FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Zajko Zeba: Tuzla City neopravdano smijenio Musemića, to je dokaz da nešto ne štima u klubu ..... Objavljeno prije 5 sati , 19 Aprila, 2022 16:50
-
- Kontakt:
Oj lika jos nije prebolio Husrefa, pa opra nas na ruke više s njim.
Treba zaboraviti taj period i krizu koju je napravio, ugrozio nam Evropu i nastaviti dalje. Da li sa ovom trojicom ili nekim novim ali moramo dalje. Tebe molim da plačes za Hurefom u samoći, nemoj nam ovde da trujes i zatrpavaš forum glupostima ko je sta od nebitnih likova izjavio.
Mnogo se stvari dešava oko kluba, imamo prečih briga.
Prva je da li sutra probati napasti Velež, pa ako bi se na prepad u prvih 30tak minuta zabila 2 gola navaliti. Ako bi bilo 0:0 ili primimo koji onda samo privesti utakmicu kraju bez kartona i povreda.
Drugo je naša utakmica za vikend, po svemu sudeći to nam je najbitnija utakmica sezone. Direktan konkurent za plasman.
Treće je trener, Bruno ima solidnu biografiju ali neka o tome odluče gazde. Mi samo možemo reci svoje želje i licitirati imenima.
Zatim teren nam se počinje raditi u maju, sto bi znacilo jedna ili cak dvije utakmice van grada. To je nekad prednost nekad nedostatak. Mnogo je aktivnosti i desavanja pred nama. Nemamo kad gledati unazad.
Treba zaboraviti taj period i krizu koju je napravio, ugrozio nam Evropu i nastaviti dalje. Da li sa ovom trojicom ili nekim novim ali moramo dalje. Tebe molim da plačes za Hurefom u samoći, nemoj nam ovde da trujes i zatrpavaš forum glupostima ko je sta od nebitnih likova izjavio.
Mnogo se stvari dešava oko kluba, imamo prečih briga.
Prva je da li sutra probati napasti Velež, pa ako bi se na prepad u prvih 30tak minuta zabila 2 gola navaliti. Ako bi bilo 0:0 ili primimo koji onda samo privesti utakmicu kraju bez kartona i povreda.
Drugo je naša utakmica za vikend, po svemu sudeći to nam je najbitnija utakmica sezone. Direktan konkurent za plasman.
Treće je trener, Bruno ima solidnu biografiju ali neka o tome odluče gazde. Mi samo možemo reci svoje želje i licitirati imenima.
Zatim teren nam se počinje raditi u maju, sto bi znacilo jedna ili cak dvije utakmice van grada. To je nekad prednost nekad nedostatak. Mnogo je aktivnosti i desavanja pred nama. Nemamo kad gledati unazad.
Zeba je lihvar. Prvi se okrenuo protiv Azmira kad je napustio Slobodu a bio najplaceniji igrač. Jedan zesci interesdzija i nema potrebe njega stavljat na naš forum.
-
- Kontakt:
Ali je stao na stranu Husrefa i to je tuzlacu dovoljno da mu bude dobar.
Svakako tuzlac ne brine za klub, već za Husrefa. Jos uvijek ga javno oplakuje iako je on nasa tužna prošlost.
Njemu je svjedno volis li klub. Bitno je sta misliš o Husrefu.
