Ma jok kakvo kuhanje, ja sad kad pomislim kako će bit kad budemo himnu pjevali skupa, naježim se.

Ma jok kakvo kuhanje, ja sad kad pomislim kako će bit kad budemo himnu pjevali skupa, naježim se.
S obzirom da im je voda u ušima, moglo bi se tu hajrovati.
MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 apr 2022, 22:15S obzirom da im je voda u ušima, moglo bi se tu hajrovati.
Na stranu zayebancija i sve ostalo, ja vam od srca želim mirno provođenje sezone kraju.
Ocito da Sarajevo pratis unazad par godina... Tarik Trbic je PR koji je unio revoluciju u nacinu rada marketinga klubova u BiH.
Zaboravio si spomenuti da je dio dogovora i da Sloboda ispadne
To je najbolji dio dogovora, bez ikakve dilemeMostarskiSin je napisao/la: ↑20 apr 2022, 22:28Zaboravio si spomenuti da je dio dogovora i da Sloboda ispadne
Pa oprastao se Zeba prije par sezona pa su vasi iz zdenke silazili maksuz da pljuju covjeka kad je prolazio ispod i pozdravljao se sa ljudima. Mislim da mi nismo takav narod, tesko da ce se to kod nas ikad dozivjeti. Daj boze, ali ne vjerujem iskrenoMaroonBjelave je napisao/la: ↑20 apr 2022, 22:28Nešto me "dobrila puca" večeras, pa kontam da li će se kod nas ikad desiti situacija poput one na tekmi Liverpool-Manchester gdje se daje podrška protivničkom igraču? Naprimjer, oproštaj od dresa Jakovljevića, Husejnovića, Kosorića, Velkoskog i da ne nabrajam dalje, gdje cijeli stadion ustaje i aplaudira.
MostarskiSin je napisao/la: ↑20 apr 2022, 22:28Zaboravio si spomenuti da je dio dogovora i da Sloboda ispadne
Pričamo o ljudima, a ne o divljacima.MrkiMedo je napisao/la: ↑20 apr 2022, 23:03Pa oprastao se Zeba prije par sezona pa su vasi iz zdenke silazili maksuz da pljuju covjeka kad je prolazio ispod i pozdravljao se sa ljudima. Mislim da mi nismo takav narod, tesko da ce se to kod nas ikad dozivjeti. Daj boze, ali ne vjerujem iskrenoMaroonBjelave je napisao/la: ↑20 apr 2022, 22:28Nešto me "dobrila puca" večeras, pa kontam da li će se kod nas ikad desiti situacija poput one na tekmi Liverpool-Manchester gdje se daje podrška protivničkom igraču? Naprimjer, oproštaj od dresa Jakovljevića, Husejnovića, Kosorića, Velkoskog i da ne nabrajam dalje, gdje cijeli stadion ustaje i aplaudira.
To ne treba dogovarat,kakve su tarabe sami će to odraditMostarskiSin je napisao/la: ↑20 apr 2022, 22:28Zaboravio si spomenuti da je dio dogovora i da Sloboda ispadne
Espiritosanto je napisao/la: ↑20 apr 2022, 23:54To ne treba dogovarat,kakve su tarabe sami će to odraditMostarskiSin je napisao/la: ↑20 apr 2022, 22:28Zaboravio si spomenuti da je dio dogovora i da Sloboda ispadne
SudoHusika je napisao/la: ↑20 apr 2022, 19:39Budi originalan bar malo, ovo je nadimak za vaše/Sabrine internet jurišnike. CccMiljacka je napisao/la: ↑20 apr 2022, 18:41Auuuu ovi i sada pjene? Ja odspavao i bacio tuš, a kod trigerovane forumske smajli brigade još pjena parti nije završio hahahahahahahhahahahhaelevenblues je napisao/la: ↑20 apr 2022, 17:14Bolje da su digli “Dušmani šic šic” po uzoru na najpoznatijeg navijača poslije Meme Haljevca.Pa gdje raste ova debilana? Ahahahahahahha
Ima smisla