ZENA KOJU MINA ZA DLAKU DOBIJE
Survivor 2022
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Survivor 2022
"ZASTO SE DOVODI U PITANJE, DA LI MOZE PLEME POBIJEDITI AKO OSTANU VECINOM ZENE???"

Cure 6/8 bodova za plave,realno i sta ce im momci
Ivana i guza

Ivana i guza

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Bravo, Tomislave, blatnjav jesi, ali ne das da te vnago diraju. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Ima i part 1

pa mozda im je dobra taktika kad se skonta, ova dvojca u bolnici, goran ispadne ostane ovaj jedan a tamo zene losije tj. zene ce imati vise meceva samim tim i pobjeda za plave 

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
- tuzlak1987
- Kontakt:
Crveni namjerno gube u nadi da Goran pusti Nadji ili Mini.Federer17 je napisao/la: ↑21 apr 2022, 23:32Ma meni je ovo haman sve namjesteno, da li produkcijski ili crveni nesto izmedju sebe - ne znam. Ok, Masa kao padne i ne moze vise, ali zasto umjesto nje ubjedljivo najlosija Mina? Milica ide ko puz, a vecina poligona klasicno puzanje, sto nema veze s njenom 'povredom'. Ako je vec povrijedjena, zasto je uopste igrala? Onda bi Viktor davno trebao zaigrati. Stevan na kraju lafo ne moze sebi da dodje, a igra nista posebno zahtjevna.
Kod plavih rasulo, vise i ne prilaze jedni drugim nakon igre, osim ako i ovo nominovanje Gorana s njihove strane nije neka igra da gledanost bude veca. Kako god, pobjeda plavih veceras je bas providna.
Sta kaze kravetina na plemenskom 2x : uopšće 
Samo bas bruka.
Yebemo ti mater Sumejjaaaa!!!
Idi Gorane i nek se yebu onda, okrenut ce se zene izmedju sebe eventualno.
Samo bas bruka.
Yebemo ti mater Sumejjaaaa!!!
Idi Gorane i nek se yebu onda, okrenut ce se zene izmedju sebe eventualno.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
goran i tomislav su dva velika gospodina
viktor se nesto javlja jel ovo nesto ono prica frajer 3 sedmice vec tamo a ne igra nista ne radi drka **** i huska ljude protiv ostalih u plemenu
sto forgemp ili bodi ko vec rece nije ni cudo sto ga se familija odrekla jesu ih hrvati okupili vala sami sljam a ova nasa na celu predvodnica pametnica mala rodi majka glupacu sebi da ima
sta reci za roka momku ocito fali brzog i to se vise ne moze trpiti opet je izmislio povredu i otiso da se malo ispopravlja
viktor se nesto javlja jel ovo nesto ono prica frajer 3 sedmice vec tamo a ne igra nista ne radi drka **** i huska ljude protiv ostalih u plemenu
sto forgemp ili bodi ko vec rece nije ni cudo sto ga se familija odrekla jesu ih hrvati okupili vala sami sljam a ova nasa na celu predvodnica pametnica mala rodi majka glupacu sebi da ima
sta reci za roka momku ocito fali brzog i to se vise ne moze trpiti opet je izmislio povredu i otiso da se malo ispopravlja

Ima smisla, crveni namjerno pustili, da uhvate Gorana ljutog i da namjerno izgubi. Goran se nasao bas u nezgodnoj situaciji, mora ga Teni khm khm, da razbije klan 

Max Allegri
Tomislav od bezličnog lika, kojeg svako šamara, prerasta u čovjeka s harizmom, koji uzima bodove. Definitivno, najveći napredak od svih.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
E part 1 nisam vidio
Glupa mi je ova Goranova prica nakon duela s Ramizom, kao on je stvarno htio pobijediti ali poligon nije za njega. Daj ba, ides 10x sporije nego najsporija Sumejja a prosipas tu pricu. Nema mi drugog objasnjenja osim da je namjestaljka.
Sklopljen neki dogovor s Ramizom da ide sad, ako stvarno on izadje. Crveni vise nece htjeti Nadju jer je lafo pravise da ide 3x zaredom i to ce biti neko objasnjenje. Mina ce dobiti par glasova, Ramiz vise i eto. Moguci scenarij sutrasnjih nominacija.

Glupa mi je ova Goranova prica nakon duela s Ramizom, kao on je stvarno htio pobijediti ali poligon nije za njega. Daj ba, ides 10x sporije nego najsporija Sumejja a prosipas tu pricu. Nema mi drugog objasnjenja osim da je namjestaljka.
Sklopljen neki dogovor s Ramizom da ide sad, ako stvarno on izadje. Crveni vise nece htjeti Nadju jer je lafo pravise da ide 3x zaredom i to ce biti neko objasnjenje. Mina ce dobiti par glasova, Ramiz vise i eto. Moguci scenarij sutrasnjih nominacija.
Možda je Nađa osvojila imunitet, ko zna. Nisu puno prikazali crveno pleme, samo Vladimira, Stefana i Milicu. Kod njih nije bilo ogrlice. Nisu se sad zafrkali kao prije koju sedmicu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
vise se totem krece nego Viktor 

Tomislav MIP
- QUARTERBACK
- Kontakt:
volim te tomislave allaha mi pa sta si joj ovo uradio kakvo je ovo udaranje kitom po celu

Ma dobro i ja bih glasao za Ramiza tamo ili za Minu, Ramiz njih ne dozivljava uopce, ne slusa ni sta pricaju ni kako se dogovaraju, nervira pravo.Federer17 je napisao/la: ↑21 apr 2022, 23:45E part 1 nisam vidio![]()
![]()
![]()
Al pazi ti sta su zenske glave i Viktor beskicmenjak skontali: glasaj za Gorana svaki put i nek on izbacuje kao njihove

Treba Goran napustit i iducu sedmicu Rubi chokeat i također otići i nek se nose u pm.
Tomislav od beskicmenjaka (zapravo smo to svi mislili jer kamere nama kamp i njihove razgovore mizerno prikazuju) do stvarno covjeka sa cistim obrazom i ispravnim stavovima.
2 najjaca takmicara izbacit, zapravo 3 jer su i Kristiana izbacili koji je po meni bio top3 cijelog survivora.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Tomislav ovde često osporavan ipak dokazao da ima karakter.
Priglupa Sumeja i Kreštava Mina trebaju same da idu kući.
Priglupa Sumeja i Kreštava Mina trebaju same da idu kući.
41:34
To Tomo majstore. Skonto lik ali neće žene za žene glasati poslije Gorana on je sljedeći. I po najavi zakuhat če i on sa Sumejom. Glupa seljančura im razjeba pleme bog te
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 8 gostiju.