gruh

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Joj svega mi kakva antireklama hahahahaha
I onda kažu ulaži u marketing, poserre ti se na sve.
A koji faktor je ta ženska? Često se javlja ispod objava, puna sebe.GalileoGalilei je napisao/la: ↑21 apr 2022, 15:52I onda kažu ulaži u marketing, poserre ti se na sve.![]()
nemojte je ni na kakav nacin vrijeđati s pravih profilaBeli98 je napisao/la: ↑21 apr 2022, 16:03A koji faktor je ta ženska? Često se javlja ispod objava, puna sebe.GalileoGalilei je napisao/la: ↑21 apr 2022, 15:52I onda kažu ulaži u marketing, poserre ti se na sve.![]()
Ma nije mi to ni na kraj pameti.BegovicRamiz je napisao/la: ↑21 apr 2022, 16:10nemojte je ni na kakav nacin vrijeđati s pravih profilaBeli98 je napisao/la: ↑21 apr 2022, 16:03A koji faktor je ta ženska? Često se javlja ispod objava, puna sebe.GalileoGalilei je napisao/la: ↑21 apr 2022, 15:52
I onda kažu ulaži u marketing, poserre ti se na sve.![]()
komentarise po klixu i ceka da je ko uvrijedi i tako te tuzi i moras joj platiti na sudu
Šta će klub, zabraniti da se učlane pojedine osobe ? Na ovom forumu ima više pacijenata.
Ma bit će priča, ne valja termin ne može se doći do iftara kući.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 apr 2022, 13:12Ispod 4000 ne smije biti.To bi vec bila velika sramota.
Subota,dobar termin,odlicno vrijeme,direktan konkurent,plasirali se u finale
SVI NA KOŠEVO! NEMA IZGOVORA!!
Ja ga nabijem na qurac ko ne dodje u subotu.Nijedan navijac nece naci izgovor za ovu utakmicu,to nisu navijaci to su samo simpatizeri onda.fks74 je napisao/la: ↑21 apr 2022, 16:22Ma bit će priča, ne valja termin ne može se doći do iftara kući.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 apr 2022, 13:12Ispod 4000 ne smije biti.To bi vec bila velika sramota.
Subota,dobar termin,odlicno vrijeme,direktan konkurent,plasirali se u finale
SVI NA KOŠEVO! NEMA IZGOVORA!!![]()
Znaš li tebra jel te nagradi ako je hvalis?BegovicRamiz je napisao/la: ↑21 apr 2022, 16:10nemojte je ni na kakav nacin vrijeđati s pravih profilaBeli98 je napisao/la: ↑21 apr 2022, 16:03A koji faktor je ta ženska? Često se javlja ispod objava, puna sebe.GalileoGalilei je napisao/la: ↑21 apr 2022, 15:52
I onda kažu ulaži u marketing, poserre ti se na sve.![]()
komentarise po klixu i ceka da je ko uvrijedi i tako te tuzi i moras joj platiti na sudu
Najbolje bi bilo jel de da ga oni plate i da ostane kod nas da ne ide nikako?izdzezveubrazil je napisao/la: ↑21 apr 2022, 14:43Pa ja vjerujem da je i njegovom timu u interesu da on ostane igrati kompetitivni fudbal, samo je pitanje hoće li ga opet proslijediti nama ili će ga probati poslati negdje na malo viši nivo.
Koliko god mi se ona ne dopadala, drug, ona je marketinški gigant. Žena ima više pratilaca na instagramu, od Zvezde, Partizana, Dinama sto je ona nama iritantana, to je druga stvar. I, iskreno ona bar prati klub, za razliku od Beslagica i jos pojedinih "zvjezda".GalileoGalilei je napisao/la: ↑21 apr 2022, 15:52I onda kažu ulaži u marketing, poserre ti se na sve.![]()
to je vec ozbiljno pitanjeElCartel11 je napisao/la: ↑21 apr 2022, 17:16Znaš li tebra jel te nagradi ako je hvalis?BegovicRamiz je napisao/la: ↑21 apr 2022, 16:10nemojte je ni na kakav nacin vrijeđati s pravih profila
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], napoleon72, Vanja8 i 34 gosta.