Opasna ekipa su postali u zadnjih 5-6 sedmica. Sreća pa ih se Milan riješio na vrijeme.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma ništa, daj ti nama top 4 i inšalah, puna šaka brade.
Za ništa više ni nisu jer su dosegli vrhunac, kup otpao, a za skudeto se ne možeš boriti sa ovakvim napadačkim opcijama.
Kad skontaš, nama bi idealno trebala dva napadača, dva desna krila i backup desetka uz šut kartu Diazu. I to ne računajući što treba veznjak, stoper i rezervni bek + otkup Florenzija... u prevodu, nema šanse da se desi devet transfera za jedan prelazni rok plus povratak Adlija i Pobege. Jedanaest novih igrača u rosteru, nerealno čak i uz najbolju volju, a za to će trebati proći bar dva ljeta.
Za početak, samo da se izvrši kompletna rekonstrukcija napada, uz što više polivalentnih igrača. Jer recimo, Origi kao startni napadač mi je neuvjerljiv, kao i Diaz/Salamander kao prve rezerve na svojim pozicijama i dobro je imati kvalitetne igrače koji mogu pokriti više pozicija.

Kad skontaš, nama bi idealno trebala dva napadača, dva desna krila i backup desetka uz šut kartu Diazu. I to ne računajući što treba veznjak, stoper i rezervni bek + otkup Florenzija... u prevodu, nema šanse da se desi devet transfera za jedan prelazni rok plus povratak Adlija i Pobege. Jedanaest novih igrača u rosteru, nerealno čak i uz najbolju volju, a za to će trebati proći bar dva ljeta.
Za početak, samo da se izvrši kompletna rekonstrukcija napada, uz što više polivalentnih igrača. Jer recimo, Origi kao startni napadač mi je neuvjerljiv, kao i Diaz/Salamander kao prve rezerve na svojim pozicijama i dobro je imati kvalitetne igrače koji mogu pokriti više pozicija.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Više od 5 transfera + povratak Pobege i Adlija, to je to.
Tražit će startno desno krilo, zamjenu za Kessie i Thea te napadač.
Tražit će startno desno krilo, zamjenu za Kessie i Thea te napadač.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Po meni možda i naša najbolja utakmica protiv njih ove sezone, a na kraju nas rezultatski prilično razbili. Mi generalno od Nove godine igramo katastrofalno u ofanzivi, ali eto večeras zbog malo više prostora bili prilično opasni ali džaba ti je to kada nemaš završnici.
Da je bilo 30 šansi mi ne bi postigli gol, jednostavno fali suhog kvaliteta gore i to je tako. Nenormalno je frustrirajuće pratiti Milan u zadnjih par mjeseci, ali eto, opet je mnogo bolje nego što je bilo do prije 2 godine.
Nadam se da ih ovaj poraz neće psihički slomiti, a ne bi trebao vala, pa nek' se bore u preostalih 5 kola za to prvo mjesto, biće prilike sigurno.
Očekujem, naravno, patnju i dalje, imam osjećaj da ćemo svi ostati bez živaca do kraja sezone (ako ih neko još uvijek i ima
).
Da je bilo 30 šansi mi ne bi postigli gol, jednostavno fali suhog kvaliteta gore i to je tako. Nenormalno je frustrirajuće pratiti Milan u zadnjih par mjeseci, ali eto, opet je mnogo bolje nego što je bilo do prije 2 godine.
Nadam se da ih ovaj poraz neće psihički slomiti, a ne bi trebao vala, pa nek' se bore u preostalih 5 kola za to prvo mjesto, biće prilike sigurno.
Očekujem, naravno, patnju i dalje, imam osjećaj da ćemo svi ostati bez živaca do kraja sezone (ako ih neko još uvijek i ima

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- OldFashioned
- Kontakt:
Ja sam bez svojih već ostao.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Rebić povrijedio koljeno na zagrijavanju, zato nije ni ušao.
Ovo počinje biti još jedan dodatni problem, jer misliš da si bar na lijevom krilu dobro pokriven, a u suštini me Rebić već polako počinje nervirati radi ovih silnih povredica. Nakon kojih mu treba par utakmica da povrati formu, da bi se potom opet povrijedio... i REPEAT.

