Vala baš ih je natrpao , 27 poena igračina yebi ga nije mogao sam .
NBA Playoffs 2021/22
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
-
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2021/22
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ocajan je Zmija. 4-17 iz igre. Fali Netsima kreator. Sve im se svodi na igru 1na1, a Celticsi imaju dovoljno defanzivaca.bombaysaphire je napisao/la: ↑21 apr 2022, 10:27Vala baš ih je natrpao , 27 poena igračina yebi ga nije mogao sam .
Sa druge strane Harris i Maxey izgledaju kao all star igraci sa majstorom na terenu.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- Shategabri
- Kontakt:
Sreca za PHI pa Harden dobi 6 lg - u suprotnom bi 2-1 bilo.
Ocekivano od Bucksa , bukvalno najgori prvaci u zadnjih 20ak godina, mozda od Pistonsa se nije desio lošiji osvajač. Sve im se otvorilo od sreće na istoku nenormalne do najlošijeg finaliste sa zapada od ne zna se kad. Njihova stvarna slika je ispadanje od Bullsa
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
-
- Kontakt:
Jesi vidio Duranta majstora sinoć, šteta što ne može sam .RollMan je napisao/la: ↑21 apr 2022, 11:09Ocekivano od Bucksa , bukvalno najgori prvaci u zadnjih 20ak godina, mozda od Pistonsa se nije desio lošiji osvajač. Sve im se otvorilo od sreće na istoku nenormalne do najlošijeg finaliste sa zapada od ne zna se kad. Njihova stvarna slika je ispadanje od Bullsa
Na onakvu odbranu 27 poena

Pistonsi loši osvajači , ljudi dobili Lejkerse sa Shaqom i Kobijem

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
-
- Kontakt:
Nadam se da Harden neće kiksati kao onda protiv Ratnika , ima iskustva i previše . Vrijeme je za prstenJustin je napisao/la: ↑21 apr 2022, 10:45Ocajan je Zmija. 4-17 iz igre. Fali Netsima kreator. Sve im se svodi na igru 1na1, a Celticsi imaju dovoljno defanzivaca.bombaysaphire je napisao/la: ↑21 apr 2022, 10:27Vala baš ih je natrpao , 27 poena igračina yebi ga nije mogao sam .
Sa druge strane Harris i Maxey izgledaju kao all star igraci sa majstorom na terenu.![]()

Harden klasicni vodonosa postao vec u BKNU a u Phili samo nastavlja taj trend
Bitan je koliko je i Chris Bosh bio bitan Miamiu otprilike
Bitan je koliko je i Chris Bosh bio bitan Miamiu otprilike
-
- Kontakt:
Bosh vodonoša bio u Majamiju ?
Auuuu sine , al' se ti bodeš ...
Životinjabombaysaphire je napisao/la: ↑21 apr 2022, 11:13
Jesi vidio Duranta majstora sinoć, šteta što ne može sam .
Na onakvu odbranu 27 poena![]()
![]()
![]()
Tri stvari za sad usporavaju Netse
- post Irvinga ,pa ne moze da se razmaše u full kapacitetu
- nedostatak sekundarnog ( a i usporen primarni kreator izgleda
- i treci je pizdurina Simmons jbg
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
- Shategabri
- Kontakt:
Možda je htio reći Joel Anthonybombaysaphire je napisao/la: ↑21 apr 2022, 11:29Bosh vodonoša bio u Majamiju ?

Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Prvu je Irving bio odličan, ništa post nije uticao.RollMan je napisao/la: ↑21 apr 2022, 11:31Životinjabombaysaphire je napisao/la: ↑21 apr 2022, 11:13
![]()
![]()
- nedostatak sekundarnog ( a i usporen primarni kreator izgleda) bukvalno se ne sjećam da su napravili akciju u kojoj je KD na kraju ostao sam na šutu, a i mimo njega Seth i Patty su mozda imali ukupno - ovo je problem potkapacitiranog Nasha
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Većina postača ima bolje brojke tokom ramazana , ne bih rekao da je post problem .RollMan je napisao/la: ↑21 apr 2022, 11:31Životinjabombaysaphire je napisao/la: ↑21 apr 2022, 11:13
![]()
![]()
- nedostatak sekundarnog ( a i usporen primarni kreator izgleda) bukvalno se ne sjećam da su napravili akciju u kojoj je KD na kraju ostao sam na šutu, a i mimo njega Seth i Patty su mozda imali ukupno - ovo je problem potkapacitiranog Nasha
NBA je danas takav , daj izlolacije i samo izolacije , ona akcija u prvoj utakmici za pobjedu Bostona je pobjeda košarke .
Nažalost mamba debilizam je u trendu , preko trojice opali da budeš heroj

Nije Simmons pizdurina , nego Netsi što mu to dopuštaju , isti qrac kao i Pelikani sa debelim .
Ti i tvoji komentari, trolas bezveze, al dobro kad zavrsi serije treba tvoje postove citirati vezano za Boston

Trolas sa Durantom haa?bombaysaphire je napisao/la: ↑21 apr 2022, 11:13Jesi vidio Duranta majstora sinoć, šteta što ne može sam .RollMan je napisao/la: ↑21 apr 2022, 11:09Ocekivano od Bucksa , bukvalno najgori prvaci u zadnjih 20ak godina, mozda od Pistonsa se nije desio lošiji osvajač. Sve im se otvorilo od sreće na istoku nenormalne do najlošijeg finaliste sa zapada od ne zna se kad. Njihova stvarna slika je ispadanje od Bullsa
![]()
![]()
Pistonsi loši osvajači , ljudi dobili Lejkerse sa Shaqom i Kobijem![]()
![]()
![]()
Jes ti gledao tekmu ili boxscore?
Al kakva rovovska bitka u odbranama, rijetko koji lak poen je bio uz to obje prve opcije i kod bostona i bkn maksimalno ustopane.
Bostonu ide na ruku što Horford igra odlično uz povremeno vrhunske serije Smarta i Granta u napadu
Bostonu ide na ruku što Horford igra odlično uz povremeno vrhunske serije Smarta i Granta u napadu
Ne budi smijesan, vodonosa Bronu i Wadeu nego stabombaysaphire je napisao/la: ↑21 apr 2022, 11:29Bosh vodonoša bio u Majamiju ?
Lik prije Miamia davao 24 ppg u PO, u Miamiu jedno vrijeme spao na 12
Ako je iko zasluzio, onda je to on.bombaysaphire je napisao/la: ↑21 apr 2022, 11:15Nadam se da Harden neće kiksati kao onda protiv Ratnika , ima iskustva i previše . Vrijeme je za prsten![]()

Meni je bila idealna situacija. Jedna od dvije gadne ekipe ispada odmah, a drugu rjesavaju Bucksi. Ali priznajem da me ova povreda Middletona zabrinula.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Kakvi Bucksi, sa zdravim RWIII Boston to rješava u pet, taman se Tatum neće morati ovoliko trošiti u odbrani.
Odnos u asistencijama sinoć 27-16
Odnos u asistencijama sinoć 27-16
Neb se iznenadio da Grk sam ode do finala Istoka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.