17h je prvobitni termin
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nikad neću zaboraviti brata kad se smjeskao i namigivao onoj trebi sto je bila na areni na poluvremenu/kraju utakmice
Jesul to odustali od Pidre?Lumis je napisao/la: ↑20 apr 2022, 21:48Dizdarevic
Sahinovic
Šutković
Sabanovic
Mujakic
Dupovac
Trako
Pidro
Djokanovic
Secerovic
T. Ramic
Kapic
Buljubasic
F. Ramic
Avramovski
Varesanovic
Suljic
Catakovic
Ahmetovic
Velkoski
To je 20 igraca plus 5 pojacanja. Stoper, bek, veznjak, krilo i napadac. Npr Ovcina, Tatar
Zar ne ostaje ovu polusezonu tj do januara 2023? Nema potrebe dovoditi novog beka prije zimskog prelaznog roka.JavierBosnia je napisao/la: ↑20 apr 2022, 22:49Jesul to odustali od Pidre?Lumis je napisao/la: ↑20 apr 2022, 21:48Dizdarevic
Sahinovic
Šutković
Sabanovic
Mujakic
Dupovac
Trako
Pidro
Djokanovic
Secerovic
T. Ramic
Kapic
Buljubasic
F. Ramic
Avramovski
Varesanovic
Suljic
Catakovic
Ahmetovic
Velkoski
To je 20 igraca plus 5 pojacanja. Stoper, bek, veznjak, krilo i napadac. Npr Ovcina, Tatar![]()
Mislim da na ljeto ide, al eto potvrdit ce ti neko
Pidro na ljeto ide. Lijevi bek je jedina pozicija koju cemo sigurno morati popuniti
Nebi ja rekao da je on odigrao 29 utakmica, mislim da je mozda 10 odigrao po 90 minNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 apr 2022, 19:42Sve je to fino ali ti si napadac i tvoj posao je da zabijas.
4 gola u 29 utakmicu je presmijesno.Ti sa ovakvim saigracima moras imati minimum 12-13 golova.Imao je itekako upotrebljivi lopti samo sto ne zna da se nadje na pravom mjestu i strasno je spor.Kad se sjetim kakav je presing Benko vrsio i koliko je trcao ovo sto Drazen prikazuje je zalosno...Protiv jaci ekipa se apsolutno ne vidi uopste.
Handzic je bio korisniji od njega po meni.Mesanovic da je ostao bio bi definitivno bolji ove sezone.Na ljeto hvala i dovidjenja.
Hamzina statistika podnosljiva.11 utakmica,4 gola,4 asistencije.U proslom klubu slabo igrao+dosao kasno u pripreme i cesto mjesao pozicije u ovi 11 utakmica.Bit ce on dobar jos malo
Bureković, Tatar i neki porijeklom iz AfrikeJavierBosnia je napisao/la: ↑21 apr 2022, 00:09Evo Kepcija potvrdio na ljeto 3 pozicije se sigurno dovode
Lijevi bek, napadac i krilo
izdzezveubrazil je napisao/la: ↑21 apr 2022, 00:06Ovo stvarno zvuči dobro. Ja sam ovdje možda i najveći kritičar, ali ako ovo uspiju sprovesti u djelo, ozbiljan posao će se napraviti.
Čovjek je top. Zato mi nije bila jasna reakcija od neki dan gdje dvoje troje pljuje Kepčiju, ali nekako mi je baš bezveze bilo jer ako je ijedan segment kluba otišao ka boljem, to je definitivno sportski segment. Kurtić je dobar izbor, fino će to ići s njim.Ahmoveliki je napisao/la: ↑21 apr 2022, 00:14izdzezveubrazil je napisao/la: ↑21 apr 2022, 00:06Ovo stvarno zvuči dobro. Ja sam ovdje možda i najveći kritičar, ali ako ovo uspiju sprovesti u djelo, ozbiljan posao će se napraviti.
Nadam se da ce ovaj covjek ostati kod nas/sa nama sto je duze moguce, vidi se da ovaj posao ima u malom prstu, milina ga je bilo slusati!
Volio bih da se njegove ideje sto moguce brze implementiraju, a i da ce ga moci pratiti ljudi sto su u timu sa njim poput Skore,Kurtica koga je vec sve nabrojao i da ce to sve Ismir moci pokriti... velik je posao pred njima i u akademiji i u prvom timu!
Moramo u Europuuu
https://www.transfermarkt.com/nk-istra- ... verein/999bordobijeli je napisao/la: ↑21 apr 2022, 00:39Kaze Kepćija da je budzet FK Sarajeva tu negdje s budzetom Istre, začelje hrvatske lige.
A kvalitetom igre smo začelje 2 lige njemačke ili treca liga. To je naša realnost, a ovdje kad pojedinci pocnu izmišljati pojacanja kao da smo Inter. Tesko prihvatljivo al to je takobordobijeli je napisao/la: ↑21 apr 2022, 00:45quote=Daidza8 post_id=8778443 time=1650494440 user_id=50234]https://www.transfermarkt.com/nk-istra- ... verein/999bordobijeli je napisao/la: ↑21 apr 2022, 00:39Kaze Kepćija da je budzet FK Sarajeva tu negdje s budzetom Istre, začelje hrvatske lige.
bordobijeli je napisao/la: ↑21 apr 2022, 00:39Kaze Kepćija da je budzet FK Sarajeva tu negdje s budzetom Istre, začelje hrvatske lige.
A kvalitetom igre smo začelje 2 lige njemačke ili treca liga. To je naša realnost, a ovdje kad pojedinci pocnu izmišljati pojacanja kao da smo Inter. Tesko prihvatljivo al to je takobordobijeli je napisao/la: ↑21 apr 2022, 00:45quote=Daidza8 post_id=8778443 time=1650494440 user_id=50234]https://www.transfermarkt.com/nk-istra- ... verein/999bordobijeli je napisao/la: ↑21 apr 2022, 00:39Kaze Kepćija da je budzet FK Sarajeva tu negdje s budzetom Istre, začelje hrvatske lige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.