Nadam se boljim igrama i rezultatima samo da prestanes pisati gluposti, ne bi ti bilo prvi put
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
-
- Kontakt:
I TC-a, snajku li muSky9 je napisao/la: ↑17 apr 2022, 11:55Još uvijek se vide posljedice najgore uprave u historiji Slobode koju je predvodio navijač željkana senad mujkanović, mačak od seljubljahondas je napisao/la: ↑17 apr 2022, 11:08Imamo dobar raspored i nas i nasih protivnika u naredna dva kola te bi trebali to maksimalno iskoritsiti i obezbjediti opstanak u ligi.Katastrofa bi bila da smo juce izgubili isto tako ce biti katastrofa ako ne iskoristimo ovo sto nam predstoji.Mada i mi navijaci moramo dati svoj maksimum u svemu ovome.Plata igracima mora biti iducu sedmicu i mora Uprava to ubrzati sa isplatama i pored toga sto je veliki problam oko finansija zbog licence.Jos uvijek se placa ceh predhodnih Uprava(Karic,Topuzovic i Alic).Nadam se da ce to sve na dobro izaci.
Zivot bez Slobode nije zivot.Sve mu po spisku
![]()
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
Al nikad nismo imali ovako loš napad , pa za nas je šut po golu misaona imenica a golu se radujemo jednom u 2 mjeseca
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Neće biti samo Kenina protiv tyebinja zbog 3 žuta kartona...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Kakvim glupostima,Secer je to sam izjavio.. nadam se da nece izdati svoju rijeccrvenocrnitz je napisao/la: ↑18 apr 2022, 07:49Nadam se boljim igrama i rezultatima samo da prestanes pisati gluposti, ne bi ti bilo prvi put

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Ma javljas se kad sta ne valja, kad je ok nema teharry_90 je napisao/la: ↑19 apr 2022, 11:22Kakvim glupostima,Secer je to sam izjavio.. nadam se da nece izdati svoju rijeccrvenocrnitz je napisao/la: ↑18 apr 2022, 07:49Nadam se boljim igrama i rezultatima samo da prestanes pisati gluposti, ne bi ti bilo prvi put![]()
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
Slobodno pretrazi postove..
- Beduin
- Kontakt:
Tacno nema veceg levata od ovog Haryja po pitanju negativnih komentara, ono bas lik iritira. Ali ruku na srce jedva da se i moze sta pozitivno pisati u kontekstu Slobode pa i Haryjevi upisi su manje-vise opravdani.
Jos kad mu vidim ovaj smajlic kako kafenise, kopira druga Mramora, sehur mi se isprevece u stomaku. Harry nas kriticar No.1
Jos kad mu vidim ovaj smajlic kako kafenise, kopira druga Mramora, sehur mi se isprevece u stomaku. Harry nas kriticar No.1
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Antonio Vidovic opet na story okacio najavu tekmu i podrsku Slobodi. Brat nas 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Al' kad uhvati ponavljat jedno te isto ne pusta.Beduin je napisao/la: ↑19 apr 2022, 17:16Tacno nema veceg levata od ovog Haryja po pitanju negativnih komentara, ono bas lik iritira. Ali ruku na srce jedva da se i moze sta pozitivno pisati u kontekstu Slobode pa i Haryjevi upisi su manje-vise opravdani.
Jos kad mu vidim ovaj smajlic kako kafenise, kopira druga Mramora, sehur mi se isprevece u stomaku. Harry nas kriticar No.1![]()

Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
I Mujkić, Islamović, Mustačević, Bošnjaković i Vojvodić isto.

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Vidim Bajra je u gradu. Daj ako ce biti tu do subote, nek se malo organizuje, on sa par rijeci moze vratiti 500 ljudi u kop. Barem za ovu utakmicu...
Volim tebe, više od sebe
- RollingPaper
- Kontakt:
Da Bajra nije otisao u inostranstvo bili bi medju top 3 navijacke grupe u BIH, ne bi uopste grupa bila dovedena na nivo na kojem je sad... Onakav vođa se rijetko ponavlja...
-
- Kontakt:
Upravo. Svako ko je tad bio na sjeveru, znao je kakvo je stanje medju Fukarama bilo. Toliko je bila prijateljska atmosfera, a opet tacno se znalo ko se mora postovat, ko je bio lider i cija je glavna rijec bila. Poslije njegovog odlaska i grupa je pocela opasno da pada. Drzalo nas na okupu samo onu godinu kad smo se za titulu borili.RollingPaper je napisao/la: ↑19 apr 2022, 19:27Da Bajra nije otisao u inostranstvo bili bi medju top 3 navijacke grupe u BIH, ne bi uopste grupa bila dovedena na nivo na kojem je sad... Onakav vođa se rijetko ponavlja...
Zato kazem, on sam moze napravit cudo i da protiv Leotara budu opet koliko-toliko stare Fukare. Prvi ja bih se vratio u kop

Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 19 apr 2022, 20:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Volim tebe, više od sebe
Harry je ovdje od stoljeća sedmogBeduin je napisao/la: ↑19 apr 2022, 17:16Tacno nema veceg levata od ovog Haryja po pitanju negativnih komentara, ono bas lik iritira. Ali ruku na srce jedva da se i moze sta pozitivno pisati u kontekstu Slobode pa i Haryjevi upisi su manje-vise opravdani.
Jos kad mu vidim ovaj smajlic kako kafenise, kopira druga Mramora, sehur mi se isprevece u stomaku. Harry nas kriticar No.1![]()

Posebno mrzi šaboviće

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Samo se pise realno,kad bude lijepih vijesti,normalno i da ce se pohvalit,ali jbg kad to nema u Slobodi..kome smeta samo na ignore 

Kako napisati sta pozitivno kada smo zadnji put pobijedili 10 godine po hidzri.
I svake godine gola borba za opstanak, svake druge najava stabilizacije, a svake trece sve ispocetka.
Ja se divim ovom klubu, i nama koji to sve "progutamo "svjesni da od toga nema nista. Halal nam bilo.
I svake godine gola borba za opstanak, svake druge najava stabilizacije, a svake trece sve ispocetka.
Ja se divim ovom klubu, i nama koji to sve "progutamo "svjesni da od toga nema nista. Halal nam bilo.
FKBilder je napisao/la: ↑20 apr 2022, 01:02Kako napisati sta pozitivno kada smo zadnji put pobijedili 10 godine po hidzri.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Jel bila plata? Ne mogu indisponirani igrati protiv Leotara utakmicu sezone.
🔴⚫️