Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

crnaguja

Re: Edin Džeko

Post Postao/la crnaguja » 05 feb 2011, 18:58

mancini ga kaznjava,jer je proslu utakmicu simulirao prekrsaj iz kojeg je rus kolarov dao gol.mancini ne voli varalice!
"Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti." by harishp :)
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 feb 2011, 19:11

@crnakuja .. Dosta je i tebe i tog simuliranja, skontali smo vec da imas nesto protiv Dzeke

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 05 feb 2011, 19:13

Brutalno loš pas Milnera je uskratio Džeki prenstveni prvijenac. Kao i sebičnost Wright-Phillipsa. Uglavnom, Milner se stvarno morao potruditi da onako dušmanski centrira. Sa 10 metara sa strane je imao prostor od 5 metara u kojem bi Džeko lagano pospremio loptu u gol i kralj uspije dati prejaku loptu, dovoljno daleko od Džeke :roll:

Spaho je neviđeni glupan. Tevez neometan sa 3 metra pogodi stativu i komentar je: "Sve je brilijantno uradio..." :roll:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 05 feb 2011, 19:18

Željovac je napisao/la:Brutalno loš pas Milnera je uskratio Džeki prenstveni prvijenac. Kao i sebičnost Wright-Phillipsa. Uglavnom, Milner se stvarno morao potruditi da onako dušmanski centrira. Sa 10 metara sa strane je imao prostor od 5 metara u kojem bi Džeko lagano pospremio loptu u gol i kralj uspije dati prejaku loptu, dovoljno daleko od Džeke :roll:

Spaho je neviđeni glupan. Tevez neometan sa 3 metra pogodi stativu i komentar je: "Sve je brilijantno uradio..." :roll:
Tevez sasvim prosjecan napadac koji dobija previse lopti. 3 zicera, realizovan 1, penale bi i ja pretvorio u gol.
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 05 feb 2011, 19:23

Tevez danas katastrofalan. Da, dao je 3 gola (da ne zaboravimo: 2 iz penala) ali je ponovo igrao neku svoju igru, ne znam koliko ste primjetili da se Silva isto ljutio na njega zbog sebičnosti jer je pucao a imao njega u dosta boljoj poziciji. Promašio je 2 šanse koje je morao pospremiti u gol, hajmo uporediti Džekin gol protiv Nottsa i današnju stativu Teveza: Ono bi Džekson glatko pospremio u mrežu. Zatim šut nebu pod oblake nakon što mu je Barry dao loptu na peterac, neometanom.

City komotno može promjeniti ime u Tevez FC. Ili, još bolje, Tevez može da bude igrač / manager, dobro se vidjelo kad je Mancini želio da ga zamjeni on je samo odmahnuo glavom i naravno Yaya ide vani.

Ovi bolesnici, koji pljuju po Džeki, nek znaju da im upravo govorim nešto što ne mogu napisati jer bih dobio ban. I to im govorim mnogo puta. A moderatorima i adminu isto tako imam ponešto šapnuti zbog tolerisanja ovakvih gluposti ovdje.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 05 feb 2011, 19:28

Kad je tako los, kako to da dobije onakve ovacije od cijelog stadiona :?
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 05 feb 2011, 19:30

Adinjo je napisao/la:Kad je tako los, kako to da dobije onakve ovacije od cijelog stadiona :?
To je zbog rodjendana. Dobio bi iste ovacije i Wright Philips da mu je danas rodjendan i da postigne dva gola iz penala.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 05 feb 2011, 19:31

NoName je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Kad je tako los, kako to da dobije onakve ovacije od cijelog stadiona :?
To je zbog rodjendana. Dobio bi iste ovacije i Wright Philips da mu je danas rodjendan i da postigne dva gola iz penala.

De molim te....

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 05 feb 2011, 19:33

samo je pitanje vremena kada će se dići cijela ekipa protiv teveza..ono je katastrofa. uopšte neigraju kolegijalno,a teško će tako nešto postići....jer west brom slab,ali vidjećemo sada sa man.u biće katastrofa ako tevez bude glumio BOGA :oops:
Zadnja izmjena: harinjo, dana/u 05 feb 2011, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 feb 2011, 19:33

NoName je napisao/la:
Messiu je onda svake hefte rodjendan.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 05 feb 2011, 19:35

Šta je pogrešno Adinjo? Da je dobar igrač, koliko ima slobode u igri i koliko se svi trude da upravo njemu daju loptu, trebao bi svaku utakmicu da daje po 5-6 golova. Tevez FC!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 05 feb 2011, 19:38

On redovno trpa golove... naravno ne 5-6 golova, al tesko to kome krene za rukom ili ti ga nogom ;)

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 05 feb 2011, 19:41

Adinjo je napisao/la:On redovno trpa golove... naravno ne 5-6 golova, al tesko to kome krene za rukom ili ti ga nogom ;)
I ne trpao. Da i ja imam slobodu u igri kao on i da mi svi pokušavaju dati loptu da upravo ja dam gol onda sigurno rezultat ne bi izostao. Dobro, možda ne bih trpao 5-6 ni ja ali 4-5 bi sigurno :D

