Jeste ili nije?PapirnaMarka je napisao/la: ↑22 apr 2022, 15:48Hana potpisala ugovor sa klubom za ovo "promovisanje"?![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ona ako prodje tartanom ko Jala, obavezno je svom mogucom pirotehnikom zasuti , halal i kazna 20 000 da bude .Lucas je napisao/la: ↑22 apr 2022, 16:56To onda nije doticanje već probijanje dnaPapirnaMarka je napisao/la: ↑22 apr 2022, 15:48Hana potpisala ugovor sa klubom za ovo "promovisanje"?![]()
![]()
Jala je nas navijac i bar dolazi na tekme koliko toliko nez sta ste se momka svezali. Uostalom nebitnim temama se zamarate i mia khalifa je poznata navijacica west hama sta ima veze
imamo mali milion bitnijih tema

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Ovo je isto kao ona vijest sto je netko plasirao za cijene karata, a onda se digla halabuka, napadala uprava, pozivalo na bojkot itd... Stvarno se ovome treba stati u kraj, imam prijedlog za administratore i moderatore, ako se ispostavi da ova vijest nije tačna, kao i ona oko cijene karata, treba onoga ko je napisao vijest banovati na duži vremenski period. Tacno pojedinci ciljano unose nemir i dizu tenzije.PapirnaMarka je napisao/la: ↑22 apr 2022, 15:48Hana potpisala ugovor sa klubom za ovo "promovisanje"?![]()
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Zrinjski je beton al brate i ide ih, sto god zamisle urade. Evo na grbavici prvi minut odma gol.
Da li je ko poceo klat svinjski kada se odvajao, qrac bi im islo sve glat i po loju, da su ih recimo tri kola sudije unistavale, ko sto bi se nama desilo, sad igraju lezerno bez pritiska
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Mogli su dati jos bar 2.. nema ovdje srece nego pun gas svih 90 minutabordobijeli je napisao/la: ↑22 apr 2022, 18:03Zrinjski je beton al brate i ide ih, sto god zamisle urade. Evo na grbavici prvi minut odma gol.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Pa tačno je ono za cijenu karata bilo, ima ljudi koji su kupili karte već bili. Kad su vidjeli iz kluba kolika se halabuka digla nisu na kraju digli cijenu, još dali džaba ulaz tu tekmu. Za Hanu sam čuo na dvije strane, a jedna od tih je i prijatelj koji ima pristup drugom forumu, pa je tamo pročitao.obrijanopile je napisao/la: ↑22 apr 2022, 17:44Ovo je isto kao ona vijest sto je netko plasirao za cijene karata, a onda se digla halabuka, napadala uprava, pozivalo na bojkot itd... Stvarno se ovome treba stati u kraj, imam prijedlog za administratore i moderatore, ako se ispostavi da ova vijest nije tačna, kao i ona oko cijene karata, treba onoga ko je napisao vijest banovati na duži vremenski period. Tacno pojedinci ciljano unose nemir i dizu tenzije.PapirnaMarka je napisao/la: ↑22 apr 2022, 15:48Hana potpisala ugovor sa klubom za ovo "promovisanje"?![]()
A sad to što ti i ovaj keli spinujete na svaki komentar vezan za rad kluba, ili radite u klubu ili vam neko radi tamo čim svaki potez životom branite i pokušavate prebaciti temu. Čim se spomene nešto oko kluba i rada uposlenika, odmah ide "veći nam je problem što igra Hebibović, zanimate se nebitnim stvarima i sl." Ne može se više ni diskusija normalna oko bilo čega pokrenuti, ko kad imate nekakve svoje skrivene interese.
-
- Kontakt:
Rekao sam da su beton i zasluzeno su prvaci, al ide im baš sve. Iduce sezone mogu ostati u ovom sastavu i bolji biti al nece ih ovako lopta slušati. Ubjedjen sam u to, opet kazem cestitke za sve uradjeno ali i ide ih sto bi rekli ko po maslukeli je napisao/la: ↑22 apr 2022, 18:40Mogli su dati jos bar 2.. nema ovdje srece nego pun gas svih 90 minutabordobijeli je napisao/la: ↑22 apr 2022, 18:03Zrinjski je beton al brate i ide ih, sto god zamisle urade. Evo na grbavici prvi minut odma gol.

