Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ne znam,meni su oba penala i crveni zasluzeno odsvirana.Racunajte i cist gol ponisten Newcastleu i veliki broj odlicnih odbrana Szczesnya(nadam se da ide ovako
).Isto ko sto sam rekao da vam je Everton dao gol iz offsidea,tako mislim i ovo.Stvarno ne razumijem ovakav pad u igri u drugom poluvremenu.Newcastleu skidam kapu,iz ove utakmice i cjelokupne situacije u tom klubu se moze napraviti film.

Zola in, Zola passes, Zola scores !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bosco, kad ti je posl'o poruku? Sigurno nije prije negoli si ga nazvao jadnikom, zar ne? Svakako ne mogu ništa kada su privatne poruke u pitanju, da je to napis'o na forumu bilo bi obrisano kao i većina ovih psovki koje tvoji drugovi upućuju drugim forumašima. Dakle, nemoj sada ni ti glumiti nevinašce kada si na njegovu konstataciju da je igra Arsenala jadna, odgovorio da je ON JADAN i da jadniji ne može biti.Bosco je napisao/la:Zamolio bih forumaša pod nickom @ever da mi prestane slati poruke uvredljivog sadržaja na PP. Na iste neću odgovarat i ukoliko se ponovi zamolit cu nekog da reaguje jer sam siguran da ne možete nekom psovati bez obzira što je to lična poruka.

Barton dominira

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Arsenalisation
- Kontakt:
Obavjestavam sve forumase da je nas dragi bombareder B-52 sa svojim agentom i dijelom Arsenala @pajom izvrsio samoubistvo...Romariooo je napisao/la:Kako li je drugu Paji sad, poslije prvog poluvremena je vjerovatno spremao najnoviju disertaciju o velicini i dominaciji
hahahahaha
jeste klosari, koji narod poobaraste na kladionici
al nije kriv ni Arsenal ni vodja, kriv je United
hahahah
IZVOR:The Sun
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Nail for Real je napisao/la:A moze se psovati kad psovka dolazi "s vase strane". Jos javno?Bosco je napisao/la:Zamolio bih forumaša pod nickom @ever da mi prestane slati poruke uvredljivog sadržaja na PP. Na iste neću odgovarat i ukoliko se ponovi zamolit cu nekog da reaguje jer sam siguran da ne možete nekom psovati bez obzira što je to lična poruka.
Nema psovke,ako admin moze neka to pogleda i neka se raskrinka pacov,i dobije ban radi klevete!

MONOLOG, LIJEPO HOCU DA SE POGLEDA PORUKA I NEKA DOBIJE BAN!
**** ovo,mozemo zaboravit titulu ove godine, daj boze i da carling kup osvojimo
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Niko ne krivi Man Utd,nego samo se porede,zalosno ako se sudi jednima a kako drugima al eto 