-
- Kontakt:
Ako neko misli da se trener pronadje lako, grdno se vara. Mozemo dovesti, pa se onda opet hvatati za glavu. Kao prvo promjena je bila neophodna, krenulo smo nizbrdo, neko je morao da povuce rucnu. Ja garantujem sa Husrefom da smo nastavili saradnju nebi evrope ove godine vidjeli. Kao malo djete, digao nos, usao u sukob sa igracima, jos uz to ocekivao da mu pruze maksimum. Ako je onako kako tuzlak tvrdi zasto sad ne izadje u javnosti i iznese "prljav ves" ili "sapletanje" od strane bilo koga. Ali da se ne vracamo unazad Husref je bivsi, hvala mu na svemu, po meni nista novo/bolje nam nije doneo u odnosu na mnogo jeftinije trener. Imao je skuplju ekipu, a izgubio proslogodisnju borbu za kup kao i ovogodisnju. Imao je Milenko daleko manju ili nikakvu Platu i skromniji Tim pa je i on vrtio se oko drugog mjesta. Da se vratimo na trenera, smjena je bila neophodna, skim god sad udjes u razgovor normalno da ce izbjeci danasnji kup, jer nas Husref osakatio vec u Mostaru, kao i Sledecu prvenstvenu utakmicu sa Sarajavom. Nece niko preuzeti breme odgovornosti koje dosta odlucuje. Sa druge strane sa Husrefom smo mogli samo u pisati jos 0 bodova na nas racun. Danas odmoriti ekipu, dati sansu nekim igracima koji su manje igrali, spremati i cuvati ekipu za Sarajevo.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Sto posto si u pravu. On protiv Zrinjskog dobija crveni jer našem igraču psuje mater. Kakav je to pedagog više liči na kocijasa. Da bi mi na toj utakmici primili pet komada a za tri dana od Veleza četiri a on umjesto da vodi ekipu na tribinama. Mislim da je Husrefova karijera okončana i nebi trebao biti više predmet rasprave na forumu. Ko će biti novi dal Bruno vjerojatno ili neko drugi Al treba napravit iskorak moderan trener sa iskustvom i htjenjem. Možda ga već danas saznamo nakon Veleza.elvirbaljic je napisao/la: ↑20 apr 2022, 08:06Ako neko misli da se trener pronadje lako, grdno se vara. Mozemo dovesti, pa se onda opet hvatati za glavu. Kao prvo promjena je bila neophodna, krenulo smo nizbrdo, neko je morao da povuce rucnu. Ja garantujem sa Husrefom da smo nastavili saradnju nebi evrope ove godine vidjeli. Kao malo djete, digao nos, usao u sukob sa igracima, jos uz to ocekivao da mu pruze maksimum. Ako je onako kako tuzlak tvrdi zasto sad ne izadje u javnosti i iznese "prljav ves" ili "sapletanje" od strane bilo koga. Ali da se ne vracamo unazad Husref je bivsi, hvala mu na svemu, po meni nista novo/bolje nam nije doneo u odnosu na mnogo jeftinije trener. Imao je skuplju ekipu, a izgubio proslogodisnju borbu za kup kao i ovogodisnju. Imao je Milenko daleko manju ili nikakvu Platu i skromniji Tim pa je i on vrtio se oko drugog mjesta. Da se vratimo na trenera, smjena je bila neophodna, skim god sad udjes u razgovor normalno da ce izbjeci danasnji kup, jer nas Husref osakatio vec u Mostaru, kao i Sledecu prvenstvenu utakmicu sa Sarajavom. Nece niko preuzeti breme odgovornosti koje dosta odlucuje. Sa druge strane sa Husrefom smo mogli samo u pisati jos 0 bodova na nas racun. Danas odmoriti ekipu, dati sansu nekim igracima koji su manje igrali, spremati i cuvati ekipu za Sarajevo.
-
- Kontakt:
I ja cu se poslednji put osvrnuti na Husrefa i idemo dalje. On je svakako bivsi i sve najbolje u nastavku karijere.
Drugo mjesto koje neki potenciraju nije toliko njegova zasluga. I prije njeg smo znali biti tako visoko.
Imao je igrače kakve ova liga rijetko pamti, savrsene uslove ali je ipak dosta utakmica vodio sa tribina.
Biti drugi ove sezone nije toliko cudo kad se pogleda u kakvim su problemima drugi klubovi.
I ono sto je meni najviše smetalo kod njeg je loša i nedopadadljiva igra. Za njegovog mandata ne znam da smo uzivali u dvije tri utakmice. Sve je bilo nazor, na silu a ponekad i na sreću.
Sa ovakvim umjetnicima mi nismo imali lepršavu igru, izgrađene akcije i jasan plan.
Stoga njemu svako dobro, ali daleko od nas. Mi moramo dalje.
Drugo mjesto koje neki potenciraju nije toliko njegova zasluga. I prije njeg smo znali biti tako visoko.
Imao je igrače kakve ova liga rijetko pamti, savrsene uslove ali je ipak dosta utakmica vodio sa tribina.
Biti drugi ove sezone nije toliko cudo kad se pogleda u kakvim su problemima drugi klubovi.
I ono sto je meni najviše smetalo kod njeg je loša i nedopadadljiva igra. Za njegovog mandata ne znam da smo uzivali u dvije tri utakmice. Sve je bilo nazor, na silu a ponekad i na sreću.
Sa ovakvim umjetnicima mi nismo imali lepršavu igru, izgrađene akcije i jasan plan.