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 05 feb 2011, 20:02

Zao mi je Dzeke pravo sa onim idolima. Mislim da je i on vec shvatio gdje je dosao. Niko ne da pass kako treba a da ne pricamo o nekoj upotrebljivoj lopti u prostor ili da ga neko ne d'o Bog pogodi u glavu kao sto je to radio Miske u Njemackoj. Tevez je prica za sebe, cigo original. Dobro je ovdje neko jednom rekao, nije ga se dzaba Ferguson rijesio u United-u...
Zadnja izmjena: zlaya_tm87, dana/u 05 feb 2011, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 05 feb 2011, 20:02

NoName je napisao/la:Tevez danas katastrofalan. Da, dao je 3 gola (da ne zaboravimo: 2 iz penala) ali je ponovo igrao neku svoju igru, ne znam koliko ste primjetili da se Silva isto ljutio na njega zbog sebičnosti jer je pucao a imao njega u dosta boljoj poziciji. Promašio je 2 šanse koje je morao pospremiti u gol, hajmo uporediti Džekin gol protiv Nottsa i današnju stativu Teveza: Ono bi Džekson glatko pospremio u mrežu. Zatim šut nebu pod oblake nakon što mu je Barry dao loptu na peterac, neometanom.

City komotno može promjeniti ime u Tevez FC. Ili, još bolje, Tevez može da bude igrač / manager, dobro se vidjelo kad je Mancini želio da ga zamjeni on je samo odmahnuo glavom i naravno Yaya ide vani.

Ovi bolesnici, koji pljuju po Džeki, nek znaju da im upravo govorim nešto što ne mogu napisati jer bih dobio ban. I to im govorim mnogo puta. A moderatorima i adminu isto tako imam ponešto šapnuti zbog tolerisanja ovakvih gluposti ovdje.
Jesi li ti ikako svjestan kakve nebuloze valjaš? Pa ovo je neviđeno...
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 05 feb 2011, 20:19

Adinjo je napisao/la:On redovno trpa golove... naravno ne 5-6 golova, al tesko to kome krene za rukom ili ti ga nogom ;)
ali kad skontas koliko uopste dobije lopti po jednoj tekmi..
pa svaka lopta ide na njega...i onda k'o noj zabije glavu u zemlju...ned'o Bog da on nekome doda..
i tu lezi poenta... ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 05 feb 2011, 20:20

Edin je hrabro izabrao ligu gdje njegova najveca mana (sporost,tromost) dolazi najvise do izrazaja. Druga njegova mana je sto je previse fin decko. To ne ide u Engleskoj. Tamo treba da se ponasa kao danas kada je usao u igru bez pardona da ne da nikome lopte i da pokusa sam.
Znaci neki igracki auoritet treba da gradi sam kroz pomalo egoisticnu igru. Danas mi je bio najbolji , govor tijela perfektan za uslove ukojima se nalazi. Pozitivna sebicnost u igri, preko volje rukovanje sa Tevezom pslije meca i direktni odlazak u svlacionicu bez pozdravljanja sa igracima. Izgleda super i prvi put sam ga dans vidio da je sprema za fight.
Ima puno da radi niti je toliko dobar koliko ga javnost dize niti je toliko los koliko ga suigraci trenutno prave losim. Al u sustini neka radi jako sada i glavu gore nema cega da se stidi.
Jos uvijek mi djeluje sporo ! Nadam se da nece napravit istu gresku kao Ibrahimovic pri prelasku u Juventus. Da previse radi sa tegovima i na snazi sto bi ga ucinilo jos nepokretljivijim. On bi trebao svaki dan ekstra trening sa kosarkasima ;). refleks ,kratki sprintevi i to. Tu je veoma tanak .
Ostalo sve ima !!!!!!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 05 feb 2011, 20:26

kimbo je napisao/la:Edin je hrabro izabrao ligu gdje njegova najveca mana (sporost,tromost) dolazi najvise do izrazaja.
Evo nove misli od Kimba. :roll: Opet da te pitam, kako Berbatov igra u istoj toj ligi? Je li brži od Džeke?
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 05 feb 2011, 20:36

Željovac je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Edin je hrabro izabrao ligu gdje njegova najveca mana (sporost,tromost) dolazi najvise do izrazaja.
Evo nove misli od Kimba. :roll: Opet da te pitam, kako Berbatov igra u istoj toj ligi? Je li brži od Džeke?
Ti momak ako ti se ne svidjaju postovi moji samo ignorisi. A ako se malo uozbiljis mozda i nesto naucis. Evo recimo danas si isto imao priliku da vidis tekmu za tekmom ... CIty i United .. Ako ne primijetis da je Berbatov puno brzi i u glavi i u nogama od Dzeke treba ti jedan ozbiljan reality check ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 05 feb 2011, 20:42

kimbo je napisao/la:Berbatov puno brzi i u glavi i u nogama od Dzeke
:lol: Tu sam te ček'o. Uredu je. Hajde pošalji Cityju na mail kako Džeko treba da trenira, šta mu fali i tako to :lol: Napravi mu neki program rada u teretani, objasni sve k'o i ovdje i 100% će te poslušat. ;)
Pitam se samo kad si toliko stručan, kako ranije nisi primijetio tu strašnu Džekinu sporost, već ti je sad u Engleskoj toliko očita da ti je to prosto smiješno i žalosno :roll: :lol:

Visca el Višća!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hurem, riki46, Sheyi i 59 gostiju.