FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 248

esprit24
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 21 apr 2022, 22:49

Preslusao sam sinoc Kepcijin interviju i sve sam vise siguran da je ovo prava prica. Kakvo su stanje zatekli po dolasku dobro ovo i lici na nesto. Jednostavno mi moramo imati strpljenje a nama pitarima toga najvise fali. Halalio bi i evropu ako bi klub posle toga stao na neke stabilne noge. Nadam se da ce nasa ekipa u buducnosti biti spoj kapitalaca i akademaca :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 21 apr 2022, 23:58

Ne znam o kakvom strpljenju i pomacima se prica ako ti Heba i Krste igraju. Jos gore ako pocinju.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 22 apr 2022, 00:09

JavierBosnia je napisao/la:
21 apr 2022, 17:43
izdzezveubrazil je napisao/la:
21 apr 2022, 14:43
Pa ja vjerujem da je i njegovom timu u interesu da on ostane igrati kompetitivni fudbal, samo je pitanje hoće li ga opet proslijediti nama ili će ga probati poslati negdje na malo viši nivo.
Najbolje bi bilo jel de da ga oni plate i da ostane kod nas da ne ide nikako?
Pa ljudi su ga u januaru kupili i ostavili ga vec nama do ljeta. Ta ekipa je tek formirana manje više i ide tamo da se sprema pola godine i navikava, ne samo on nego čitavoj ekipi treba vremena prilagodbe, uigravanja i sl.
I mislis fakat da ce se uigravati devet mjeseci? Nova MLS sezona pocinje pocetkom marta. Pripreme ce im poceti poslije Svjetskog prvenstva.

Pidro kod nas zavrsava krajem maja. Dakle sedam mjeseci bez takmicarskog fudbala u 2022. godini, plus dva mjeseca u 2023. godini. Duze nego kad je koljeno operisao.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 22 apr 2022, 00:27

feniksptica je napisao/la:
21 apr 2022, 23:58
Ne znam o kakvom strpljenju i pomacima se prica ako ti Heba i Krste igraju. Jos gore ako pocinju.
Nemamo mi arapske pare da raskinemo deset ugovora odjednom. Samo sabura malo.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 22 apr 2022, 01:02

Nesto kontam, ako se nekim čudom potrefi pred finale kupa da smo na trećem mjestu, a ne vjerujem da bi mogli osigurati to treće mjesto prije zadnjeg kola, a zadnje kolo, cini mi se sa Velezom se igra, taman za teorija zavjere se ubilo 😂

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 22 apr 2022, 01:08

Dadox je napisao/la:
22 apr 2022, 01:02
Nesto kontam, ako se nekim čudom potrefi pred finale kupa da smo na trećem mjestu, a ne vjerujem da bi mogli osigurati to treće mjesto prije zadnjeg kola, a zadnje kolo, cini mi se sa Velezom se igra, taman za teorija zavjere se ubilo 😂
Imamo finale kupa, pa utakmicu kući sa Radnikom poslije, i onda posljednje kolo sa Veležom. Dakle, moguće je da pred finale Kupa budemo svjesni da nam šest bodova u posljednja dva kola garantuje Evropu :D

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 22 apr 2022, 01:14

22 apr 2022, 01:08
Dadox je napisao/la:
Imamo finale kupa, pa utakmicu kući sa Radnikom poslije, i onda posljednje kolo sa Veležom. Dakle, moguće je da pred finale Kupa budemo svjesni da nam šest bodova u posljednja dva kola garantuje Evropu :D
To bi vrh bilo, samo bojim se da bi Makedonac kalkulisao sa kupom, da bi se uzdao da ce preko lige to zavrsit, a u kupu da ne bi rizikovao povrede i umor pred zadnje kolo, i da bi izvisio trofej kakav takav, ali hajd to bi slatke muke bile 😅

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 22 apr 2022, 01:18

Dadox je napisao/la:
Nakon Tuzle i Borca (morali bi tu uzeti minimum 4 boda), svih 5 utakmica do kraja sezone bi morali pobjediti.Sreca pa Široki i Velež, kad im budemo gostovali, nece imati neki veliki motiv i potrebu za bodovima protiv nas.

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 22 apr 2022, 01:22

Lucas je napisao/la:
22 apr 2022, 01:18
Dadox je napisao/la:
Nakon Tuzle i Borca (morali bi tu uzeti minimum 4 boda), svih 5 utakmica do kraja sezone bi morali pobjediti.Sreca pa Široki i Velež, kad im budemo gostovali, nece imati neki veliki motiv i potrebu za bodovima protiv nas.
Bitno je Tuzlu mlatnuti, Borca svakako pikam u tom slučaju da bude drugi, a ovaj Simin han kako igra, moze ih zeljo dobiti

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 22 apr 2022, 01:25

Dadox je napisao/la:
22 apr 2022, 01:22
Lucas je napisao/la:
Dadox je napisao/la:
Bitno je Tuzlu mlatnuti, Borca svakako pikam u tom slučaju da bude drugi, a ovaj Simin han kako igra, moze ih zeljo dobiti
Bez bodova protiv Tuzle, sve kalkulacije padaju u vodu.Onda bi morali pobjediti u Banja Luci, ali to je naučna fantastika.

