FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 248

SarajevoNG
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajevoNG » 22 apr 2022, 11:44

PapirnaMarka je napisao/la:
22 apr 2022, 11:33
Treba se najviše žutih paziti, Jelić će doći da nam kartone dijeli pred gostovanje u Banjaluci!

Igrači sa dva žuta: Mujakić, Pidro, Trako, Šećerović, Ramić, Varešanović, Bodul, Ahmetović. Možda sam nekog i fulio. :shifty:

On sa žutim kartonima Mujakiću, Pidri, Šećeroviću i Dalu povećao je šanse Borcu za pobjedu barem 50%.
To se tako radi svima kada se priblizava utakmica protiv Borca. Mozda mi nismo to skontali jer realno ko ce pratiti kartone 3 kola unaprijed, ali ne samo nama nego svakoj ozbiljnijoj ekipi. Pocinju se kartonirati bitniji igraci da ne bi igrali protiv Borca. I kaze gledaj sto je Borac dobar, Vico dabogda pogin'o jos danas :guz: :guz: :guz:

PapirnaMarka
Kontakt:

Post Postao/la PapirnaMarka » 22 apr 2022, 11:48

SarajevoNG je napisao/la:
22 apr 2022, 11:44
22 apr 2022, 11:33
Treba se najviše žutih paziti, Jelić će doći da nam kartone dijeli pred gostovanje u Banjaluci!

Igrači sa dva žuta: Mujakić, Pidro, Trako, Šećerović, Ramić, Varešanović, Bodul, Ahmetović. Možda sam nekog i fulio. :shifty:

On sa žutim kartonima Mujakiću, Pidri, Šećeroviću i Dalu povećao je šanse Borcu za pobjedu barem 50%.
To se tako radi svima kada se priblizava utakmica protiv Borca. Mozda mi nismo to skontali jer realno ko ce pratiti kartone 3 kola unaprijed, ali ne samo nama nego svakoj ozbiljnijoj ekipi. Pocinju se kartonirati bitniji igraci da ne bi igrali protiv Borca. I kaze gledaj sto je Borac dobar, Vico dabogda pogin'o jos danas :guz: :guz: :guz:
To su osim i zeljescari redovno radili, po tom je poznat bio. Tri kola unaprijed zna koga treba kartonirati, ovi su sad samo po toj shemi krenuli sebi gledat.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 22 apr 2022, 12:08

Ja bih na klupu sve sa zutim stavio da ih zayebemo :opaopa:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 22 apr 2022, 12:46

JavierBosnia je napisao/la:
22 apr 2022, 12:08
Ja bih na klupu sve sa zutim stavio da ih zayebemo :opaopa:
I da te TC dobije dva razlike.
Nema taktiziranja. Najjaca postava, samo nas pobjeda interesuje.
- FKS -

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 apr 2022, 13:12

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 22 apr 2022, 14:15

Cim napravi terene I uplati lovu za VARA picu zeljkana i misimovica i ostale istjerat..

Ako se to nemoze onda otjerat onog tipa sto prestavlja kanton Sarajevo vidjet sa krajsnicima i zenickim kantonom da i oni rastjeraju ti jaliju. Jer ocito pico zeljkan i dodik 2.0

Vjerujem da bi bh fanatikosi to podrzali..

Sutra podrzat momke sa 8000 ljudi na tribinama bi ih sigurni poderali..

Naj jaca pojacanja bi bila tjetanje raskidanje (ako se mora isplatit ugovor nazalost i to uradit) sledeci igraca

Mesudin
Krste
Cmiljenic
Bagarix
Oremus
Dupovac
Hebibovic
Kanuric
Sevilj
Bodul

Ovde je 10 igraca od kojih nemamo apsulutno nikakvu korist, predpostavljam da bi raskidi da ovih 10 igraca kostali bruku love, al bolje ove otjerat i dovest samo jednog spica i ostalo popunit iz juniora federalne lige i bit 5 na tabeli nego imat ove starohane i bit 4

Ja da sam mirvic ja bi ovo definitivno uradio, cmilji boduku i bagrixu svakako isticu ugovori 31 maja ove ostale raskinut po cjenu isplate citavog ugovora

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 22 apr 2022, 14:19

Presluš'o sam i ja Kepčijin interviju na podcastu i drago mi je da smo kao klub i prije svega kao navijači konačno sazreli u dvije stvari: da smo se naučili imati malo strpljenja i dugoročnije planirati, trebalo nam je za to 30 godina i 8 godina sa investitorom ali u vazduhu nekako osjećam da ipak jesmo i druga stvar je da sad konačno vidim želju i hrabrost nekog našeg sportskog radnika da se ne dovodi veliki broj pojačanja.

Ja sam za to da se dovedu samo dva pojačanja ali ni tri nije puno. Treba sačuvati stabilnost u ekipi, sačuvati ekipu na okupu, imati neku razvojnu nit ekipe kroz sezonu i pokazat ovim igračima koje sada imaš da u njih vjeruješ.

