Survivor 2022
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Survivor 2022
Neocekivano da je Goran nominovan, ovi su bas krenuli od jacih ka slabijim sa izbacivanjem. Navijao sam za njih Milicu ne mogu organski) ali dabogda i sutra izgubili. Fuj. Vidi Sumejice, ona neda na zene, o zemljo otvori se. **** ti karate koje si ti trenirala, nesposobna do pm. I da, ja ne znam ko je birao ove ucesnike, 90% ih levati teski, pa ove bi oni iz Manoba i Gadanga pomeli
doduse i igrice su za malu djecu kad se porede sa onim iz prijasnjeg Survivora.

- napoleon72
- Kontakt:
Ma i snimaju ih stalno al ovaj Survivor je previse fair play, nekako je premlak. Nema onih pravih svadja, klanova, prepucavanja na plemenskom itd. Vjerovatno tome doprinosi i to sto ih non stop trpaju namirnicama i dobrom hranom, da svi imaju solju nezacinjene rize dnevno, proradili bi zivci pa bismo vidjeli najgore od svakog od njih.forgempp je napisao/la: ↑21 apr 2022, 00:23Zato sto kad ih snimaju kamere oni se prave dobrice, treba stavit one 0-24 kamere ko pinkovci da se zna ko je kakav.bodi123 je napisao/la: ↑21 apr 2022, 00:2090% stvari koje se dešavaju u kampovima ne vidimo, ima tu svega za šta mi ne znamo i dogovora, spletkarenja dosta. Ovo je i jedini minus Survivora što je sve montirano i gledamo samo ono što produkcija odluči da prikaže a to su većinom ovi neki šablonski intervjui i malo priče navečer pred spavanje oko vatre. Niko ništa za Gorana pred kamerama nije pričao ni govorio i večeras dođe 5 ljudi očigledno u dogovoru i izbace ga.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
sta kaze, ne mogu Viktora on je moj stariji bratSalahudin123 je napisao/la: ↑21 apr 2022, 00:30Neocekivano da je Goran nominovan, ovi su bas krenuli od jacih ka slabijim sa izbacivanjem. Navijao sam za njih Milicu ne mogu organski) ali dabogda i sutra izgubili. Fuj. Vidi Sumejice, ona neda na zene, o zemljo otvori se. **** ti karate koje si ti trenirala, nesposobna do pm. I da, ja ne znam ko je birao ove ucesnike, 90% ih levati teski, pa ove bi oni iz Manoba i Gadanga pomelidoduse i igrice su za malu djecu kad se porede sa onim iz prijasnjeg Survivora.

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- napoleon72
- Kontakt:
Sto tako potcjenjivacki, bas je te godine bilo prejakih takmicara.Salahudin123 je napisao/la: ↑21 apr 2022, 00:30Neocekivano da je Goran nominovan, ovi su bas krenuli od jacih ka slabijim sa izbacivanjem. Navijao sam za njih Milicu ne mogu organski) ali dabogda i sutra izgubili. Fuj. Vidi Sumejice, ona neda na zene, o zemljo otvori se. **** ti karate koje si ti trenirala, nesposobna do pm. I da, ja ne znam ko je birao ove ucesnike, 90% ih levati teski, pa ove bi oni iz Manoba i Gadanga pomelidoduse i igrice su za malu djecu kad se porede sa onim iz prijasnjeg Survivora.

