Bilo je govora da kupuje pratioce, ali opet ne vidim način na koji nas ona može reklamirati
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Ako su Hanini pratioci i ljudi koji prate njen "rad", nama ciljana publika, yebo ti nas onda kolektivno.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bravo

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
- BegovicRamiz
- Kontakt:
cirkus 

Iskreno, ne znam ko moze onu
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ovo nije moguce
Morto pocupaj kablove

Morto pocupaj kablove
-
Ovdje se konstantno osporava i umanjuje Mirvićev rad pa se tako na svakom koraku i za svaki najbezazleniji potez pljuje po marketingu, novoj direktorici itd.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Mene čak čudi da Mirvić nije platio nekoj agenciji da se brine o marketingu. Ovako se samo nastavlja brukanje i javašluk.
Nece ovo na dobro ako oni misle da ce im hana i imepria donijeti gledaoce na stadion
Njihova publika su djeca koja imaju koncentraciju 3 minute max znaci nisu za tekme od 90 min
Plus sto ovo vrijedja svakog normalnog navijaca aplauzi jali, 3 storya hani i nekakve poruke zahvale na clanstvu
Vracaj bakira izgidosmo
Njihova publika su djeca koja imaju koncentraciju 3 minute max znaci nisu za tekme od 90 min
Plus sto ovo vrijedja svakog normalnog navijaca aplauzi jali, 3 storya hani i nekakve poruke zahvale na clanstvu
Vracaj bakira izgidosmo

Do smrti odani!
Ma samo ženama u ruke klub dati i mirno spavajte. Sve je dobro dok ne zapratimo macu diskreciju (ako je uzela clansku, onds ok
)
Postajemo pravi turbofolk klub
Postajemo pravi turbofolk klub
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Uprava napolje!

i ovo ti smeta u klubu? Cekas neku gresku i Mirvica pa da ga tjeras. Definitivno imamo najgoru stoku od navijaca
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
DJECA NAM SE SMIJU
- napoleon72
- Kontakt:
Yebo vas vise Ismir, nije lik Bog da mu ne smijemo uputit kritiku. Sta treba, da mu svi qrac popusimo i na koljena padamo za svaku odluku? Ovo sto se radi sa instagram stranicom kluba je CIRKUS ZIVI. E cuj, samo trazite razlog da pljujete Ismira. Otvorite instagram profile 100 najvecih klubova svijeta, prati li iko lokalne mahaluse, glumce i influensere? Prati li Zvezda Mudju, Partizan Milosa Bikovica, Hajduk Severinu, Dinamo Leylu Hajrovic? Prate al u qrcu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
A tako ti je, sta god napises dodju tri uhljupa i vrijedjaju kako si protiv ismira, ko da je muhammed as... covjek je napravio vrhunske stvari, svaka mu cast, ali ovo sto se radi s instagram stranicom je cirkus zivi. Ne moze se voditi instagram stranica renomiranog sportskog kluba ko da je neka kafana ili disko, pa nam eto fazon da nas prati sto vise "zvijezda" i influensera... nadjite nacin da nas zaprati neki poznati fudbaler, kosarkas, svjetska sportska zvijezda, a ne sljam poput hane hadziavdagic!napoleon72 je napisao/la: ↑20 apr 2022, 08:37Yebo vas vise Ismir, nije lik Bog da mu ne smijemo uputit kritiku. Sta treba, da mu svi qrac popusimo i na koljena padamo za svaku odluku? Ovo sto se radi sa instagram stranicom kluba je CIRKUS ZIVI. E cuj, samo trazite razlog da pljujete Ismira. Otvorite instagram profile 100 najvecih klubova svijeta, prati li iko lokalne mahaluse, glumce i influensere? Prati li Zvezda Mudju, Partizan Milosa Bikovica, Hajduk Severinu, Dinamo Leylu Hajrovic? Prate al u qrcu.
Valjda bi Hana i ostali trebali pratiti klub, a ne obratno?!
Zar nije nosense par exellance misliti da će neki tzv. followeri koji prate Hanu (mada se taj broj kupuje), "zapratiti" i Sarajevo ako vide da klub prati njihovu zvijezdu?? Logičnije je pretpostaviti da će se povećati broj njenih pratilaca, a klub se srozava na nivo neke lokalne instagram-zvijezde.
Razumijem da pratiš voljeni klub, jer te intersuje sve vezano za isti, ali da pratiš kupovne i prehrambene navike nake hajkače, to mi je teški debilizam!
Zar nije nosense par exellance misliti da će neki tzv. followeri koji prate Hanu (mada se taj broj kupuje), "zapratiti" i Sarajevo ako vide da klub prati njihovu zvijezdu?? Logičnije je pretpostaviti da će se povećati broj njenih pratilaca, a klub se srozava na nivo neke lokalne instagram-zvijezde.
Razumijem da pratiš voljeni klub, jer te intersuje sve vezano za isti, ali da pratiš kupovne i prehrambene navike nake hajkače, to mi je teški debilizam!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Danas igra Sarajevo 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: sekac, Tatamata1946, tutankamon1905 i 42 gosta.