Ja sam bio za to da se dovede jedan visoki igrač sredine terena jer mislim da nam tu fali malo fizike jer su Kapić, Šećerović, Djokanović i ko još tu može igrati sitni igrači i jedno brzo i prodorno krilo jer nam fali brzine ali i ovako kako on to kaže: da se dovede teškaš u napad i da se dovede krilo koje može igrati krilnog plejmejkera to se može napraviti da izgleda dobro.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 22 apr 2022, 14:27

kakva nam je statistika na natopljenom terenu i na kisi moze li se popraviti sutra :kafa:

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 22 apr 2022, 14:29

bice sutra prvi kontakt zuti karton, ali moramo igrati jako da se dobije utakmica. Velike su mogucnosti da se Tuzla dobije , u velikom su padu forme
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 22 apr 2022, 14:43

Igrat svaku utakmicu do kraja maksimalno, bez kalkulacija sve dok postoji matematika da se moze izac u evropu tabelarno ako se dasi da matematicki nemamo sanse ubacat juniore maksimalno

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 22 apr 2022, 14:50

Sarajevo 2,00
X 3,20
Tuzla City 3,45
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 22 apr 2022, 15:14

Jel mi se cini ili je ovaj zadnji postavljeni video sa pressa neko snimao ekran sa drugim telefonom, kao da se pikseli vide? :rol:

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 22 apr 2022, 15:25

22 apr 2022, 15:14
Jel mi se cini ili je ovaj zadnji postavljeni video sa pressa neko snimao ekran sa drugim telefonom, kao da se pikseli vide? :rol:
Ma nije nego previse otvoren objektiv ili povecan ISO pa presvijetlo, tako meni izgleda. :rol:

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 22 apr 2022, 15:27

spezial je napisao/la:
22 apr 2022, 15:25
Ma nije nego previse otvoren objektiv ili povecan ISO pa presvijetlo, tako meni izgleda. :rol:
slika

Posto imam ukljucene notifikacije za nove objave, stiglo mi i gledam preview ovako stoji, a video kad se gleda nisam primjetio to, al svakako malo cudno :mrgreen:

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 22 apr 2022, 15:36

22 apr 2022, 15:27
spezial je napisao/la:
22 apr 2022, 15:25
slika

Posto imam ukljucene notifikacije za nove objave, stiglo mi i gledam preview ovako stoji, a video kad se gleda nisam primjetio to, al svakako malo cudno :mrgreen:
A tu definitivno djeluje ko da je neko ekran snimao haha Evo i ja sad kad gledam thumbnail je takav, ali je video normala, osim ovih sitnih gresaka tehnickih

PapirnaMarka
Kontakt:

Post Postao/la PapirnaMarka » 22 apr 2022, 15:48

Hana potpisala ugovor sa klubom za ovo "promovisanje"? :facepalm:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 22 apr 2022, 16:02

Hoce li usrivojini sinovi doci sutra da navijaju za Tuzlu ko proslu tekmu?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 apr 2022, 16:10

U SUBOTU PROTIV FK TUZLA CITY, VAŽNE INFORMACIJE ZA NAVIJAČE

Predstojećeg vikenda nastavlja se Premijer liga Bosne i Hercegovine, a u okviru 27. kola FK Sarajevo na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase dočekuje FK Tuzla City. Naša ekipa u ovaj meč ulazi poslije plasmana u finale Kupa BiH, a dodatno ohrabrenje svakako su dobre predstave Sarajeva na domaćem terenu ovog proljeća. Posljednje dvije domaće utakmice, protiv Posušja i Rudara, završile su pobjedama Sarajeva rezultatom 6:0.

VASOSKI: "Od prvog trenutka ćemo bez kalkulisanja krenuti da osvojimo tri boda. Analizirali smo protivnika, imaju dosta dobrih pojedinaca, dobro smo pripremljeni, imamo malo više samopouzdanja nakon ulaska u finale Kupa i mislim da će svi dati svoj maksimum i da ćemo ostvariti dobar rezultat. Nećemo se opustiti zbog toga što oni igraju malo slabije u zadnje vrijeme, mi moramo biti pravi, a sigurno da je za njih ovo možda i najbitnija utakmica u sezoni”.

Asmir Suljić i Selmir Pidro su imali sitne povrede ali će biti u konkurenciji za utakmicu, dok se Daniel Avramovski još uvijek nije potpuno oporavio. Ispred igrača prisutnim novinarima obratio se Anel Hebibović.

HEBIBOVIĆ: “Očekuje nas zahtjevna utakmica, dobar protivnik. Bez obzira na prethodne utakmice oni igraju napadački i žele se nadigravati. Svjesni smo značaja utakmice, očekujem da ćemo odigrati dobru utakmcu na Koševu gdje ovog proljeća igramo puno bolje nego na strani”.

Utakmica se igra u subotu od 17:00 sati uz direktan prijenos na platformi MY TV.

FK Sarajevo je za sve navijače obezbijedio besplatan parking ispred istočne tribine stadiona, u saradnji sa Centrom za sport i rekreaciju.

Na istom prostoru, baš kao i uoči prethodnih utakmica protiv Igmana, biće postavljen štand na kojem će biti moguće obaviti učlanjenje ili obnoviti svoju članarinu, kao i kupiti neke od sjajnih proizvoda iz bogatog asortimana Bordo Fan Shop-a.

Svim osnovcima i srednjoškolcima biće omogućen besplatan ulaz na zapadnu tribinu na ulaz A3, uz prethodno popunjeni vaučer koji mogu preuzeti na jednom od štandova ispred istočne tribine.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 22 apr 2022, 16:56

22 apr 2022, 15:48
Hana potpisala ugovor sa klubom za ovo "promovisanje"? :facepalm:
To onda nije doticanje već probijanje dna :facepalm:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74, Google Adsense [Bot], SamoDaKazeem i 36 gostiju.