Ovo počinje biti još jedan dodatni problem, jer misliš da si bar na lijevom krilu dobro pokriven, a u suštini me Rebić već polako počinje nervirati radi ovih silnih povredica. Nakon kojih mu treba par utakmica da povrati formu, da bi se potom opet povrijedio... i REPEAT.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Muka gledati, muka ne gledati...
Doduše protiv jačih protivnika je to okej, makar što se tiče igre s obzirom da imamo više prostora, manje moramo organizovati napade na postavljenu odbranu, pa sve to ide bolje, brže i stvaraju se neke šanse.
Mada vala ovako kada pogledam ovih preostalih pet utakmica, nominalno bi to trebale biti ekipe protiv kojih možemo igrati jer su u pitanju timovi koji ne igraju toliko defanzivno.
Naravno, to sa sobom nosi vrstu rizika kao i večeras protiv Intera, ako ti ne iskoristiš svoje šanse, oni svoje hoće sigurno ali helem, vidjet ćemo sve.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- OldFashioned
- Kontakt:
Kako god okreneš ne valja.Raonffa je napisao/la: ↑19 apr 2022, 23:53Muka gledati, muka ne gledati...
Doduše protiv jačih protivnika je to okej, makar što se tiče igre s obzirom da imamo više prostora, manje moramo organizovati napade na postavljenu odbranu, pa sve to ide bolje, brže i stvaraju se neke šanse.
Mada vala ovako kada pogledam ovih preostalih pet utakmica, nominalno bi to trebale biti ekipe protiv kojih možemo igrati jer su u pitanju timovi koji ne igraju toliko defanzivno.
Naravno, to sa sobom nosi vrstu rizika kao i večeras protiv Intera, ako ti ne iskoristiš svoje šanse, oni svoje hoće sigurno ali helem, vidjet ćemo sve.
Protiv bunkeraša ne možemo doći do prilike, a protiv otvorenih ekipa nemamo realizacije.
Ne vjerujem da postoji ekipa u ligi koja pravi lošije odluke u zadnjih 20ak metara protivničkog gola od ovih naših, strašno nervira.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- muha milanez
- Kontakt:
Valja dalje, valja se presabrati i boriti do kraja. Sljedeće kolo milanski klubovi protiv rimskih i tu će mnogo toga biti jasnije, šteta što će Roma biti oslabljena protiv komšija. Plus Inter ima psihološki momenat na svojoj strani.
Nije to toliko loše sinoć izgledalo, bilo je fine tranzicije, finih prilika.. Rezultat previsok i ne daje pravu sliku stanja na terenu. Jbga, mora nekad i tako.
Nemamo mi u ofanzivi ništa konkretno, Leao i Girod su tu, Rebić i Ibrahimović vazda povrijeđeni. Svi ostali nisu ni vrijedni pomena. Diaz kad uđe sa klupe nešto i odigra. Velika čistka i refresh je potreban ofanzivno.
Nije to toliko loše sinoć izgledalo, bilo je fine tranzicije, finih prilika.. Rezultat previsok i ne daje pravu sliku stanja na terenu. Jbga, mora nekad i tako.
Nemamo mi u ofanzivi ništa konkretno, Leao i Girod su tu, Rebić i Ibrahimović vazda povrijeđeni. Svi ostali nisu ni vrijedni pomena. Diaz kad uđe sa klupe nešto i odigra. Velika čistka i refresh je potreban ofanzivno.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Milanu je potrebna ogromna cistka u napadu, te upgrade u veznom redu. Girud, Ibra, Salemakers, Rebric, Diaz ja bih se sviju rijesio ako ovi ljudi udju u klub, jer relano napad je strasno tup, Milan ima nepar prilika u tekmi ako ih ne iskoriste donji su.
Za to bi nam trebalo jedno deset novih igrača. 
Neće biti više od 5-6 transfera, ali neka bar valja to što će dovesti. Nije dobro imati ni previše promjena u rosteru i uraditi ono što su uradili Fasone i Mirabelli.

Neće biti više od 5-6 transfera, ali neka bar valja to što će dovesti. Nije dobro imati ni previše promjena u rosteru i uraditi ono što su uradili Fasone i Mirabelli.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ni rijeci o debiju Lazetica 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Lazetić jednu sezonu treba u nekom osrednjem klub u Serie A da ojača i stekne iskustva, pa tek onda o njemu pisati. Dijete je to još uvijek.
Da je nekako da prođe ovih 5 mečeva za jednu sedmicu i da počne merkato, da vidimo šta će se dešavati.
Da je nekako da prođe ovih 5 mečeva za jednu sedmicu i da počne merkato, da vidimo šta će se dešavati.

STa ce se desavati ,nista posebno kao i do sad 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne treba puno ni posebno, samo pametno i precizno da se riješe kritične pozicije, a njih je 3. Ako to uspješno riješe, ekipa će doviti skroz novu dimenziju.
Ako je vjerovati medijima u Italiji sve je dogovoreno sa Batmanom a odustali smo od dovodjenja Sanchesa 
I am Lumis, EC3s younger brother
The negotiations between Elliott fund and Investcorp for the sale of Milan is proceeding quickly. The correct figure of the deal is 1.1 billion euros and not 1.1 billion dollars as it emerged in the past days
Ma da se samo ovo hoće završiti, da ne ostanemo razočarani. 
Mada s obzirom da će teško ikad moći dobiti cifru veću od ove, nisu ludi da odbiju, ionako nikad nisu ni skrivali da su tu samo privremeno.

Mada s obzirom da će teško ikad moći dobiti cifru veću od ove, nisu ludi da odbiju, ionako nikad nisu ni skrivali da su tu samo privremeno.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Znate sta, bih bio prezadovoljan kad bi novi vlasnici kupovali najbolje igrace samo u Italiji, ono sto Juve radi godinama i garantira uspijeh. Jer Milan odavno nije konkurentan u Seria A da dovodi najbolje igrace, a kamo li iz Liga 5. Iskreno ne sjecam se kada je Milan doveo nekog igraca da je bio medju najboljim u Seria A
(Tonalia necemo racunati, jer on mora jos keksa jesti) 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.