Stoga njemu svako dobro, ali daleko od nas. Mi moramo dalje.
HVALA TI ZA SVE HUSREFE MUSEMIĆU !

- "Sa Azmirom sam i ranije imao korektnu saradnju koja je bila vrlo uspješna. Na meni je da opravdam ukazano povjerenje i ostvarim rezultate koje očekuje. Promjena će biti, to je normalno kada je pauza, ali ne i velikih rezova. Moramo vidjeti šta nam je najpotrebnije i šta je zapravo na tržištu. Ako ne bude igrača za koje smatramo da nas mogu unaprijediti, onda nećemo ni napamet dovoditi. Nećemo sa tim žuriti.”
-------------
-" Imamo 17 igrača i 3 golmana, a novi igrač je Mendes. Doffo nije na prozivci, ali će se sutra pojaviti. Velika je stvar što smo zadržali kostur ekipe, želimo ostati tu gdje smo trenutno, ispraviti neke stvari koje nisu bile dobre jesenas i nadam se da ćemo se u maju radovati izborenoj Evropi - istakao je Musemić."
-------------
" Gospodska poruka Husrefa Musemića nakon odlaska iz Tuzla Cityja: Husić je želio da se raziđemo, želim im da...
-Jedan od najboljih bh. trenera Husref Musemić (60) od nedjelje i remija (3:3) sa bijeljinskim Radnikom više nije šef stručnog štaba Tuzla Cityja, iako je tuzlanske „Građane“ doveo na korak do historijskog uspjeha – plasmana u Evropu.
– Razišli smo se jer je želio (Azmir Husić, alfa i omega Tuzla Cityja – op. a.) da prodrma ekipu, da je osvježi na taj način, rekao je Musemić u razgovoru za “Dnevni avaz” i dodao:
– Vrijeme će pokazati je li to bio ispravan potez. Šta ćemo, tako je kako je. To je njegova odluka.
Osam kola prije kraja sezone, drugoplasirana Tuzla City ima šest bodova više od četvrtoplasiranog Sarajeva…
– Korektno smo se razišli. Želim im da šok terapija prodrma ekipu i da u narednih osam kola ostanu tu gdje jesu, odnosno da izađu u Evropu – istakao je Musemić."

- "Sa Azmirom sam i ranije imao korektnu saradnju koja je bila vrlo uspješna. Na meni je da opravdam ukazano povjerenje i ostvarim rezultate koje očekuje. Promjena će biti, to je normalno kada je pauza, ali ne i velikih rezova. Moramo vidjeti šta nam je najpotrebnije i šta je zapravo na tržištu. Ako ne bude igrača za koje smatramo da nas mogu unaprijediti, onda nećemo ni napamet dovoditi. Nećemo sa tim žuriti.”
-------------
-" Imamo 17 igrača i 3 golmana, a novi igrač je Mendes. Doffo nije na prozivci, ali će se sutra pojaviti. Velika je stvar što smo zadržali kostur ekipe, želimo ostati tu gdje smo trenutno, ispraviti neke stvari koje nisu bile dobre jesenas i nadam se da ćemo se u maju radovati izborenoj Evropi - istakao je Musemić."
-------------
" Gospodska poruka Husrefa Musemića nakon odlaska iz Tuzla Cityja: Husić je želio da se raziđemo, želim im da...
-Jedan od najboljih bh. trenera Husref Musemić (60) od nedjelje i remija (3:3) sa bijeljinskim Radnikom više nije šef stručnog štaba Tuzla Cityja, iako je tuzlanske „Građane“ doveo na korak do historijskog uspjeha – plasmana u Evropu.
– Razišli smo se jer je želio (Azmir Husić, alfa i omega Tuzla Cityja – op. a.) da prodrma ekipu, da je osvježi na taj način, rekao je Musemić u razgovoru za “Dnevni avaz” i dodao:
– Vrijeme će pokazati je li to bio ispravan potez. Šta ćemo, tako je kako je. To je njegova odluka.
Osam kola prije kraja sezone, drugoplasirana Tuzla City ima šest bodova više od četvrtoplasiranog Sarajeva…
– Korektno smo se razišli. Želim im da šok terapija prodrma ekipu i da u narednih osam kola ostanu tu gdje jesu, odnosno da izađu u Evropu – istakao je Musemić."
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 21 apr 2022, 01:19, ukupno mijenjano 1 put.
