Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Johnyx95
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Johnyx95 » 05 feb 2011, 18:19

Ne znam,meni su oba penala i crveni zasluzeno odsvirana.Racunajte i cist gol ponisten Newcastleu i veliki broj odlicnih odbrana Szczesnya(nadam se da ide ovako :mrgreen: ).Isto ko sto sam rekao da vam je Everton dao gol iz offsidea,tako mislim i ovo.Stvarno ne razumijem ovakav pad u igri u drugom poluvremenu.Newcastleu skidam kapu,iz ove utakmice i cjelokupne situacije u tom klubu se moze napraviti film.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 feb 2011, 18:20

Bosco je napisao/la:Zamolio bih forumaša pod nickom @ever da mi prestane slati poruke uvredljivog sadržaja na PP. Na iste neću odgovarat i ukoliko se ponovi zamolit cu nekog da reaguje jer sam siguran da ne možete nekom psovati bez obzira što je to lična poruka.
Bosco, kad ti je posl'o poruku? Sigurno nije prije negoli si ga nazvao jadnikom, zar ne? Svakako ne mogu ništa kada su privatne poruke u pitanju, da je to napis'o na forumu bilo bi obrisano kao i većina ovih psovki koje tvoji drugovi upućuju drugim forumašima. Dakle, nemoj sada ni ti glumiti nevinašce kada si na njegovu konstataciju da je igra Arsenala jadna, odgovorio da je ON JADAN i da jadniji ne može biti. ;)

Barton dominira :!: :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 05 feb 2011, 18:20

Romariooo je napisao/la:Kako li je drugu Paji sad, poslije prvog poluvremena je vjerovatno spremao najnoviju disertaciju o velicini i dominaciji

hahahahaha

jeste klosari, koji narod poobaraste na kladionici

al nije kriv ni Arsenal ni vodja, kriv je United

hahahah
Obavjestavam sve forumase da je nas dragi bombareder B-52 sa svojim agentom i dijelom Arsenala @pajom izvrsio samoubistvo...

IZVOR:The Sun
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 05 feb 2011, 18:21

Nail for Real je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Zamolio bih forumaša pod nickom @ever da mi prestane slati poruke uvredljivog sadržaja na PP. Na iste neću odgovarat i ukoliko se ponovi zamolit cu nekog da reaguje jer sam siguran da ne možete nekom psovati bez obzira što je to lična poruka.
A moze se psovati kad psovka dolazi "s vase strane". Jos javno?

Nema psovke,ako admin moze neka to pogleda i neka se raskrinka pacov,i dobije ban radi klevete! :evil:

MONOLOG, LIJEPO HOCU DA SE POGLEDA PORUKA I NEKA DOBIJE BAN!

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 05 feb 2011, 18:21

**** ovo,mozemo zaboravit titulu ove godine, daj boze i da carling kup osvojimo

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 05 feb 2011, 18:21

Niko ne krivi Man Utd,nego samo se porede,zalosno ako se sudi jednima a kako drugima al eto :?
Rođen s tobom da budem

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 05 feb 2011, 18:21

Zbogom SS.ba forume.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 05 feb 2011, 18:23

Bosco je napisao/la:Zbogom SS.ba forume.
TAKODJE....NAPACENIJE GRUPE LJUDI U ZIVOTU NISAM VIDIO,NI SREO NI CUO...****-M TI FORUM GDJE SU MODOVI LIKOVI POPUT MONOLOGA I OSTALIH PACIJENATA...(cast izeuzecima)....
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 05 feb 2011, 18:24

Zbogom Packo,ostala je tuga,vjechno che te voljeti ukaljani VODJA!

slika

Uvijek vrijedjas,pa se u zrtvu pretvoris ;)

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 05 feb 2011, 18:24

Kako SMJEŠAN klub ovaj Arsenal, hahahaha, smješnijeg kluba u životu nisam vidio. Brukate London, iselite se iz grada u predgrađe da nas ne brukate više. Mi i Tottenham se koliko toliko trudimo da osvjetlamo obraz grada u ligi i Europi, a vi onda ovako sve to prospete. Stidite se!
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 feb 2011, 18:25

Chelsea_CBH je napisao/la:Kako SMJEŠAN klub ovaj Arsenal, hahahaha, smješnijeg kluba u životu nisam vidio. Brukate London, iselite se iz grada u predgrađe da nas ne brukate više. Mi i Tottenham se koliko toliko trudimo da osvjetlamo obraz grada u ligi i Europi, a vi onda ovako sve to prospete. Stidite se!
Cuj to? A koju poziciju zauzima Arsenal a koju ta 2 kluba?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 feb 2011, 18:25

