Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
TEvez kloc 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Daleko od toga da ja ovo želim pretvoriti u @Suntu jeu vs @monolog. Ne, nisi nigdje napisao:"Lakić je bolji od Džeke"(koliko se sjećam), jer si to vrlo vješto skriv'o, te se između redova moglo pročitati ovo o čemu diskutujemo. Dakle, mogu samo pretpostaviti(to je ono što si ti učinio maloprije kada sam ja u pitanju) da si to namjerno napisao, jer si sam želio izazvati neku prepirku, a onda se povući jer je ovo bošnjački forum, te se ne smije ništa govoriti kontra naših fudbalera.suntu jeu je napisao/la:Vidim ja da je tebi cilj raspravljati o meni, pa hajd'. Nađi jedan post gdje sam ja rekao ( decidno ) da je Lakić bolji od Džeke, nikada se više neću javiti na ovaj forum.
Što se tiče ovog lažljivac, pa zar ljudi ovdje ne pretvaraju diskusiju u diskusiju o Bošnjacima, ratu i ostalim glupostima koje veze nemaju sa sportom ? Dakle, doviđenja i prijatno.
Pojedinci jedva dočekaju da okrenu na politiku, to stoji, al' nismo svi takvi(ti si pomislio da ja jesam, a to je daleko od istine).
I dakako, doviđenja i prijatno. Kada se riješiš tog "bošnjaci vs ostali", onda ćemo moći diskutovati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
jooooooj, sekund da je dzeko bio brzi, go bi pao

Zadnja izmjena: Ibizevic, dana/u 05 feb 2011, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
UMALO!!
Silva je jos jednom pokazao koji je paksu(situacija kad' je podapeo Kolarovu)...
Silva je jos jednom pokazao koji je paksu(situacija kad' je podapeo Kolarovu)...
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 05 feb 2011, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ma merhamet je jedino u Bosni ostao svugdje je uzdaj se u se i svoje kljuseBegAx je napisao/la:Silva paksu! Iz mrtvog ugla suta, umjesto da proba dodati Dzeki

Dade Dzeko golmanom gol

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
- Principatus
- Kontakt:
Haha ugura ga. Steta sto je ovu promasio, ali je bilo tesko.Za_raju je napisao/la: Dade Dzeko golmanom gol![]()
![]()
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Dakle, koliko sam shvatio iz tvog posta ovdje je furka ako ti se ne sviđa stav nekog drugog važi ona ; '' hajmo ga potvorit i nalagat na njega''.Monolog je napisao/la:Daleko od toga da ja ovo želim pretvoriti u @Suntu jeu vs @monolog. Ne, nisi nigdje napisao:"Lakić je bolji od Džeke"(koliko se sjećam), jer si to vrlo vješto skriv'o, te se između redova moglo pročitati ovo o čemu diskutujemo. Dakle, mogu samo pretpostaviti(to je ono što si ti učinio maloprije kada sam ja u pitanju) da si to namjerno napisao, jer si sam želio izazvati neku prepirku, a onda se povući jer je ovo bošnjački forum, te se ne smije ništa govoriti kontra naših fudbalera.suntu jeu je napisao/la:Vidim ja da je tebi cilj raspravljati o meni, pa hajd'. Nađi jedan post gdje sam ja rekao ( decidno ) da je Lakić bolji od Džeke, nikada se više neću javiti na ovaj forum.
Što se tiče ovog lažljivac, pa zar ljudi ovdje ne pretvaraju diskusiju u diskusiju o Bošnjacima, ratu i ostalim glupostima koje veze nemaju sa sportom ? Dakle, doviđenja i prijatno.
Pojedinci jedva dočekaju da okrenu na politiku, to stoji, al' nismo svi takvi(ti si pomislio da ja jesam, a to je daleko od istine).
I dakako, doviđenja i prijatno. Kada se riješiš tog "bošnjaci vs ostali", onda ćemo moći diskutovati.
Ispadaš smiješan sa ovim stvarima '' kao ja nešto vješto skrivam''. Zapitaj se malo jesi li zdrav!

