo za vjerovatno najbolju i najdominantniju sezonu i tima i pojedinca ikad.alemsa je napisao/la: ↑22 apr 2022, 20:34Brada im otkino tekmu kao 8i seed a oni bili 73-9 ekipa.emir18 je napisao/la: ↑22 apr 2022, 20:05GSW je ekipa u kojoj okosnice igraju 12+godina, gdje sistem nije mijenjao i ljudi znaju kako dišu.
Onda protiv toga dođe Jokić sa ekipom, koja nema igrača koji sposoban utrpati 20+ koševa osim njega.
Nije bilo franšize gdje su ovako 3 bitna igrača igrala oviko godina skupa, ne može se to porediti tako, niti ovo sa MVP koliko je izvukao utakmica, prije se moglo jer nije bilo super timova, budimo i realno nije Jokić igrač tipa LeBron, Shaq koji će obilježiti jednu eru.
Nista pustati samo jako i u kost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.