Aca, Nikola, Pece, Klemen, Njegos, Dusan... Jos zivjeli u 100 puta gorim uslovima nego ove picajzle.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Po meni su i Masa i Nika bolje takmicarke od Milice, njima je procenat oko 50% jer redovno igraju jedna protiv druge, dok Milica sebi uzima Sumejju koja je siguran bod.bodi123 je napisao/la: ↑21 apr 2022, 00:11Naravno ali barem izbacuju realno. Nađa i Mina i jesu najslabije, a i Ramiz koliko god bio ok sa svojim godinama teško se može nositi.Mig_Mig je napisao/la: ↑21 apr 2022, 00:07A lako je biti pozitivan kad ide dobro, a imaju dva clana koja su etiketirali za izbacivanje+ Ramiz. Pozitivno za plave da im se ovo desilo sada, mozes zamisliti sta ce Milica radit kad joj zagusti.bodi123 je napisao/la: ↑21 apr 2022, 00:03Tena i Sumeja definicija one glupe ženske mahaluše i muljatora. Kako su mi se zgadile obje nevjerovatno.
Crveni tim daleko pozitivnija energija, realniji odabiri i veći koeficijent inteligencije članova. Stefan i Vladimir do kraja ako se Goran ne izvuče, a može i Nika![]()
Milica jeste pokvarena ali je ubjedljivo najbolja cura u takmičenju. Bio je onaj postotak pobjeda, čini mi se da je iznad 70%, strašna je.
-
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da nije bio niko sposobniji iz ove drzave ili su namjerno ovu poslali. Otisla u survivor ne zna plivati u pm. I ona neda zeneforgempp je napisao/la: ↑21 apr 2022, 00:31sta kaze, ne mogu Viktora on je moj stariji bratSalahudin123 je napisao/la: ↑21 apr 2022, 00:30Neocekivano da je Goran nominovan, ovi su bas krenuli od jacih ka slabijim sa izbacivanjem. Navijao sam za njih Milicu ne mogu organski) ali dabogda i sutra izgubili. Fuj. Vidi Sumejice, ona neda na zene, o zemljo otvori se. **** ti karate koje si ti trenirala, nesposobna do pm. I da, ja ne znam ko je birao ove ucesnike, 90% ih levati teski, pa ove bi oni iz Manoba i Gadanga pomelidoduse i igrice su za malu djecu kad se porede sa onim iz prijasnjeg Survivora.
![]()

Zamisli taj mentalni sklop, hoces da izbacis covjeka koji ti je po jednom takmicenju znao donijeti i po 3-4 boda.
Ok, evo ispadne on, za 7 dana cete ponovo nominovati (ode Tomislav), za 8 isto tako (ode Ivana), ali od one tamo sedmice pocinje medjusobno klanje. Sto kaze Tuzlak, uhar je svaka sedmica i novih 500e u dzepu.
Btw, meni je najjace bilo kad je Goran kod rezultata 5-7 rekao da naredni ide onaj ko se osjeca najspremniji, a Sumeja dodaje nesto u fazonu 'spremnija nego ikad'.

Ok, evo ispadne on, za 7 dana cete ponovo nominovati (ode Tomislav), za 8 isto tako (ode Ivana), ali od one tamo sedmice pocinje medjusobno klanje. Sto kaze Tuzlak, uhar je svaka sedmica i novih 500e u dzepu.

Btw, meni je najjace bilo kad je Goran kod rezultata 5-7 rekao da naredni ide onaj ko se osjeca najspremniji, a Sumeja dodaje nesto u fazonu 'spremnija nego ikad'.
Zadnja izmjena: Ghuraba, dana/u 21 apr 2022, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
Meni je najjača Sumejina izjava da nije Goran najjača karika u njihovom plemenu, već Tomislav. Ako tako razmišljaju, onda i ne čude nominacije.
Crveni da su birali koga nominovati, bolje bi izabrali po plave, od plavih.
Crveni da su birali koga nominovati, bolje bi izabrali po plave, od plavih.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
I kazem za njih da su bolji, da bi ove pomeli, nismo se skontalinapoleon72 je napisao/la: ↑21 apr 2022, 00:32Sto tako potcjenjivacki, bas je te godine bilo prejakih takmicara.Salahudin123 je napisao/la: ↑21 apr 2022, 00:30Neocekivano da je Goran nominovan, ovi su bas krenuli od jacih ka slabijim sa izbacivanjem. Navijao sam za njih Milicu ne mogu organski) ali dabogda i sutra izgubili. Fuj. Vidi Sumejice, ona neda na zene, o zemljo otvori se. **** ti karate koje si ti trenirala, nesposobna do pm. I da, ja ne znam ko je birao ove ucesnike, 90% ih levati teski, pa ove bi oni iz Manoba i Gadanga pomelidoduse i igrice su za malu djecu kad se porede sa onim iz prijasnjeg Survivora.
![]()
Aca, Nikola, Pece, Klemen, Njegos, Dusan... Jos zivjeli u 100 puta gorim uslovima nego ove picajzle.