- Prva reakcija Muratovića po saznanju da dolazi Musemić.
Samir Muratović više nije sportski direktor Tuzla City
16.12.2020. u 10:49
Samir Muratović nije više sportski direktor Tuzla Citya. “Muratoviću se zahvaljujemo na dosadašnjoj saradnji te mu želimo sve najbolje u nastavku karijere”, navodi se na stranici Tuzla Citya. Muratoviću je ovo bio prvi angažman u fudbalu nakon završetka karijere, a u Tuzli je proveo dvije godine. | Preuzeto sa: https://****/sport/
--------------------
sportsport.ba 15.12.2020. 20:31
Samir Muratović i FK Tuzla...
KOMENTARI
"Odlično odradjen posao ,skrho vagon para da bi bili samo za jednu poziciju bolji od slobode al kod nas je to tako bitno je da je igrao negdje vani i odmah je veliki stručnjak"
K79 15.12.20. 21:07
---------------------------------
Međutim , na ljetnoj pauzi 2021, Muratović ulazi tiho na sporedni ulaz u TuzlaCity i ponovo postaje sportski direktor.
-------------------------------
Samir Muratović više nije sportski direktor Tuzla City
16.12.2020. u 10:49
Samir Muratović nije više sportski direktor Tuzla Citya. “Muratoviću se zahvaljujemo na dosadašnjoj saradnji te mu želimo sve najbolje u nastavku karijere”, navodi se na stranici Tuzla Citya. Muratoviću je ovo bio prvi angažman u fudbalu nakon završetka karijere, a u Tuzli je proveo dvije godine. | Preuzeto sa: https://****/sport/
--------------------
sportsport.ba 15.12.2020. 20:31
Samir Muratović i FK Tuzla...
KOMENTARI
"Odlično odradjen posao ,skrho vagon para da bi bili samo za jednu poziciju bolji od slobode al kod nas je to tako bitno je da je igrao negdje vani i odmah je veliki stručnjak"
K79 15.12.20. 21:07
---------------------------------
Međutim , na ljetnoj pauzi 2021, Muratović ulazi tiho na sporedni ulaz u TuzlaCity i ponovo postaje sportski direktor.
-------------------------------
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 20 apr 2022, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
Pošto dokazano od uvozne sirovine iz Brčkog crvenog nehljebera Imamovića nema ništa, zna li se da li se planira išta raditi na Tušnju na principu javno-privatnog partnerstva? Osim terena, jer to ce nadam se Savez uraditi.
Btw nadam se da cete nekako dogovoriti sa Akrapovicem. Ogroman bi to bio uspjeh za citavu ligu.
Btw nadam se da cete nekako dogovoriti sa Akrapovicem. Ogroman bi to bio uspjeh za citavu ligu.
U gradaskom budžetu je navodno predviđeno pola miliona km za teren.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑20 apr 2022, 15:35Pošto dokazano od uvozne sirovine iz Brčkog crvenog nehljebera Imamovića nema ništa, zna li se da li se planira išta raditi na Tušnju na principu javno-privatnog partnerstva? Osim terena, jer to ce nadam se Savez uraditi.
KUP BiH 1/2 REVANŠ UTAKMICA, FK TUZLACITY - FK VELEŽ 0:1(0:1)
Velež pokorio i Tušanj i zakazao finale sa Sarajevom na Bilinom polju!
20.04.22. 17:48
Rođeni u velikom stilu do finala
FK Velež plasirao se u finale Kupa Bosne i Hercegovine.
Velež pokorio i Tušanj i zakazao finale sa Sarajevom na Bilinom polju!
20.04.22. 17:48
Rođeni u velikom stilu do finala
FK Velež plasirao se u finale Kupa Bosne i Hercegovine.
NE TAKO DAVNO FK TUZLA CITY POBIJEDIO JE VELEŽA U MOSTARU.
-
- Kontakt:
Ne tako davno od Veleza primili smo 4 komada, ili Zrinjskog 5 komada..
Tuzla City / Sloga Simin Han
Treba se ugledati na Zrinjski i Velež koji su istrpili svone trenere i nisu ih smjenili.Tuzla Sitine promjenila mnoge trenerea rezultata nema.Treba smjeniti MURATOVIČA. on samo gleda sebe i svoju korist.Može gospodin HASIČ uložit silne novce ali neče biti dobrih rezultata dok je MURATOVIČA I njemu sličnih.elvirbaljic je napisao/la: ↑20 apr 2022, 18:10Ne tako davno od Veleza primili smo 4 komada, ili Zrinjskog 5 komada..
