Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Thunderstruck
- Kontakt:
Re: Arsenal
Zbog ovakvih stvari Arsenal ne može ništa da napravi. Kad je najvažnije, okliznu se.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
kako znas da arsenalovi i manchesterovi imaju isti **** ???e2_ze je napisao/la:Neka mi neko kaze samo kako Arsenal i Manchester imaju isto sudjenje, imaju isti **** a ne sudjenje, **** te pa sudija igra u NC dresu..

fuck yeaaah

treba nam jos igraca iz BiH
Hajde uklonite ovog morona sa foruma, da malo pričamo o utakmici.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kome je do smijeha odnosno tragikomedije neka ide pročitat Monologov post na temi Newcastlea.
Izvinite simpatizeri Arsenala,ali ja jadniji klub josh ne gledah..JAD,BIJEDA,TUGA I CHEMER 

nemogu da vjerujem sta smo sebi dopustili, u picku lijepu materinu, bez obzira na sudjenje (koje ovim putem pohvaljujem, pomogli su manu drama **** ih otac retardirani)<---- sarkazam ako neko ne konta
mi i titula kao nebo i zemlja, dabogda je ne osvojili do 2012 hidzretske sa ovakvom igrom, prejak pocetak ali 2. poluvrijeme katastrofa( samo jos jedan dokaz da se arsenal nezna branit kad treba )
mi i titula kao nebo i zemlja, dabogda je ne osvojili do 2012 hidzretske sa ovakvom igrom, prejak pocetak ali 2. poluvrijeme katastrofa( samo jos jedan dokaz da se arsenal nezna branit kad treba )
- Arsenalisation
- Kontakt:
Sada smo ispali definitivno iz utrke za prvaka u EPL-u,u CL ce nas Barca obrukat (kad nam je amaterski Newcastle dao 4 sta ocekivat od Barce 7-8 po tekmi)
,
,jedina utjeha bi mogli bit' kupovi domaci naravno mada mislim da cemo u Carling Cupu popusit' Wenger ce rezerve stavit da igraju a ovi nafurani do bola ce ih satrat',dok u FA Cupu nevjerujem ni da cemo doci do finala dok god je politika kluba kakva jest i dok je na klupi covjek koji nas je ubijedio da trofeji nisu bitni i da je bitna samo finansijska stabilnost...
+ dok god svaku nasu tekmu sude neki "sumnjivi" sudci a svi znamo koji su to Webb,Phil D,Mike D.,to su jedina 3 sudca koja su pretprosle godine uoci tekme Chelsea-MAN UTD rekli da misle da ce United pobijediti...
alo ba koga vishe ovi iz FA je.bu...dokle god je Fergija Man Utd ce imat protekcije sa svih strana od dovodjenja igraca(jedan Welington Silva ne moze dobiti sa 16,17 god.dozvolu na osnovu talenta a moze je dobiti poluigrac koji relativno malo jos moze napredovati a to je onaj UNITEDOV "talenat"),onda kAD Unitedu zapne njima se tekme razvrstavaju i odgadjaju se tekme i do pola godine dok Arsenal odmah igra popularnu Midweek tekmu...

,jedina utjeha bi mogli bit' kupovi domaci naravno mada mislim da cemo u Carling Cupu popusit' Wenger ce rezerve stavit da igraju a ovi nafurani do bola ce ih satrat',dok u FA Cupu nevjerujem ni da cemo doci do finala dok god je politika kluba kakva jest i dok je na klupi covjek koji nas je ubijedio da trofeji nisu bitni i da je bitna samo finansijska stabilnost...
+ dok god svaku nasu tekmu sude neki "sumnjivi" sudci a svi znamo koji su to Webb,Phil D,Mike D.,to su jedina 3 sudca koja su pretprosle godine uoci tekme Chelsea-MAN UTD rekli da misle da ce United pobijediti...

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- Nail for Real
- Kontakt:
Bogami, nemojte ovakvi izlazit hegemoniji na duel 

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
haha, procitao sam i fakat onoBosco je napisao/la:Haxonja balavče balavi najbalaviji pogledaj utakmicu i nešto sudi sitni provokatoru.
Kome je do smijeha odnosno tragikomedije neka ide pročitat Monologov post na temi Newcastlea.