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Zrinjskom svaka čast. Lijepo je vidjeti kad jedan klub igra atomski fudbal i kad ih boli qurac za ziheraštvo. Odličan trener, stil i sistem igre, te igrači koje je Jakirović uklopio jako dobro u taj sistem. Samim tim, dolazi odlična atmosfera i hemija, tako da ni rezultat neće izostati.
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Pa stvarno ovi novinari na ovom portalu da Bog mili sačuva isto vesela sveska. A što se termina tiče stvarno je sramota šta rade, za ove stvari treba imati Udruženje Premijerligaša. Doduše razumijem i to da je nedjelja Vaskrs pa se ne igra taj dan, ali opet baš ružan termin i konstantno ovo rade.Nezadovoljni su navijači Željezničara terminom utakmice od 18 sati. Mnogi od njih poste u mjesecu ramazanu i za njih je ovaj termin uvreda.
-
- Kontakt:
Ko je kupio kartu po cijenama od 12 ili koji su se iznosi navodili? Opet izmisljas, kupili su ljudi karte po cijenam koje su i sada,a onda je svima dat dzabni ulaz.PapirnaMarka je napisao/la: ↑22 apr 2022, 18:50Pa tačno je ono za cijenu karata bilo, ima ljudi koji su kupili karte već bili. Kad su vidjeli iz kluba kolika se halabuka digla nisu na kraju digli cijenu, još dali džaba ulaz tu tekmu. Za Hanu sam čuo na dvije strane, a jedna od tih je i prijatelj koji ima pristup drugom forumu, pa je tamo pročitao.obrijanopile je napisao/la: ↑22 apr 2022, 17:44Ovo je isto kao ona vijest sto je netko plasirao za cijene karata, a onda se digla halabuka, napadala uprava, pozivalo na bojkot itd... Stvarno se ovome treba stati u kraj, imam prijedlog za administratore i moderatore, ako se ispostavi da ova vijest nije tačna, kao i ona oko cijene karata, treba onoga ko je napisao vijest banovati na duži vremenski period. Tacno pojedinci ciljano unose nemir i dizu tenzije.PapirnaMarka je napisao/la: ↑22 apr 2022, 15:48Hana potpisala ugovor sa klubom za ovo "promovisanje"?![]()
A sad to što ti i ovaj keli spinujete na svaki komentar vezan za rad kluba, ili radite u klubu ili vam neko radi tamo čim svaki potez životom branite i pokušavate prebaciti temu. Čim se spomene nešto oko kluba i rada uposlenika, odmah ide "veći nam je problem što igra Hebibović, zanimate se nebitnim stvarima i sl." Ne može se više ni diskusija normalna oko bilo čega pokrenuti, ko kad imate nekakve svoje skrivene interese.
Ja ne spinujem, ja kažem da ti izmisljas isto kao sto je izmišljeno za karte. E, zbog toga što sa dvije si strane cuo, jedino ti i niko drugi ja bih te banovao. Ovo sto ti radiš je spinovanje i izmišljanje, jer etiketiras nekoga kao da ima nesto od kluba, a odvlačis od svojih lazi...
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 22 apr 2022, 20:10, ukupno mijenjano 3 puta.
Evo i oni tebe selame!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
neobicno vidjeti da s 3 poteza i u roku od 10s iznose loptu od svojih 16 do 16 protivnikaGalileoGalilei je napisao/la: ↑22 apr 2022, 18:58Zrinjskom svaka čast. Lijepo je vidjeti kad jedan klub igra atomski fudbal i kad ih boli qurac za ziheraštvo. Odličan trener, stil i sistem igre, te igrači koje je Jakirović uklopio jako dobro u taj sistem. Samim tim, dolazi odlična atmosfera i hemija, tako da ni rezultat neće izostati.
mocni
- feniksptica
- Kontakt:
Zamisljam nas da smo osvojili ovako rano titulu. Da l bi igrali juniori il bi se igraci zajebavali..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ako ima neko molim vas da potvrdi to vezano za quravu konjsku vuglu, kakva ba ugovor sa njom...
Odmah da vratim ovih dvadesetak clanskih sto sam familiji podjelio i da mi vise nikad ne padne na pamet da ih uzimam...
Jjebem im majku budalastu
Odmah da vratim ovih dvadesetak clanskih sto sam familiji podjelio i da mi vise nikad ne padne na pamet da ih uzimam...
Jjebem im majku budalastu

Be Highirly man, not Sikirly man.Ahmoveliki je napisao/la: ↑22 apr 2022, 20:29Ako ima neko molim vas da potvrdi to vezano za quravu konjsku vuglu, kakva ba ugovor sa njom...
Jjebem im majku budalastu![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 22 gosta.