Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
...golova u mreži gostiju!
Ja ove ratne zalihe hrane mogu halaliti im, samo de vidite gdje da dostavim im. Nek makar imaju sta hamurat do ljetne pauze. J3bes fudbal, zdravlje je najbitnije.
„Utakmica protiv Jedinstva - pun sjever, pun zapad, istok, pod reflektorima, sve krcato, oko 10 hiljada ljudi i to dva sata pred početak utakmice. To je bila jako bitna utakmica koju smo morali pobijediti i najbolja atmosfera koju pamtim. Cijeli sjever skandira i pjeva. Nevjerovatan osjećaj. Tada smo i ostvarili pobjedu”, prisjeća se Adnan Salihović.
Nažalost, ne smijem to reći više ni kad me dere najjači hype pred utakmicu. Ne sa ovim djevojčicama
Pa jest igrano pod reflektorima, ali nisu bili upaljeni . Nije bilo potrebe, realno.Sky9 je napisao/la: ↑20 apr 2022, 21:02Ljudi moji, je li nam se ovo doktor počeo drogirati?![]()
„Utakmica protiv Jedinstva - pun sjever, pun zapad, istok, pod reflektorima, sve krcato, oko 10 hiljada ljudi i to dva sata pred početak utakmice. To je bila jako bitna utakmica koju smo morali pobijediti i najbolja atmosfera koju pamtim. Cijeli sjever skandira i pjeva. Nevjerovatan osjećaj. Tada smo i ostvarili pobjedu”, prisjeća se Adnan Salihović.
klasik je napisao/la: ↑16 apr 2022, 21:53Nabavit 1000 crvenih i 1000 crnih majica sa nekim printom i dijelit uz kartu od 10KM, ko nece majicu 1KM karta i to je toWestSideTz je napisao/la: ↑16 apr 2022, 21:48Kao što Sky napisa, protiv Leotara nam treba mobilizacija i veliki hajp za temu, da što više raje dođe.
Ja se nadam da Tuzla to može da se Tusanj napuni.
Ako treba i dzabalesku ulaz
Misliš da ne čitaju šta ovdje pišemoklasik je napisao/la: ↑21 apr 2022, 15:17Da citiram sam sebe
klasik je napisao/la: ↑16 apr 2022, 21:53Nabavit 1000 crvenih i 1000 crnih majica sa nekim printom i dijelit uz kartu od 10KM, ko nece majicu 1KM karta i to je toWestSideTz je napisao/la: ↑16 apr 2022, 21:48Kao što Sky napisa, protiv Leotara nam treba mobilizacija i veliki hajp za temu, da što više raje dođe.
Ja se nadam da Tuzla to može da se Tusanj napuni.
Ako treba i dzabalesku ulaz
Najveća regionlna kladionica Wwin oficijelni sponzor FK Sloboda u saradnji sa Udruženjem građana ‘Prijatelji FK Sloboda’ sve one koju svoju ulaznicu za zapadnu tribinu kupe u prostorijama Udruženja građana na adresi Patriotske lige br. 4 u blizini Centralnog gradskog parka će nagraditi majicom.
U subotu 23.04.2022., umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Razvedravanje prema kraju dana. Povremeno i lokalno slab pljusak je moguć uglavnom na području Hercegovini i zapadne Bosne. Vjetar slab do umjeren zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 7 do 13, a dnevna od 15 do 21 °C.
Moze, ja sam ZA. Dobra ideja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.