nema potpisa
- Megamon
- Kontakt:
Jadno,sudije majku hebale al' brate mili pa da je sudio Ferguson ne smijemo primiti 4 gola za poluvrijeme od Newcastla.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Diaby je moron teski. Ali Barton je bez sumnje vec trebao dobit crveni. Nisam vidio situaciju kod drugog penala jos, ali prvi je cist. Svakako nevjerovatan preokret.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ja se tresem od bijesa jbte,onog sudiju je danas sto put natak'o bog na qrac,'ebo majku seb u pi'cku...
Dva smijesna,presmijesna penala,crveni Diabyu-presmijesan,dobro je prosao Barton,j ebo mater seb u pi cku,konj jedan bolesni,koji prljav igrac,pa konjina nezna da se onako noge lome,da se Diaby ne izmace sekundu prije,unistio bi mu karijeru...konj nesramni i naravno za start ne dobi nista...a sta je tek Nolan napravio?Ono nije crveni?Pa gore od Diabya se ponio,iako je imao manje razloga za to...idioti.Da sam WWenger ja bih otisao sa stadiona sa igracima vec u 51oj minuti.
Nasim momcima svaka cast,protiv 11 i sudije se nemoze...ovako se namjestaju titule Manchesteru,naravno,narod ce poslije zaboraviti,a kao Man utd ce glatko do titule,niko nece gledat sudijske kradje.
RECENO JE MORA MANCHESTER PRESTICI VEC OVE GODINE LIVERPOOL PO BROJU TITULA I OVO STO SE RADI JE OCIGLEDNO SA TOM NAMJEROM
Dva smijesna,presmijesna penala,crveni Diabyu-presmijesan,dobro je prosao Barton,j ebo mater seb u pi cku,konj jedan bolesni,koji prljav igrac,pa konjina nezna da se onako noge lome,da se Diaby ne izmace sekundu prije,unistio bi mu karijeru...konj nesramni i naravno za start ne dobi nista...a sta je tek Nolan napravio?Ono nije crveni?Pa gore od Diabya se ponio,iako je imao manje razloga za to...idioti.Da sam WWenger ja bih otisao sa stadiona sa igracima vec u 51oj minuti.
Nasim momcima svaka cast,protiv 11 i sudije se nemoze...ovako se namjestaju titule Manchesteru,naravno,narod ce poslije zaboraviti,a kao Man utd ce glatko do titule,niko nece gledat sudijske kradje.
RECENO JE MORA MANCHESTER PRESTICI VEC OVE GODINE LIVERPOOL PO BROJU TITULA I OVO STO SE RADI JE OCIGLEDNO SA TOM NAMJEROM
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
ha, kad ce se ovo desit barceloni?Romariooo je napisao/la:hahahhahahahahahahahahahhahaha
dominacijo, dominacijoooo
kakvu smo mi ololosiju izvukli u ligi prvaka, fujj
sudije unistavaju arsenal i to kazem ja navijac lfca...
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Kako možete kriviti United, pa ljudi nemaju poraza ove sezone.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tako je cika Kure.Megamon je napisao/la:DAli smo gol u 44 sekundi.Theo dominira![]()
2-0 Djuru
Karanje je nauka
Arsenal je biseksualna ekipa, daje i prima.

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
@Bosco Da te pitam iskreno, kakve veze ima Manchester sa sudjenjem na tekmama Arsenala vazda pojedinici povezuju Manchester i Arsenal ako je Arsenalu lose sudjeno.. Uvijek United je razlog za vas pad, prvo Arsenal sebi nikad nije smijeo ispustiti 4:0 pa takav povratak ako su ozbiljna ekipa, 4 gola nikad vjeruj mi ni ManUtd ni Chlesea ne bi primili i da imaju igraca manje!
Zadnja izmjena: haxonja, dana/u 05 feb 2011, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Arnelinho je napisao/la: RECENO JE MORA MANCHESTER PRESTICI VEC OVE GODINE LIVERPOOL PO BROJU TITULA I OVO STO SE RADI JE OCIGLEDNO SA TOM NAMJEROM

Kako li je drugu Paji sad, poslije prvog poluvremena je vjerovatno spremao najnoviju disertaciju o velicini i dominaciji
hahahahaha
jeste klosari, koji narod poobaraste na kladionici
al nije kriv ni Arsenal ni vodja, kriv je United
hahahah
hahahahaha
jeste klosari, koji narod poobaraste na kladionici
al nije kriv ni Arsenal ni vodja, kriv je United
hahahah
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Zamolio bih forumaša pod nickom @ever da mi prestane slati poruke uvredljivog sadržaja na PP. Na iste neću odgovarat i ukoliko se ponovi zamolit cu nekog da reaguje jer sam siguran da ne možete nekom psovati bez obzira što je to lična poruka.
- Nail for Real
- Kontakt:
A moze se psovati kad psovka dolazi "s vase strane". Jos javno?Bosco je napisao/la:Zamolio bih forumaša pod nickom @ever da mi prestane slati poruke uvredljivog sadržaja na PP. Na iste neću odgovarat i ukoliko se ponovi zamolit cu nekog da reaguje jer sam siguran da ne možete nekom psovati bez obzira što je to lična poruka.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.