-
- Kontakt:
Može li mi iko reći kada ćemo naučiti da branimo prekide i zašto nikad.
Treba posvetiti tome vise pažnje, puno smo golova primili iz prekida.
Današnji rezultat potpuno nebitan, iako bi bilo ljepše da smo pobijedili čisto radi morala. Ovako dođe da već 5 utakmica nemamo pobjedu.
Treba posvetiti tome vise pažnje, puno smo golova primili iz prekida.
Današnji rezultat potpuno nebitan, iako bi bilo ljepše da smo pobijedili čisto radi morala. Ovako dođe da već 5 utakmica nemamo pobjedu.
Iako je polufinale u Mostaru izgubljeno ne može se oteti utisku da je naša ekipa dobro rastimani orkestar. Ama baš ništa ni sa cim. Kao da ih je neko ukleo. Ako se ne digne igra I odnos prema njoj nema nas nigdje.
husrefbeg je napisao/la: ↑20 apr 2022, 18:48Iako je polufinale u Mostaru izgubljeno ne može se oteti utisku da je naša ekipa dobro rastimani orkestar. Ama baš ništa ni sa cim. Kao da ih je neko ukleo. Ako se ne digne igra I odnos prema njoj nema nas nigdje.
[/ Nema trenera a ovi pomocnici nisu zreli za premijer lige vidilo se to danas i protiv onako loseg Borca . Naci trenera i ove pomocnike u omladinski pogon ili u 1 i 2 fed ligu na kaljenje
- Ne treba nikakve zaključke izvlačiti po današnjoj utakmici a ni onoj protiv Borca.
- Naši igrači izuzev onih koje sam već imenovao (Nukić,Mehidić,Mehanović i Nsue)su vrlo-dobri i znaju oni fudbal.Pokazali su to u dosadašnjim utakmicama ove sezone.Husić je prezauzet i mi skupo plaćamo to što nema njega da hlupi šakom od sto i uperi prst u krivce kojima godi nerad i nered a zatim svima kaže da stoji iza trenera.Njemu su pojedinci napunili uši protiv Husrefa i namjerno su igrali ispod nivoa a sve je potpaljivao i aminovao SD.Na žalost ,jedan izuzetno pametan i sposoban čovjek kakav je Husić ne može da prodre u bit problema u svom klubu.Smijenio je trenera jer su igrači plakali kako im psuje.Šta sad kad im protivnici počnu hebavati ,na koga će svaliti krivicu.
- Šta je tu je.Sutra je novi dan a i ovo stanje će proći.Treba Husić uzeti savjenika ali da se ne zna ko je.Trener nam treba sada ili na ljeto ali bez trenera ne može.Ovo sada je orkestar bez dirigenta i svi sviraju kako im volja.Ali , ti tonovi nisu u harmoniji nego potpuno disonantni.
- Husića molim da sam nađe trenera i nipošto ne sluša SD.Naš SD je u živom blatu do vrata i uskoro će opet pobjeći.
- Neka dovede Sliškovića do kraja prvenstva i time obezbijedi zvjerku koja je predugo u fudbalu a da bi joj neko muda pod bubrege prodavao.Pa bio on igrač ili SD. Na ljeto je kratka pauza jer naredna sezona počinje 15. jula.Zato treba tražiti istovremeno i trenera za duži period ma ko on bio.(Slišković ili neko drugi).Želim Azmiru Husiću da uči iz grešaka i da ih ne ponavlja.Molim Dragog Boga da mu prosvijetli intelekt kad je ova problematika u pitanju.Husić je na potezu a ne SD.
- Naši igrači izuzev onih koje sam već imenovao (Nukić,Mehidić,Mehanović i Nsue)su vrlo-dobri i znaju oni fudbal.Pokazali su to u dosadašnjim utakmicama ove sezone.Husić je prezauzet i mi skupo plaćamo to što nema njega da hlupi šakom od sto i uperi prst u krivce kojima godi nerad i nered a zatim svima kaže da stoji iza trenera.Njemu su pojedinci napunili uši protiv Husrefa i namjerno su igrali ispod nivoa a sve je potpaljivao i aminovao SD.Na žalost ,jedan izuzetno pametan i sposoban čovjek kakav je Husić ne može da prodre u bit problema u svom klubu.Smijenio je trenera jer su igrači plakali kako im psuje.Šta sad kad im protivnici počnu hebavati ,na koga će svaliti krivicu.
