Varesanovic maltene istu šansu, na istom stadionu na isti gol, iz koje je danas zabio na derbiju gađa u bliži ugao i promašuje, možda je i odbranio Bender. Danas dalji ugao, mirno, ležerno. Vjerojatno je razlika u pritisku koji nosi utakmica ali i samopouzdanja koje je u međuvremenu steko.
Najgori napadac ikad u rangu je sa Melunovicem, iskreno. Hare je za njega Lewa
Ne znam šta bi vam rekao, i meni se čini izgubljen ali ima daleko najviše asistencija u ekipi. Statistički gledano to nije loše iako bi trebao zabijati golove ali eto.
Sve je to fino ali ti si napadac i tvoj posao je da zabijas.
4 gola u 29 utakmicu je presmijesno.Ti sa ovakvim saigracima moras imati minimum 12-13 golova.Imao je itekako upotrebljivi lopti samo sto ne zna da se nadje na pravom mjestu i strasno je spor.Kad se sjetim kakav je presing Benko vrsio i koliko je trcao ovo sto Drazen prikazuje je zalosno...Protiv jaci ekipa se apsolutno ne vidi uopste.
Handzic je bio korisniji od njega po meni.Mesanovic da je ostao bio bi definitivno bolji ove sezone.Na ljeto hvala i dovidjenja.
Hamzina statistika podnosljiva.11 utakmica,4 gola,4 asistencije.U proslom klubu slabo igrao+dosao kasno u pripreme i cesto mjesao pozicije u ovi 11 utakmica.Bit ce on dobar jos malo
Nebi ja rekao da je on odigrao 29 utakmica, mislim da je mozda 10 odigrao po 90 min
Ovo stvarno zvuči dobro. Ja sam ovdje možda i najveći kritičar, ali ako ovo uspiju sprovesti u djelo, ozbiljan posao će se napraviti.
Nadam se da ce ovaj covjek ostati kod nas/sa nama sto je duze moguce, vidi se da ovaj posao ima u malom prstu, milina ga je bilo slusati!
Volio bih da se njegove ideje sto moguce brze implementiraju, a i da ce ga moci pratiti ljudi sto su u timu sa njim poput Skore,Kurtica koga je vec sve nabrojao i da ce to sve Ismir moci pokriti... velik je posao pred njima i u akademiji i u prvom timu!
Moramo u Europuuu
Ovo stvarno zvuči dobro. Ja sam ovdje možda i najveći kritičar, ali ako ovo uspiju sprovesti u djelo, ozbiljan posao će se napraviti.
Nadam se da ce ovaj covjek ostati kod nas/sa nama sto je duze moguce, vidi se da ovaj posao ima u malom prstu, milina ga je bilo slusati!
Volio bih da se njegove ideje sto moguce brze implementiraju, a i da ce ga moci pratiti ljudi sto su u timu sa njim poput Skore,Kurtica koga je vec sve nabrojao i da ce to sve Ismir moci pokriti... velik je posao pred njima i u akademiji i u prvom timu!
Moramo u Europuuu
Čovjek je top. Zato mi nije bila jasna reakcija od neki dan gdje dvoje troje pljuje Kepčiju, ali nekako mi je baš bezveze bilo jer ako je ijedan segment kluba otišao ka boljem, to je definitivno sportski segment. Kurtić je dobar izbor, fino će to ići s njim.
Nisam znao da je Jasmin Kolašinac između ostalog video analitičar kod nas, evo na transfermarktu to tek sada vidim, zanimljivo.
A kvalitetom igre smo začelje 2 lige njemačke ili treca liga. To je naša realnost, a ovdje kad pojedinci pocnu izmišljati pojacanja kao da smo Inter. Tesko prihvatljivo al to je tako
[/quote]
samo kazem da bi ova istra se borila za trofeje kod nas u ligi
A kvalitetom igre smo začelje 2 lige njemačke ili treca liga. To je naša realnost, a ovdje kad pojedinci pocnu izmišljati pojacanja kao da smo Inter. Tesko prihvatljivo al to je tako
[/quote]
Zato mi je vazda bilo smijesno kad neko poredi nas i osijek, hajduk. Daleko su oni sto se moci tice ispred nas ali im je generalno i lakse jer je uredjenija liga i drzava. A kvalitet smo oko trece njemacke realno ekipe iz cvajte bi nas za dorucak pojele
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!