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 22 apr 2022, 01:27

Lucas je napisao/la:
22 apr 2022, 01:25
Dadox je napisao/la:
Lucas je napisao/la:

Bez bodova protiv Tuzle, sve kalkulacije padaju u vodu.Onda bi morali pobjediti u Banja Luci, ali to je naučna fantastika.
Znam, Tuzla ako se ne dobije, nek komotno do finala kupa, u ligi Kanuric brani 😂

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 22 apr 2022, 01:30

Dadox je napisao/la:
22 apr 2022, 01:27
Lucas je napisao/la:
Dadox je napisao/la:

Znam, Tuzla ako se ne dobije, nek komotno do finala kupa, u ligi Kanuric brani 😂
Jest vala, nek onda u svim ligaškim utakmicama, osim u vječitom derbiju, igraju akademci.Taman da vidimo od čega su satkani i ima li materijala u njima pred ljetne pripreme.

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 22 apr 2022, 01:38

Lucas je napisao/la:
22 apr 2022, 01:30
Dadox je napisao/la:
22 apr 2022, 01:27
Lucas je napisao/la:

Jest vala, nek onda u svim ligaškim utakmicama, osim u vječitom derbiju, igraju akademci.Taman da vidimo od čega su satkani i ima li materijala u njima pred ljetne pripreme.
Ako je pametan, tako ce uraditi, ako nije, forsirat ce prvu postavu, pa onda pred finale trebam slusati kako je Suljic povrijedjen, Avramovski itd.

Lumis
Kontakt:

Post Postao/la Lumis » 22 apr 2022, 01:55

Tatar, Burekovic, Ovcina, Mihojevic, jedan veznjak i napadac i iduce sezone osvajamo titulu 😉
I am Lumis, EC3s younger brother

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 22 apr 2022, 02:48

Biće interesantan ovaj prelazni rok. Ako se pojačamo koliko smo i na zimu biću zadovoljan. Kad se sjetim samo onih patnji na Koševu protiv Leotara, Rudara, Posušja, ma protiv svakog osim skretnica, njih smo baš opušteno kitovali na Koševu. :D
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 apr 2022, 03:49

Dadox je napisao/la:
Zar nije Radnik naredna domaca nakon Tuzle, odnosno 7/8. maj?
Valjda ide Tuzla - Borac - Radnik - Zeljo - Siroki - kup - Sloboda - Velez?
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 apr 2022, 04:02

Lumis je napisao/la:
22 apr 2022, 01:55
Tatar, Burekovic, Ovcina, Mihojevic, jedan veznjak i napadac i iduce sezone osvajamo titulu 😉
Treba konacno prestat sa praksom vracanja bivsih igraca. Evo Mujakic ocajan u ovom mandatu, Catakovic za sad sigurno debelo ispod ocekivanja, Suljic jedini koji moze dobit prolaznu od bivsih. A i ranije smo dobijali mnogo slabije igrace u drugom mandatu (Handzic, Velkoski, Lazic, Adukor, Husejinovic...). Nikad nismo doveli igraca u drugom mandatu da je prekucao i bio bolji, iako bi trebali da nakon inostranog angazmana budu bolji, al jok. Nama se vrate sa 70% manje motiva nego prvi put i budu flopcine.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 22 apr 2022, 04:54

I ova priča treba prestat sa vraćanjem bivših igrača nema smisla. Ko ne bi vratio Cimirota, Rahmanovicca il Tatara. Ko što ima bivših igrača od kojih koristi nema, tako ima i bivših igrača koji bi nas itekako pojačali.

Treba prestat sa dovođenjem starih, istrošenih i loših igrača, bwz obzira bili oni bivši ili ne. A treba dovodit kvalitetne igrače koji će nas pojačat bez obzira bilii bivši igrači ili ne.
Samo naprijed Saraj'vo!

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 22 apr 2022, 05:59

napoleon72 je napisao/la:
22 apr 2022, 03:49
Dadox je napisao/la:
Zar nije Radnik naredna domaca nakon Tuzle, odnosno 7/8. maj?
Valjda ide Tuzla - Borac - Radnik - Zeljo - Siroki - kup - Sloboda - Velez?
Ja sam bio ubijedjen da ide kup, pa zadnje kolo, mislim da je tako prije bilo uglavnom

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 22 apr 2022, 06:41

Lumis je napisao/la:
22 apr 2022, 01:55
Nece toliko igraca dovoditi.Hoce da smanje roster.
Dovest ce se lijevi bek jer Pidro ide,napadac jer se nece produziti ugovor sa Bagaricem i Cmiljanicem+Merso vjerovatno ide u penziju i jos jedno krilo jer smo brojcano tanki tu.Sta da se nedo Bog Avram ili Suljic teze povrijede.

Cak i ako Andrej ode vjerujem da nece dovoditi zamjenu vec ce uz Kapica i Secerovica vise forsirati T.Ramica,Buljubasic,Alisah itd.
Na desnom beku vjerujem da ce uz Sabanovica vise racunati na Sevelja.A od stopera ocekujem produzenje ugovora Lazicu+forsiranje Trake/Besica i onda smo vec na brojci od 5 stopera+Palic i Sevelj koji takodjer mogu pokriti to
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Noke995, rimljanin90, Varijantas8, Zigazaga i 54 gosta.