- Šta je tu je.Sutra je novi dan a i ovo stanje će proći.Treba Husić uzeti savjenika ali da se ne zna ko je.Trener nam treba sada ili na ljeto ali bez trenera ne može.Ovo sada je orkestar bez dirigenta i svi sviraju kako im volja.Ali , ti tonovi nisu u harmoniji nego potpuno disonantni.
- Husića molim da sam nađe trenera i nipošto ne sluša SD.Naš SD je u živom blatu do vrata i uskoro će opet pobjeći.
- Neka dovede Sliškovića do kraja prvenstva i time obezbijedi zvjerku koja je predugo u fudbalu a da bi joj neko muda pod bubrege prodavao.Pa bio on igrač ili SD. Na ljeto je kratka pauza jer naredna sezona počinje 15. jula.Zato treba tražiti istovremeno i trenera za duži period ma ko on bio.(Slišković ili neko drugi).Želim Azmiru Husiću da uči iz grešaka i da ih ne ponavlja.Molim Dragog Boga da mu prosvijetli intelekt kad je ova problematika u pitanju.Husić je na potezu a ne SD.
OVAJ NAS FAKAT ZAJEBAVA .SEDAM KOLA DO KRAJA PRVENSTVA
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Muratović: Među kandidatima za klupu Tuzla Cityja su tri-četiri trenera, Akrapović je jedan od njih
Tuzla City još je bez trenera nakon rastanka s Husrefom Musemićem.
Autor: Sport Centar
apr 18, 2022
Muratović: Među kandidatima za klupu Tuzla Cityja su tri-četiri trenera, Akrapović je jedan od njih
O prvom timu trenutno brine Selver Ahmetović Taran, “vojnik” kluba, koji je sa Slogom, kasnije Tuzla Cityjem kao fudbaler prošao sito i rešeto. Od najnižeg ranga do Prve lige FBiH.
Ko će popuniti upražnjenu stolicu u konačnici će odlučiti Samir Muratović, sportski direktor kluba.
U javnosti se pojavila informacija da je sve završeno s Brunom Akrapovićem, trenerom s evropskim iskustvom, svojevremeno kandidatom za mjesto selektora Zmajeva.
“Da, Akrapović je kandidat, ali ništa nije dogovoreno“, kaže Muratović za Faktor.
“Među kandidatima su tri, četiri trenera. Nećemo žuriti.”
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ISTA FLOSKULA :"NEĆEMO ŽURITI" !
--------------------------------------------------------------------------------------
Muratović: Ko će preuzeti Tuzla City? Nećemo žuriti
01.10.2019. 10:11
A. Beganović
Mnogo imena u opticaju
Nakon što je mjesto šefa stručnog štaba Tuzla Cityja napustio Milenko Bošnjaković u bosanskohercegovačkoj javnosti se špekuliše sa imenom njegovog nasljednika.

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Autor: Sport Centar
apr 18, 2022
O prvom timu trenutno brine Selver Ahmetović Taran, “vojnik” kluba, koji je sa Slogom, kasnije Tuzla Cityjem kao fudbaler prošao sito i rešeto. Od najnižeg ranga do Prve lige FBiH.
Ko će popuniti upražnjenu stolicu u konačnici će odlučiti Samir Muratović, sportski direktor kluba.
U javnosti se pojavila informacija da je sve završeno s Brunom Akrapovićem, trenerom s evropskim iskustvom, svojevremeno kandidatom za mjesto selektora Zmajeva.
“Da, Akrapović je kandidat, ali ništa nije dogovoreno“, kaže Muratović za Faktor.
“Među kandidatima su tri, četiri trenera. Nećemo žuriti.”
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ISTA FLOSKULA :"NEĆEMO ŽURITI" !
--------------------------------------------------------------------------------------
Muratović: Ko će preuzeti Tuzla City? Nećemo žuriti
01.10.2019. 10:11
A. Beganović
Mnogo imena u opticaju
Nakon što je mjesto šefa stručnog štaba Tuzla Cityja napustio Milenko Bošnjaković u bosanskohercegovačkoj javnosti se špekuliše sa imenom njegovog nasljednika.

Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 21 apr 2022, 01:39, ukupno mijenjano 8 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.