Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
- SaLL/ihovic
- Kontakt:

sad samo jos SaLLihaga da ga dadne

Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

- Goalgetter
- Kontakt:
Salihaga za mene tako igra ko da ga je dao. Stvarno je fantastican u zadnjim utakmicama.SaLL/ihovic je napisao/la:toliko od zelja za jos jedan go![]()
- Principatus
- Kontakt:
Mozda im je bilo bolje dovesti Mlapa za Sig i ubiti ih na brzinu i kontru.
Samo da ovako zavrsi.
Edit: Braafheid dobiva crvenu kartu. Sjajno...ustvari je trebao i igrac FCK za ovo dobiti, ovako nije fer.

- SaLL/ihovic
- Kontakt:
slazem se s tobom jedva cekam da ga vidim u repciGoalgetter je napisao/la:Salihaga za mene tako igra ko da ga je dao. Stvarno je fantastican u zadnjim utakmicama.SaLL/ihovic je napisao/la:toliko od zelja za jos jedan go![]()

Ma Hoffa igra kako zna i umije.Nikavu koncepciju i pomoc trenersku nemaju.Dzabe onaj Pezzo platu dobija.Covjek je zesci tutkun.Principatus je napisao/la:Usao Braafheid, to znaci hoce da ovako drze rezultat.
Mozda im je bilo bolje dovesti Mlapa za Sig i ubiti ih na brzinu i kontru.
Samo da ovako zavrsi.
Edit: Braafheid dobiva crvenu kartu. Sjajno...ustvari je trebao i igrac FCK za ovo dobiti, ovako nije fer.
Bajo uradio odlican posao dva veca i zescsa otpada uvalio hoffi pa nek se sad oni handre sa njima.
Zao mi jedino Seje i Vede.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa kad je tako ''sjajan''mogao je makar da ojaca klupu Bajerna.A ne da izigrava pokusnog kunica u Hoffi.haris10 je napisao/la:tebi Alaba ne valja,pogledaj malo bolje momka,a za ovog debila se slazem!
Ebo igraca kojeg Pranjic ili takvi izbace iz tima

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Od Alabe nemaju nista, samo pruzaju buducem igracu Bayerna besplatno i sjajno ucenje u Bundesligi.haris10 je napisao/la:tebi Alaba ne valja,pogledaj malo bolje momka,a za ovog debila se slazem!
Cim ovaj stasa u pravog igraca, Bayern ce da ga vrati sebi.
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
svaka ti cast ... da znam gdje zivis sad bi doso i odma ti iz dzepa izvadio hiljadarkuvOluMme je napisao/la:Uvjek sam vise volio Ibisevica nego Dzeku.

i ja ga vise gotivim od Dzeke covjek se bori i srcem i dusom i za repku i za tim
po meni on i Sejo su najbolji u repci ...pored Jahica i on mi je onako prirasto srcu volim gledat kad on igra
u repci al ett zao mi je sto ga Susic nije stavio na spisak nadam se da ubuduce hoce
Voli te tvoje Sarajevo.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Meni su svi dragi, ali Vedad mi je najdraži. Više puta je dokazao kolika je ljudina.harishp je napisao/la:Meni su svi podjednako dragi koji ne vradaju u vezi repke.I ne izabiraju je bas kad te niko nece ili jos gore odbijanju repke ili kalkuliranje do samog kraja u vezi koga izabrati.
Voli te tvoje Sarajevo.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: 061657451, 0oo0, 19vendetta87, Alucard, ANamelessGhoul, atomac123, Blackwargreymon, boki86, Cautinho, Confiance, Cwirek, DanijelTZ, darker10, deda, eaglebvb09, Google Adsense [Bot], guillermo, HariTz, Hazre, Hrammm1921, HZbec, Imamkarbarum, jasmin10, JimmyPage, Jurica95, jurisicduska, Kaunas, legendarnadruga, LenyYoro15, Maestro^^, maho_sa, Majstorinho, Maroon1946, MaroonBjelave, Mocvara1991, Mostarska, NebeskaSila96, NEZALAGANJE, Principatus, Pushko92, RaZuti, rukometubih23, SamoDaKazeem, Shategabri, Shogun, Skojevska, soccerfan, soxx, spolacentra, StevieG8, successminator, tenpenny, TrueBlue, UtdBiH21, VolimBiH96, voltron30, xinxee, zastitaIdentiteta i 427 gostiju.