Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Baustelci, dalje od reprezentacije!
Ivajlo Tuta Teddy Petrov!
svi smo mi Tuta!

svi smo mi Tuta!
-
- Kontakt:
Raduje ovo sto se @hurem ponovo vratioo relevantnim konstatacijama koje imaju logike
bio je skoroz zalutao ako se opet ne pokvari.
Slazem se upotpunosti ohrabruje ovo sto se Fanaticosi konacno bude ali ako ostane samo na ovom i ne poduzme se nesto konkretno i ne isrtrajemo svi do kraja onda nema smisla
Slazem se upotpunosti ohrabruje ovo sto se Fanaticosi konacno bude ali ako ostane samo na ovom i ne poduzme se nesto konkretno i ne isrtrajemo svi do kraja onda nema smisla
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Pa kad je ta sjednica saveza?
"Fudbal je jednostavan, ali je teško jednostavno igrati!"
Johan Cruyff
Johan Cruyff
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovdje ce najvise naebat Redzad Dickonja on je koleterarna steta, svalit ce sve na njega u stilu on ga je preporucio Misketu, Miske dalje prosljedio. Na to se provuce prica kako je Mamic hvalio itd itd jos ce na kraju dodat da se ovakve greske pri biranju selektora nece vise dodavat.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
IO NS BiH: Svi selektori podnose izvještaj osim Peteva!
Na sjednici Izvršnog odbora NS BiH usvojen je zaključak da svi selektori omladinskih kategorija podnesu izvještaj o radu u proteklom periodu osim selektora seniorske reprezentacije Ivayla Peteva.
Na taj način, već na idućoj sjednici članovi Izvršnog odbora analizirat će rad svih omladinskih kategorija, saznaje portal ****.
Bez sumnje, ovakva forma analiziranja selektorskih izvještaja razljutit će bh. javnost, s obzirom da je iz nje izuzet Petev, čiji odlazak sve glasnije u posljednje vrijeme zazivaju i najvatreniji navijači BiH.
Petev je po dolasku na klupu reprezentacije izjavio da mu javnost sudi po rezultatima. No, oni su skromni i ispod renomea reprezentacije, zbog čega je na utakmicama BiH sve manje gledatelja.
Selektorov izvještaj nije se razmatrao ni nakon neuspješnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, u kojim je BiH uspjela ostvariti tek jednu pobjedu protiv Kazahstana.
BiH će tako sasvim je sigurno u utakmice Lige nacija ući sa starim selektorom.
Na sjednici Izvršnog odbora NS BiH usvojen je zaključak da svi selektori omladinskih kategorija podnesu izvještaj o radu u proteklom periodu osim selektora seniorske reprezentacije Ivayla Peteva.
Na taj način, već na idućoj sjednici članovi Izvršnog odbora analizirat će rad svih omladinskih kategorija, saznaje portal ****.
Bez sumnje, ovakva forma analiziranja selektorskih izvještaja razljutit će bh. javnost, s obzirom da je iz nje izuzet Petev, čiji odlazak sve glasnije u posljednje vrijeme zazivaju i najvatreniji navijači BiH.
Petev je po dolasku na klupu reprezentacije izjavio da mu javnost sudi po rezultatima. No, oni su skromni i ispod renomea reprezentacije, zbog čega je na utakmicama BiH sve manje gledatelja.
Selektorov izvještaj nije se razmatrao ni nakon neuspješnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, u kojim je BiH uspjela ostvariti tek jednu pobjedu protiv Kazahstana.
-
- Kontakt:
Zukanovic je napisao/la: ↑18 apr 2022, 20:08IO NS BiH: Svi selektori podnose izvještaj osim Peteva!
Dakle sve je jasno....hocemo li opet sutati kao picke, onog ko najgore rezultate ima njega ne diraj i nije za analizu, ovo je sad preocito, ciljano pišanje po A repki koja je nakbitnija i po nama navijacima. Da vidimo hoce li plakate protiv peteva imati neko znacenje iili je samo bio znak nemoći.
P.s smijenit ce barbarica koji najbolje rezultate ima, zivi bili pa vidjeli.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Zar razmatraju da smijene Barbarica?Sta su ocekivali,da odemo na EP pored Francuza?U 6 utakmica,4 pobjede,1 nerijesena i 1 poraz.Ako njega smijene prije Starcevica,pisam se na cijeli savez i reprezentacijuImajednabrigada je napisao/la: ↑19 apr 2022, 00:35Zukanovic je napisao/la: ↑18 apr 2022, 20:08IO NS BiH: Svi selektori podnose izvještaj osim Peteva!
Dakle sve je jasno....hocemo li opet sutati kao picke, onog ko najgore rezultate ima njega ne diraj i nije za analizu, ovo je sad preocito, ciljano pišanje po A repki koja je nakbitnija i po nama navijacima. Da vidimo hoce li plakate protiv peteva imati neko znacenje iili je samo bio znak nemoći.