Evo, posto Silva napusta igru...jos jednom, za kraj... Silva paksu!!
Wright-Phillips paksu, takodjer!
Wright-Phillips paksu, takodjer!
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 05 feb 2011, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
- Nail for Real
- Kontakt:
Sta je uradio Silva?BegAx je napisao/la:Evo, posto Silva napusta igru...jos jednom, za kraj... Silva paksu!!
Nego Dzeko previse forsira sut. Nepotrebno.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Boze sacuvaj sebicnjaka wright phillipsa, mogao je dodati dzeki da postigne pogodak. Ne cudi me sto je na klupi
Zadnja izmjena: Ibizevic, dana/u 05 feb 2011, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
Sta je uradio? Nista posebno, samo izbjegava Dzeki dodati loptu. Cini mi se da mu kazu: Asistencija Dzeki ili SMRT, on bi odabrao SMRT!!Nail for Real je napisao/la:Sta je uradio Silva?BegAx je napisao/la:Evo, posto Silva napusta igru...jos jednom, za kraj... Silva paksu!!
Trebao bi mu Dzeko koju vaspitnu, ono hinjski, samo da mu pokaze tko je glavni!
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 05 feb 2011, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
- samir_tm87
- Kontakt:
Nail for Real je napisao/la:Sta je uradio Silva?BegAx je napisao/la:Evo, posto Silva napusta igru...jos jednom, za kraj... Silva paksu!!
pa svaka 10 ide na njega :S sad nije bilo teveza pa su mogli i dzeki, nisu morali na teveza :S
- Nail for Real
- Kontakt:
Stani malo, ja ne primijetih da je Silva tako sebican. Jedan od boljih u redovima Citya. Tvoj problem sto mislis da sve lopte trebaju na Dzeka da idu. A ni on nije bio velikodusan.BegAx je napisao/la:Sta je uradio? Nista posebno, samo izbjegava Dzeki dodati loptu. Cini mi se da mu kazu: Asistencija Dzeki ili SMRT, on bi odabrao SMRT!!Nail for Real je napisao/la:Sta je uradio Silva?BegAx je napisao/la:Evo, posto Silva napusta igru...jos jednom, za kraj... Silva paksu!!
Trebao bi mu Dzeko koju vaspitnu, ono hinjski, samo da mu pokaze tko je glavni!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Jbg, i nije tako lose. S obzirom da je igrao 15 minuta, uputio je par dobrih suteva, imao je 2 extra uleta.. Da onaj majmuh Philips ne bi sebican, dao bi Dzeko 100%..
Da je igrao od pocetka utakmice, sigurno bi pogodio, malo je ovo vremena, a i Man.City je odigrao sranje drugo poluvrijeme..
Da je igrao od pocetka utakmice, sigurno bi pogodio, malo je ovo vremena, a i Man.City je odigrao sranje drugo poluvrijeme..
Nail for Real je napisao/la:[
Stani malo, ja ne primijetih da je Silva tako sebican. Jedan od boljih u redovima Citya. Tvoj problem sto mislis da sve lopte trebaju na Dzeka da idu. A ni on nije bio velikodusan.
On je centarfor i po nekom pravilo lopte idu na centarfora a ne na zadnjeg veznog ili...a Dzeko je jedan odlican asistent,pogotovo kad se uzme u obzir da je Cf
RIP SALE VILENJAK
Mi moramo biti svjesni da Dzeko sigurno nije miljenik igraca,ipak kad neko napravi onakav transfer mora uz to i neprijatelja dobiti a dobro je poznat mentalitet ljudi sa Spansko-Portugalskog govornog podrucja (konkvistadori),imam osjecaj da jedino Kolarov zeli dodati loptu Dzeki dok ostali da bi ostali glavne zvijezde kluba pucaju na gol kad za to objektivno nije nikakva pozicija...
EDINE spremi se kao pitbull,kad svi odu kuci ostani jos 1h trenirati da im mozes HEBATI mamicu ufuranu...
EDINE spremi se kao pitbull,kad svi odu kuci ostani jos 1h trenirati da im mozes HEBATI mamicu ufuranu...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Znam da su ocekivanja od Edina ogromna,kako od sviju nas ,tako i od navijaca Citya.Ogroman je pritisak,ali realno gledajuci ja ne znam sta ljudi hoce od njega.Pa covjek ne dobije upotrebljive lopte,totalno ga zanemaruju u napadu,sve sto dobije,to su neke odbice i otpatci.Pa Bery i Milner,kada treba da ga traze loptom,oni okrenu i vrate Tureu.Silva i Tevez igraju jako brzo ,na duple ili na solo akcije,i realno niko Edinu ne da upotrebljivu loptu.Pa pogledajte gdje on dolazi na krila ,pred svoj gol ,samo da primi loptu.Ne moze niko onda pricati,kako Edin igra lose.smatram da Cityeva taktika nije prilagodjena Dzeki ,nego Tevezu.Takodjer cu reci ,da taj isti Tevez,nije prno kod Fergusona,jer tamo nije nista podredjeno bilo njemu,pa je zato i otisao.Ali eto vrijeme ce pokazati,Kako je Edin vrhunski napadac.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
barbarez je napisao/la:Znam da su ocekivanja od Edina ogromna,kako od sviju nas ,tako i od navijaca Citya.Ogroman je pritisak,ali realno gledajuci ja ne znam sta ljudi hoce od njega.Pa covjek ne dobije upotrebljive lopte,totalno ga zanemaruju u napadu,sve sto dobije,to su neke odbice i otpatci.Pa Bery i Milner,kada treba da ga traze loptom,oni okrenu i vrate Tureu.Silva i Tevez igraju jako brzo ,na duple ili na solo akcije,i realno niko Edinu ne da upotrebljivu loptu.Pa pogledajte gdje on dolazi na krila ,pred svoj gol ,samo da primi loptu.Ne moze niko onda pricati,kako Edin igra lose.smatram da Cityeva taktika nije prilagodjena Dzeki ,nego Tevezu.Takodjer cu reci ,da taj isti Tevez,nije prno kod Fergusona,jer tamo nije nista podredjeno bilo njemu,pa je zato i otisao.Ali eto vrijeme ce pokazati,Kako je Edin vrhunski napadac.
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
POTPISUJEM!SemPer_fi je napisao/la:barbarez je napisao/la:Znam da su ocekivanja od Edina ogromna,kako od sviju nas ,tako i od navijaca Citya.Ogroman je pritisak,ali realno gledajuci ja ne znam sta ljudi hoce od njega.Pa covjek ne dobije upotrebljive lopte,totalno ga zanemaruju u napadu,sve sto dobije,to su neke odbice i otpatci.Pa Bery i Milner,kada treba da ga traze loptom,oni okrenu i vrate Tureu.Silva i Tevez igraju jako brzo ,na duple ili na solo akcije,i realno niko Edinu ne da upotrebljivu loptu.Pa pogledajte gdje on dolazi na krila ,pred svoj gol ,samo da primi loptu.Ne moze niko onda pricati,kako Edin igra lose.smatram da Cityeva taktika nije prilagodjena Dzeki ,nego Tevezu.Takodjer cu reci ,da taj isti Tevez,nije prno kod Fergusona,jer tamo nije nista podredjeno bilo njemu,pa je zato i otisao.Ali eto vrijeme ce pokazati,Kako je Edin vrhunski napadac.