bas tako pasha moj a mali amel je dobar a ledeta covjek moze koristiiti gdje hoce on ce dobro odigratii..samosarajvo je napisao/la:Ne zna da li se slazete sa mnom ali ja mislim da bi dolaskom Pehlica i ostankom Baneta bili na dobitku (ukoliko Bane ode bili bi na nuli negdje) ovo govorim jer smo vec dobili Belosevica na ljevom beku plus imamo Trebinjca kao zamjenu. Kad bi Bane ostao kojim slucajem onda bi bili jaci za Ledeta koji moze igrat gotovo svugdje. Iako je otisao Dzakmic mislim da bi i na toj poziciji bili dobri jer imamo iskusnijeg KAPITENA plus Pehlica uz vec odlicnog Kojasevica i Vucinu.
Napad nam je najslabija karika ali tu smo Jaci za Amela Handzica i Obucu . Nismo puno jaci ali jesmo kolko tolko.
Na ljeto ili vec sad pod hitno produzit ugovore Pixiju,Torlaku,Ledetu i Banetu ako ostane i to produzit na barem jos godinu/godinu i po. To ce biti moguce samo ako igraci budu imali redovne plate,neke nagrade za pobjede u gostima(kolko tolko) . Poslati Avdica i Ihtijarevica u penziju i otarasit se Jahovica. Probati dovesti jos jednog veznjaka kreatora i napadaca pravog i za sljedecu sezonu bi imali straasan tim,naravno pod uslovima da sve ostane i bude kao sto sam ja gore napisao.
pixi se oporavio izgleda od boli u prepona jer sjecate se i sam je izjavljivao koliko mu to smetaaa.sto se tice obuce on bi trebao da situacije tipa one iz gradacca jahovica rjesava sa lahkocom .A Limun je jak ko zemlja jasno je da bi nam puno bio od pomoci a ne treba zaboraviti ni Handzica Iako ga je ova povreda sjebala dobar je i on ugl po mom misljenju jaci smo jedno 20 posto u odnosu na prvi dio ,naravno ako dodze pehlic i ako ostane bane heheh