Zbogom. Nedostajaće nam tvoje psovke i vrijeđanja.
Arsenalisation je napisao/la:TAKODJE....NAPACENIJE GRUPE LJUDI U ZIVOTU NISAM VIDIO,NI SREO NI CUO...**** TI FORUM GDJE SU MODOVI LIKOVI POPUT MONOLOGA I OSTALIH PACIJENATA...(cast izeuzecima)..
I tebi zbogom. Nedostajaće nam tvoji kočijaški postovi i omalovažavanja i vrijeđanja drugih forumaša.

Živjeli. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 05 feb 2011, 18:25

Nisam gledao cijelu tekmu ali ono sto sam vidio jeste da je sudjenje bilo lose i na vasu stetu ali opet prokackati 4 gola je previse za amaterske ekipe, a ne nekog ko cilja na titulu.. Razumijem vasu frustriranost zbog sudjenja ali realno niste zreli za titule sa ovim igrackim kadrom. Zaista vjerujem da ce nakon ove sezone Wengerova tvrdoglavost konacno popustiti kada je u pitanju nedovodjenje skupih i provjerenih igraca jer zbog ovakvih okrutnih preokreta Topdzije ce poceti izvrsavati masovna samoubistva..
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 05 feb 2011, 18:26

ever je napisao/la:

Zbogom Packo,ostala je tuga,vjechno che te voljeti ukaljani VODJA!
Zasto uzimas Zeljine pjesme u tvojim poganim izjavama?
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 05 feb 2011, 18:26

Monolog je napisao/la:
Zbogom. Nedostajaće nam tvoje psovke i vrijeđanja.
Arsenalisation je napisao/la:TAKODJE....NAPACENIJE GRUPE LJUDI U ZIVOTU NISAM VIDIO,NI SREO NI CUO...**** TI FORUM GDJE SU MODOVI LIKOVI POPUT MONOLOGA I OSTALIH PACIJENATA...(cast izeuzecima)..
I tebi zbogom. Nedostajaće nam tvoji kočijaški postovi i omalovažavanja i vrijeđanja drugih forumaša.

Živjeli. ;)

Konachno poshten admin..I ja sam malo prenaglio,ali samo da bih vidio da li se smije raditi ovo shto ja radim,bukvalno u samoodbrani i da bih pokazao ( vidio ) da ne vlada jednoumlje.RESPECT MONOLOG ;)

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 05 feb 2011, 18:26

Monolog je napisao/la:
Bosco, kad ti je posl'o poruku? Sigurno nije prije negoli si ga nazvao jadnikom, zar ne? Svakako ne mogu ništa kada su privatne poruke u pitanju, da je to napis'o na forumu bilo bi obrisano kao i većina ovih psovki koje tvoji drugovi upućuju drugim forumašima. Dakle, nemoj sada ni ti glumiti nevinašce kada si na njegovu konstataciju da je igra Arsenala jadna, odgovorio da je ON JADAN i da jadniji ne može biti. ;)

Barton dominira :!: :mrgreen:
Monolog,ajd da si rek'o HArper dominira ili Tiothe ili neznam Collochini(valjda se tako nekak pise)al' barton?
Ja nikad necu razumjeti kako neko moze voljeti tako prljavog igraca,on ili onaj Enriqe,fuj... :oops:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 05 feb 2011, 18:27

A vodstvo od 3 gola je za poluamaterske jos bez pomoci sudaca :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 05 feb 2011, 18:27

Chelsea_CBH je napisao/la:Kako SMJEŠAN klub ovaj Arsenal, hahahaha, smješnijeg kluba u životu nisam vidio. Brukate London, iselite se iz grada u predgrađe da nas ne brukate više. Mi i Tottenham se koliko toliko trudimo da osvjetlamo obraz grada u ligi i Europi, a vi onda ovako sve to prospete. Stidite se!
:lol: :lol:

Jg ne moze Arsenal igrati kada je dan drzavnosti BIH
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 feb 2011, 18:28

Nail for Real je napisao/la:Cuj to? A koju poziciju zauzima Arsenal a koju ta 2 kluba?
Koju poziciju zauzima Arsenal, to ćeš vidjeti na kraju sezone.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 05 feb 2011, 18:28

e ne znam k'o izglasa ovog monologa za forumasa godine... fuj, to je isto k'o za zlatnu loptu...
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.