Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Je li to Utrecht broj jedanMokes je napisao/la: ↑18 apr 2022, 21:53Nije ni najveća pobjeda nekog mostarskog kluba u Europi, a kamoli BiH.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 apr 2022, 21:49
2021
Najveca pobjeda poslije rata jedne BiH ekipe
Evropski gigant AEK Athens
Zrinski ima vise utakmica u Evropi od njih
AEK je za njih Tito i Dzema Bijedic zajedno
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Leotar velež 10-o. Leotar čuva snimku utakmice.
- Antipolitika3
- Kontakt:
A veziri i Varupa?
Rahmetli mu dusi
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Normalan čoek kad se napije razbija boce po kafani, skida se go pred svima, maltretira bivšu porukama, u pekari kilfom gađa šiptara, započinje kavgu sa random likovima na ulici, samo komšija dolazi na forum pisat' kako su Velež osnovali Srbi i još misli da poentira s tim
Stvarno da ih nema, trebalo bi ih izmislit. Ustvari, kad ovako to napišem, ne čudi me što su sami sebe izmislili.
Stvarno da ih nema, trebalo bi ih izmislit. Ustvari, kad ovako to napišem, ne čudi me što su sami sebe izmislili.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ja i trijezan tvrdim da su vas srbi osnovali i da ste im ukrali klub.Balorda je napisao/la: ↑18 apr 2022, 22:17Normalan čoek kad se napije razbija boce po kafani, skida se go pred svima, maltretira bivšu porukama, u pekari kilfom gađa šiptara, započinje kavgu sa random likovima na ulici, samo komšija dolazi na forum pisat' kako su Velež osnovali Srbi i još misli da poentira s tim![]()
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
opalaopala
- Kontakt:
A ti si dokazani debil . Moraš malo vise isticat da su vas osnovali crnokošuljaši i Usrase , a da se sad kunete u zidova . Kakva konfuzija u maloumnim glavama medjugoraca , od svastike i fašizma do zidova i LGBT.aAntipolitika3 je napisao/la: ↑18 apr 2022, 22:19Ja i trijezan tvrdim da su vas srbi osnovali i da ste im ukrali klub.Balorda je napisao/la: ↑18 apr 2022, 22:17Normalan čoek kad se napije razbija boce po kafani, skida se go pred svima, maltretira bivšu porukama, u pekari kilfom gađa šiptara, započinje kavgu sa random likovima na ulici, samo komšija dolazi na forum pisat' kako su Velež osnovali Srbi i još misli da poentira s tim![]()
Stvarno da ih nema, trebalo bi ih izmislit. Ustvari, kad ovako to napišem, ne čudi me što su sami sebe izmislili.![]()
![]()
![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Ispade stadion pod bjelim brijegom srpski.
Kako velike Hrvatine igraju na srpskom stadionu?
Kako velike Hrvatine igraju na srpskom stadionu?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Mnogo toga sam danas propustio, al evo me. Pijačari su komedija. Neki od njih su cestitali na tituli, al vrijeme je da krenemo dalje.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- Tristan
- Kontakt:
Izabran je izvodjac radova, u prvoj polovini maja bi se moglo poceti sa radovima na terenima.
https://mondo.ba/Sport/Fudbal/a1126745/ ... -maju.html
https://mondo.ba/Sport/Fudbal/a1126745/ ... -maju.html
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Kojim metodama ce radit terene? Ko da gledam bacice normalnu travu,stari sistem lagano a uzet pare kao da su radili najnovijim metodama
- BegovicRamiz
- Kontakt:
dal je bio drogiran ili pijan ili jedno i drugo, sigurno nestoBalorda je napisao/la: ↑18 apr 2022, 22:17Normalan čoek kad se napije razbija boce po kafani, skida se go pred svima, maltretira bivšu porukama, u pekari kilfom gađa šiptara, započinje kavgu sa random likovima na ulici, samo komšija dolazi na forum pisat' kako su Velež osnovali Srbi i još misli da poentira s tim![]()
al normalan nije bio
-
jolicnikola
- Kontakt:
narkomani iz Vrapčića...
Ovo na proslavi titule i to protiv “mrskog” Sarajeva bilo samo 5000 ljudi? Rekoh da su “popunjene” tribine na pocetku sezone rezultat dijaspore, a ovo je samo pokazatej da je mit od 10% samo mit, lijepo. S tim da im je najposjecenija utakmica bila protiv Veleza (5,500), ocekivano. Kolaps, stadion doslovno u centru grada.
Cestitke igracima zrinjskog na tituli, da casno predstavljaju Bosnu u Evropi.
Cestitke igracima zrinjskog na tituli, da casno predstavljaju Bosnu u Evropi.
-
GradKamena2
- Kontakt:
Kako ste dosadni sa tom posjetom vise to je strasno,ima nas koliko nas ima i nema nam pravo niko nista rec,kad Sar,Zeljo,Slob,Cel,Borac budu imali svaku utakmicu minimalno 5000 onda nas mozete prozivat a do tada zdravo.
Sto je najgore likovi nesto ko vesele se malo nas narod se iseljava jer krpa jedva kraj sa krajem,a mazlumi to slave nesto a ne gledaju oko sebe koliko im prijatelja i poznanika fali u gradovima.
A niste ni svijesni da nas nece ni milion ostat sve skupa u ovoj drzavi.
Sto je najgore likovi nesto ko vesele se malo nas narod se iseljava jer krpa jedva kraj sa krajem,a mazlumi to slave nesto a ne gledaju oko sebe koliko im prijatelja i poznanika fali u gradovima.
A niste ni svijesni da nas nece ni milion ostat sve skupa u ovoj drzavi.
Boze sacuvaj koji si ti lik. Nemoguce kako si opsjednut Medjugorjem, pa nema komentara da ne spomenes i vrijedjas svetiste. Pretpostavljam te traume ti dolaze kako iz dana u dan po Medjugorju satima hodas i nudis radnu snagu da zaradis koji dinar za prezivljavanjeopalaopala je napisao/la: ↑18 apr 2022, 22:26A ti si dokazani debil . Moraš malo vise isticat da su vas osnovali crnokošuljaši i Usrase , a da se sad kunete u zidova . Kakva konfuzija u maloumnim glavama medjugoraca , od svastike i fašizma do zidova i LGBT.aAntipolitika3 je napisao/la: ↑18 apr 2022, 22:19Ja i trijezan tvrdim da su vas srbi osnovali i da ste im ukrali klub.Balorda je napisao/la: ↑18 apr 2022, 22:17Normalan čoek kad se napije razbija boce po kafani, skida se go pred svima, maltretira bivšu porukama, u pekari kilfom gađa šiptara, započinje kavgu sa random likovima na ulici, samo komšija dolazi na forum pisat' kako su Velež osnovali Srbi i još misli da poentira s tim![]()
Stvarno da ih nema, trebalo bi ih izmislit. Ustvari, kad ovako to napišem, ne čudi me što su sami sebe izmislili.![]()
![]()
![]()
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Imam neki osjecaj da ce sjebat stvar sa ovim terenima haos. Ako se i urade, da ce se uraditi fuserski i tako ce najvazniji projekat za bh fudbal biti upropasten. Sad ako ih ne urade kako treba, nece nikad.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- TzBulevar87
- Kontakt:
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
6-8 terena u roku od 3 mjeseca?Zvuci predobro da bi bilo realno,daj Boze da oni to kako treba urade
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Pablo11, perodeformero i 32 gosta.