-
- Kontakt:
Snimanje se još uvijek odvija u Dominikanskoj Republici, a kandidati za sedmicu dana, doznajemo iz izvora bliskih produkciji, dobivaju honorare koji se kreću između 1000 i 1500 eura.
Muljatori plavi. Joa gledaju covjeka u oci i nalaze kojekakve razloge.
Necemo Ivanu tek je dosla a hocemo tebe koji si od pocetka tu.
Necemo Ivanu tek je dosla a hocemo tebe koji si od pocetka tu.
4-IN-A-ROW
Najjace sto Viktor moze glasati a za njega ne mogu glasati evo vec tri sedmice, covjek ce vecinu provedenog vremena tamo prelezati i ostace do kraja. 

Auuu, hoce Sumka da uzme masnih para.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑21 apr 2022, 00:45Snimanje se još uvijek odvija u Dominikanskoj Republici, a kandidati za sedmicu dana, doznajemo iz izvora bliskih produkciji, dobivaju honorare koji se kreću između 1000 i 1500 eura.

Sumejja koliko je samouvjerena, ubijedjen sam da misli kako moze pobijediti. Ne zna skociti u vodu, ne zna plivati, iz vode na neko uzvisenje ustaje 5min, ubjedljivo najsporije trci, ali dzaba kad ima stav da je nezamjenjiva. Kako sva puna sebe gleda u Gorana na kraju i objasnjava svoje razloge...
Po meni je jedini ispravan stav glasati na osnovu doprinosa/pobjeda u igrama, sve ostalo je manje bitno. Jedino je to ono sto ti donosi hranu i sve druge pogodnosti.
Ako su otisli tamo da zarade sto vise para, onda...
Btw, ovo za Viktora je tacno najjace. Ivanu izbacise par dana nakon povrede, a on je tu povrijedjen koliko vec

Po meni je jedini ispravan stav glasati na osnovu doprinosa/pobjeda u igrama, sve ostalo je manje bitno. Jedino je to ono sto ti donosi hranu i sve druge pogodnosti.
Ako su otisli tamo da zarade sto vise para, onda...
Btw, ovo za Viktora je tacno najjace. Ivanu izbacise par dana nakon povrede, a on je tu povrijedjen koliko vec

Zadnja izmjena: Federer17, dana/u 21 apr 2022, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.
Al ce je docekat Sarajlije, prvi Feđa, moras popljuvat poznanicu majstore, ispala je pašče samo takvoGhuraba je napisao/la: ↑21 apr 2022, 00:49Auuu, hoce Sumka da uzme masnih para.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑21 apr 2022, 00:45Snimanje se još uvijek odvija u Dominikanskoj Republici, a kandidati za sedmicu dana, doznajemo iz izvora bliskih produkciji, dobivaju honorare koji se kreću između 1000 i 1500 eura.![]()

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
nesto su im stavili u rostilj
nema drugog objasnjenja
nema drugog objasnjenja
- QUARTERBACK
- Kontakt:
zato je znaci ramiz ispao jer je s goranom u duelu bio
Viktor još stomačića nabacio otkako je tamo na godišnjem, qrčić ga boli.
Plavo pleme je retardiranije i od nas koji ovo pratimo.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 10 gostiju.