ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Svarci lav , covjek se nikad ne predaje.
Bile su to duge razmjene, sve su to dobri poeni bili, ne treba zaboraviti da Sinner ima svega 20 godinaFCB1986 je napisao/la: ↑15 apr 2022, 22:01Evo i Tsitsi se prosipa kao riza. Ima 5-2 i dopusti da se ovaj vrati i uzme mu set. A Sinner se dobi sam u tie breaku, zadnjih 4-5 poena sto je Zveki uzeo su bili sve neprisliljene greske Italijana. Nema tacno kuveta u nijednom od njih, previse oscilacija u igri. Ili smo se svi naucili na savrsenstvo velike trojke pa postavljamo ovim novim previsoke ciljeve.ronaldo99 je napisao/la: ↑15 apr 2022, 20:37Odlican mec Zverev ve Sinner jedan od boljih sto sam gledao ove godine, 3 sata bas dobrog tenisa i odlicnih poena.
E sad Aco se potrosio bas i ima povredu noge, a vidim da Tsitsipas lagano samara Svarcija tako da bi mogao lako i preko Ace sutra.
Dimitrov u finalu, bas bi ga bilo fino vidjeti.
Kako god pocetak sezone na sljaci nam govori da ce biti svega i svacega
A ovo sto si je Grk dopistio je isto ludilo,plus mu sad sudija svira futfold i Svarci pravi brejk, ma da i dalje vjerujem da ce Grk ovo dobiti
-
- Kontakt:
Zasluzio je ovo Tsitsipas poslije niza chokeova da jedan ode na njegovu stranu.
Kakav potez na 40 oba

Kakav potez na 40 oba

-
- Kontakt:
Kakav teniski dan, ovo je stvarno bio spektakl, sva 4 meča
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Izgubise oba momka za koje sam dns navijao, prvo Sinner i onda Diego.
Sinnera bas usporava bekend (protiv top10) i nikako nije dns mogao preuzimati inicijativu u poenu, nisam ga nesto pretjerano gledao ranije, mozda i nije toliko los bh ali svakako je dosta slabiji od Saschinog i konstantan pritisak na tu stranu je radio Sascha tako da Jannik nije u vecini meca mogao raditi nista kako je zamisljao.
Kad se namjesti na fh to je vec druga prica, tu mu slabo ko moze parirati, kad osjeti da mu treba vise spina, vrti je ko Berrettini, kad hoce ravno prebaci se i na taj rezim bez problema, samo jos malo taj bekend popraviti i bit ce nezaustavljiv. Najdrazi mi je od ove nove garde.
Sutra ce bit bas zanimljivo izmedju Stefanosa i Sasche, da znam da ce Sascha biti 100% spreman i da je desna butina ok, kucu na njega
Stefanos ima nevjerovatne padove u igri, kako je ocajan bio jače od sat to je nemoguce, iskljucivo ga je Diego vratio u mec.
Ko zna sta se sa njim desava, on nije cist sam sa sobom otkako ga je Novak okrenuo na RG. Daleko od toga da Sascha nema padova, ali Stefanosu kad nastupi zuta minuta on se u zadnje vrijeme ne zna izvaditi protiv ozbiljnih i njemu dostojnih protivnika.

Sinnera bas usporava bekend (protiv top10) i nikako nije dns mogao preuzimati inicijativu u poenu, nisam ga nesto pretjerano gledao ranije, mozda i nije toliko los bh ali svakako je dosta slabiji od Saschinog i konstantan pritisak na tu stranu je radio Sascha tako da Jannik nije u vecini meca mogao raditi nista kako je zamisljao.
Kad se namjesti na fh to je vec druga prica, tu mu slabo ko moze parirati, kad osjeti da mu treba vise spina, vrti je ko Berrettini, kad hoce ravno prebaci se i na taj rezim bez problema, samo jos malo taj bekend popraviti i bit ce nezaustavljiv. Najdrazi mi je od ove nove garde.
Sutra ce bit bas zanimljivo izmedju Stefanosa i Sasche, da znam da ce Sascha biti 100% spreman i da je desna butina ok, kucu na njega

Stefanos ima nevjerovatne padove u igri, kako je ocajan bio jače od sat to je nemoguce, iskljucivo ga je Diego vratio u mec.
Ko zna sta se sa njim desava, on nije cist sam sa sobom otkako ga je Novak okrenuo na RG. Daleko od toga da Sascha nema padova, ali Stefanosu kad nastupi zuta minuta on se u zadnje vrijeme ne zna izvaditi protiv ozbiljnih i njemu dostojnih protivnika.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Jao koji mentalni patuljci su ova nova generacija 
Sve je ok dok ne dodju vazni poeni, e onda se raspadaju.

Sve je ok dok ne dodju vazni poeni, e onda se raspadaju.
⚽FK Garaže⚽
Ocajan Zverev, kretanje 0 dns, izgleda da je povreda ucinila svoje i usput me je sjebao na tippingu, tj zakucao ispod prvih 10. 
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ma grk je na zemlji bolji igrac od Ace to je jasno, vjerovatno je i povreda ucinili svoje kod Ace, a i iscrpljujuci mec protiv Sinnera koji je trajao preko 3 sata, nije tu bilo dovoljno vremena da se oporavi.
Sve u svemu mislim da ce Tsitsipas odbraniti titulu ovdje
Sve u svemu mislim da ce Tsitsipas odbraniti titulu ovdje
Stefanos back to back u Monte Carlu
Valjda mu ovo vrati malo samopuzdanje i u nastvaku sezone zaigra kako se ocekuje od njega, ovo je sad njegov najjaci dio sezone kad ocekujem da na svakom turniru ide do zavrsnica.
Sa druge strane Fokina jedno jako veliko iskustvo za njega i podstrek za dalje.
Mogao bi biti nagazna mina mnogim top igracima na sezoni sljake ove sezone

Valjda mu ovo vrati malo samopuzdanje i u nastvaku sezone zaigra kako se ocekuje od njega, ovo je sad njegov najjaci dio sezone kad ocekujem da na svakom turniru ide do zavrsnica.
Sa druge strane Fokina jedno jako veliko iskustvo za njega i podstrek za dalje.
Mogao bi biti nagazna mina mnogim top igracima na sezoni sljake ove sezone
Koji su bili idiotski stavovi?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Cici će opet biti Top3 favorit na RG.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
jel previše optimistički nadati se četvrtfinalu thiem-đoković?

A mislim da malo je jer treba Thiem preko Kecmanovića 

jeko hamad međedović? 

Njemu se predvidjala blistava karijera, ma da za sada samo osvaja futurse i tu skuplja bodove na kapaljku.
U julu puni 19 godina a ni blizu top200 nije kamoli nesto vise, ne znam gdje zapelo kod njega.
Ono sto znam je da ima strasan prvi servis

Nije zapelo nigdje, Alcaraz, Rune i Nardi su uvijek bili puno jači, neće sigurno 4 igrača istog godišta bit world tour ko tinejdžeri, Alcaraz je već top 10, Rune je pravi world tour igrač, Nardi je već challenger, a ovaj još futures igrač, sve kako treba biti.
Sta se tu desilo uopste?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.