P.s smijenit ce barbarica koji najbolje rezultate ima, zivi bili pa vidjeli.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Prema saznanjima duplog sporta Petevu će presuditi utakmice LN u junu.
Pozdravljam ovu odluku.
Bas kako sam i ja govorio. To je najrealnije i najracionalnije rješenje.
Ako se nastavi s lošim igrama onda doviđenja a novi selektor će imati sasvim dovoljno vremena i utakmica da nametne svoje ideje.
U junu, julu, avgustu je lakše doći do trenerskog imena nego sada kada su zavrsnice prvenstava.
Evo najobicniji primjer...nema šanse da bi Selimbegovic ili Jakirovic sada napustili klubove i preko noći postali selektori...to bi bile izdaje s njihove strane.
Kada sezona završi tada bi već druga priča bila.
Pozdravljam ovu odluku.
Ako se nastavi s lošim igrama onda doviđenja a novi selektor će imati sasvim dovoljno vremena i utakmica da nametne svoje ideje.
U junu, julu, avgustu je lakše doći do trenerskog imena nego sada kada su zavrsnice prvenstava.
Evo najobicniji primjer...nema šanse da bi Selimbegovic ili Jakirovic sada napustili klubove i preko noći postali selektori...to bi bile izdaje s njihove strane.
Petev najgori selektor u historije naše reprezentacije!
-
- Kontakt:
Kako mislis da bi novi selektor imao dovoljno vremena kada poslije Lige nacija u junu nema utakmica do septembra i kvalifikacija( mislim da ppcinju u septembru) mozda bi taj novi imao jednu u augustu prijateljsku. I opet bi bilo dovedes novog covjeka pred same kvalifikacije i takmkcarske utakmice kad treba vwc da ima razradjene neke ideje i planove on se ustvari uigrava i pravi ekipu kada treba vec da je napravljena. I opet ce biti treba ovom novom vremena tek doso ..ovo ono...i tako u nedoled sa svakimhurem je napisao/la: ↑19 apr 2022, 23:55Prema saznanjima duplog sporta Petevu će presuditi utakmice LN u junu.
Pozdravljam ovu odluku.
Kvalifikacije počinju tek naredne godine a novi selektor bi imao u septembru 2 utakmice LN za uigravanje i upoznavanje tima sa svojim idejama + prijateljske utakmice kojih će sigurno biti.Imajednabrigada je napisao/la: ↑20 apr 2022, 01:42Kako mislis da bi novi selektor imao dovoljno vremena kada poslije Lige nacija u junu nema utakmica do septembra i kvalifikacija( mislim da ppcinju u septembru) mozda bi taj novi imao jednu u augustu prijateljsku. I opet bi bilo dovedes novog covjeka pred same kvalifikacije i takmkcarske utakmice kad treba vwc da ima razradjene neke ideje i planove on se ustvari uigrava i pravi ekipu kada treba vec da je napravljena. I opet ce biti treba ovom novom vremena tek doso ..ovo ono...i tako u nedoled sa svakimhurem je napisao/la: ↑19 apr 2022, 23:55Prema saznanjima duplog sporta Petevu će presuditi utakmice LN u junu.
Pozdravljam ovu odluku.
Sasvim dovoljno vremena da se pripremi za kvalifikacije a pri tome ne previše da se ne bi ulijenio i utopio u sivilo.
- JohnCleese
- Kontakt:
Kako ce mjeriti uspjeh Peteva u prve cetiri utakmice lige nacije?
Teoretski mozemo biti na dobrom putu za osiguranje baraza kroz ligu nacija pa ukakiti sve u posljednje dvije utakmice u avgusutu/septembru, dalje poslije junskih termina mozemo biti ni tamo ni ovamo, a takodjer teoretski mozemo se i rezultatski izblamirati pa vec u junu se oprostiti od sansi za baraz i pasti u cetvrti sesir pred pocetak kvalifikacija.
Uglavnom jos jedan blam saveza
Teoretski mozemo biti na dobrom putu za osiguranje baraza kroz ligu nacija pa ukakiti sve u posljednje dvije utakmice u avgusutu/septembru, dalje poslije junskih termina mozemo biti ni tamo ni ovamo, a takodjer teoretski mozemo se i rezultatski izblamirati pa vec u junu se oprostiti od sansi za baraz i pasti u cetvrti sesir pred pocetak kvalifikacija.
Uglavnom jos jedan blam saveza
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Beduin
- Kontakt:
Juni je presudan, znaci. 
Samo trpaj Vico, sve dok te bosnjaci podrzavaju i gotive.
Samo trpaj Vico, sve dok te bosnjaci podrzavaju i gotive.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Tuta Petrov 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.