Rođen s tobom da budem
Zbogom SS.ba forume.
- Arsenalisation
- Kontakt:
TAKODJE....NAPACENIJE GRUPE LJUDI U ZIVOTU NISAM VIDIO,NI SREO NI CUO...****-M TI FORUM GDJE SU MODOVI LIKOVI POPUT MONOLOGA I OSTALIH PACIJENATA...(cast izeuzecima)....Bosco je napisao/la:Zbogom SS.ba forume.
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
-
- Kontakt:
Kako SMJEŠAN klub ovaj Arsenal, hahahaha, smješnijeg kluba u životu nisam vidio. Brukate London, iselite se iz grada u predgrađe da nas ne brukate više. Mi i Tottenham se koliko toliko trudimo da osvjetlamo obraz grada u ligi i Europi, a vi onda ovako sve to prospete. Stidite se!
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
- Nail for Real
- Kontakt:
Cuj to? A koju poziciju zauzima Arsenal a koju ta 2 kluba?Chelsea_CBH je napisao/la:Kako SMJEŠAN klub ovaj Arsenal, hahahaha, smješnijeg kluba u životu nisam vidio. Brukate London, iselite se iz grada u predgrađe da nas ne brukate više. Mi i Tottenham se koliko toliko trudimo da osvjetlamo obraz grada u ligi i Europi, a vi onda ovako sve to prospete. Stidite se!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Zbogom. Nedostajaće nam tvoje psovke i vrijeđanja.Bosco je napisao/la:Zbogom SS.ba forume.
I tebi zbogom. Nedostajaće nam tvoji kočijaški postovi i omalovažavanja i vrijeđanja drugih forumaša.Arsenalisation je napisao/la:TAKODJE....NAPACENIJE GRUPE LJUDI U ZIVOTU NISAM VIDIO,NI SREO NI CUO...**** TI FORUM GDJE SU MODOVI LIKOVI POPUT MONOLOGA I OSTALIH PACIJENATA...(cast izeuzecima)..
Živjeli.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Nisam gledao cijelu tekmu ali ono sto sam vidio jeste da je sudjenje bilo lose i na vasu stetu ali opet prokackati 4 gola je previse za amaterske ekipe, a ne nekog ko cilja na titulu.. Razumijem vasu frustriranost zbog sudjenja ali realno niste zreli za titule sa ovim igrackim kadrom. Zaista vjerujem da ce nakon ove sezone Wengerova tvrdoglavost konacno popustiti kada je u pitanju nedovodjenje skupih i provjerenih igraca jer zbog ovakvih okrutnih preokreta Topdzije ce poceti izvrsavati masovna samoubistva..
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
Zasto uzimas Zeljine pjesme u tvojim poganim izjavama?ever je napisao/la:Bosco je napisao/la:Zbogom SS.ba forume.
Zbogom Packo,ostala je tuga,vjechno che te voljeti ukaljani VODJA!
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Monolog je napisao/la:Zbogom. Nedostajaće nam tvoje psovke i vrijeđanja.Bosco je napisao/la:Zbogom SS.ba forume.I tebi zbogom. Nedostajaće nam tvoji kočijaški postovi i omalovažavanja i vrijeđanja drugih forumaša.Arsenalisation je napisao/la:TAKODJE....NAPACENIJE GRUPE LJUDI U ZIVOTU NISAM VIDIO,NI SREO NI CUO...**** TI FORUM GDJE SU MODOVI LIKOVI POPUT MONOLOGA I OSTALIH PACIJENATA...(cast izeuzecima)..
Živjeli.
Konachno poshten admin..I ja sam malo prenaglio,ali samo da bih vidio da li se smije raditi ovo shto ja radim,bukvalno u samoodbrani i da bih pokazao ( vidio ) da ne vlada jednoumlje.RESPECT MONOLOG

Monolog,ajd da si rek'o HArper dominira ili Tiothe ili neznam Collochini(valjda se tako nekak pise)al' barton?Monolog je napisao/la:Bosco, kad ti je posl'o poruku? Sigurno nije prije negoli si ga nazvao jadnikom, zar ne? Svakako ne mogu ništa kada su privatne poruke u pitanju, da je to napis'o na forumu bilo bi obrisano kao i većina ovih psovki koje tvoji drugovi upućuju drugim forumašima. Dakle, nemoj sada ni ti glumiti nevinašce kada si na njegovu konstataciju da je igra Arsenala jadna, odgovorio da je ON JADAN i da jadniji ne može biti.Bosco je napisao/la:Zamolio bih forumaša pod nickom @ever da mi prestane slati poruke uvredljivog sadržaja na PP. Na iste neću odgovarat i ukoliko se ponovi zamolit cu nekog da reaguje jer sam siguran da ne možete nekom psovati bez obzira što je to lična poruka.![]()
Barton dominira![]()
Ja nikad necu razumjeti kako neko moze voljeti tako prljavog igraca,on ili onaj Enriqe,fuj...

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- Megamon
- Kontakt:
Chelsea_CBH je napisao/la:Kako SMJEŠAN klub ovaj Arsenal, hahahaha, smješnijeg kluba u životu nisam vidio. Brukate London, iselite se iz grada u predgrađe da nas ne brukate više. Mi i Tottenham se koliko toliko trudimo da osvjetlamo obraz grada u ligi i Europi, a vi onda ovako sve to prospete. Stidite se!

Jg ne moze Arsenal igrati kada je dan drzavnosti BIH
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Koju poziciju zauzima Arsenal, to ćeš vidjeti na kraju sezone.Nail for Real je napisao/la:Cuj to? A koju poziciju zauzima Arsenal a koju ta 2 kluba?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
e ne znam k'o izglasa ovog monologa za forumasa godine... fuj, to je isto k'o za zlatnu loptu...
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.