na ovaj kup uefa sto je bio? ma jokcoelho41 je napisao/la: ↑19 apr 2022, 20:45Jesi išo u Barcelonu?FabioMiretti je napisao/la: ↑19 apr 2022, 20:17Prvi lijek za depresiju - skinite se sa foruma 3 mjeseca.![]()
ubi nas villareal kapitenu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
na ovaj kup uefa sto je bio? ma jokcoelho41 je napisao/la: ↑19 apr 2022, 20:45Jesi išo u Barcelonu?FabioMiretti je napisao/la: ↑19 apr 2022, 20:17Prvi lijek za depresiju - skinite se sa foruma 3 mjeseca.![]()
ma vidim, pola frankfurta išlo, pa zatoFabioMiretti je napisao/la: ↑20 apr 2022, 08:29na ovaj kup uefa sto je bio? ma jokcoelho41 je napisao/la: ↑19 apr 2022, 20:45Jesi išo u Barcelonu?FabioMiretti je napisao/la: ↑19 apr 2022, 20:17Prvi lijek za depresiju - skinite se sa foruma 3 mjeseca.![]()
ubi nas villareal kapitenu![]()
Svaka čast. Očito je onda da si po pitanju mentalnog zdravlja sve dobro radio.
Ma zivim opusteno, ne razmiljam puno i mirna Bosna
Pisao sam sinoc o tomejolicnikola je napisao/la: ↑20 apr 2022, 17:44jesi li to bio zaljubljen u neku školsku curu, pa te je ona ostavila?
Iz Milića krenula je svita, da obori Christiana Schmidta, e moj Schmidte ne kači se s nama, ubit će te lole među nama
Realno spasio te drug droljeLumis je napisao/la: ↑20 apr 2022, 17:50Pisao sam sinoc o tomejolicnikola je napisao/la: ↑20 apr 2022, 17:44jesi li to bio zaljubljen u neku školsku curu, pa te je ona ostavila?kod mene je bila telenovela moj najbolji drug me dvije godine iskoristavao, izvarao a onda mi "ukrao" curu u koju sam bio zaljubljen a njemu sam rekao u povjerenju da mi se svidja. I onda kad su spavali skupa poslao svog jarana da mi kaze.
Kad smo kod tih psihickih bolesti ja mislim da imam blazi oblik autizmaimam sve simptome.
On je tu drolju na kraju ozenioL-Train je napisao/la: ↑20 apr 2022, 18:14Realno spasio te drug droljeLumis je napisao/la: ↑20 apr 2022, 17:50Pisao sam sinoc o tomejolicnikola je napisao/la: ↑20 apr 2022, 17:44
jesi li to bio zaljubljen u neku školsku curu, pa te je ona ostavila?kod mene je bila telenovela moj najbolji drug me dvije godine iskoristavao, izvarao a onda mi "ukrao" curu u koju sam bio zaljubljen a njemu sam rekao u povjerenju da mi se svidja. I onda kad su spavali skupa poslao svog jarana da mi kaze.
Kad smo kod tih psihickih bolesti ja mislim da imam blazi oblik autizmaimam sve simptome.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.