AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- nextterrain
- Kontakt:
Re: AC Milan
Vise bih volio Mbappea, ima bolju tehniku.
Kontam mozda jos De Bruynea dovesti da bude zamjena Diazu
Kontam mozda jos De Bruynea dovesti da bude zamjena Diazu
Ma uzet sad odmah Hakimia i Ramosa iz Pariza, zatim Kantea, Sancheza, Lewu i Salaha i tamam 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Donnarumma
Calabria (C) Tomori Van Dijk Hernandez
Tonali Bennacer
Mbappe De Bruyne Leao
Hàland
Calabria (C) Tomori Van Dijk Hernandez
Tonali Bennacer
Mbappe De Bruyne Leao
Hàland
I am Lumis, EC3s younger brother
Nista bez Magic Mike-a na golu 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- OldFashioned
- Kontakt:
Sa Saletom, Diazom, Messiasom iza sebe se ni Lewandowski ne bi nazabijao golova.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ako je istina da nas kupuju ti Arapi trebali bi mi ovo ljeto dovesti Ronalda
realna opcija a mislim da mu istice ugovor
I am Lumis, EC3s younger brother
- muha milanez
- Kontakt:
Da nas hoće kupit ispostio bi i naredni mjesec dana 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- OldFashioned
- Kontakt:
Neka hvala.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Kako samo slatko sanjate 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nego, čini se da smo udaljeni još jednu pobjedu da se matematički obezbjedi LŠ. Za nas kojima je to još bitno. 
Mada to je gotova stvar, niti će Milan izgubiti svih pet utakmica, niti će drugi ostvariti maksimalan učinak. Bar da smo ove sezone rahat, ali će nas ovaj put uništiti borba za skudeto.

Mada to je gotova stvar, niti će Milan izgubiti svih pet utakmica, niti će drugi ostvariti maksimalan učinak. Bar da smo ove sezone rahat, ali će nas ovaj put uništiti borba za skudeto.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Evo pišu Calabria možda i zaigra sutra ipak, mislim on k'o on nije toliko bitan u bezveznoj je formi vala, ali pravo bi dobro bilo da Gabbia ne zaigra, uništit će ga Lautaro i Džeko/Correa.
Mada nešto kontam mogli bi sutra zijaniti svakako, nemam dobar osjećaj
Mada nešto kontam mogli bi sutra zijaniti svakako, nemam dobar osjećaj

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako Inter dobije Romu, to je to. Milan će u LPa i kad bi izgubili sve do kraja.rope11 je napisao/la: ↑18 apr 2022, 21:31Nego, čini se da smo udaljeni još jednu pobjedu da se matematički obezbjedi LŠ. Za nas kojima je to još bitno.
Mada to je gotova stvar, niti će Milan izgubiti svih pet utakmica, niti će drugi ostvariti maksimalan učinak. Bar da smo ove sezone rahat, ali će nas ovaj put uništiti borba za skudeto.![]()
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Dobro ljudi sta vise racunate hocemo li u LP, to je jasna stvar sa hocemo ima 10-ak kola.
Mi se borimo za titulu i to i igraci i trener govori i ne bjeze od toga, tako da i mi navijaci trebamo gledati ka tome, znaci Scudetto
Mi se borimo za titulu i to i igraci i trener govori i ne bjeze od toga, tako da i mi navijaci trebamo gledati ka tome, znaci Scudetto
- OldFashioned
- Kontakt:
Čim njemu Gabbia igra, izgleda da je on batalio kup.
Na kraju ćemo i scudetto i kup popušiti jer je jedno sigurno, da od Diaza, Saleta, Messiasa neće preko noći igrač postati.
Na kraju ćemo i scudetto i kup popušiti jer je jedno sigurno, da od Diaza, Saleta, Messiasa neće preko noći igrač postati.
Šta je sa Romagnolijem, ni on nije spreman?
- muha milanez
- Kontakt:
Igraju Kalulu i Tomori, kakav crni Gabbia. Doguraš do druge utakmice polufinala i onda da nešto "batališ"..
Calabria je spreman, bar je prema zadnjim informacijama tako i najavljen je kao starter.
Neko reče da u Italiji još uvijek važi gol u gostima??

Nema Romagnolia ni na klupi.
Calabria je spreman, bar je prema zadnjim informacijama tako i najavljen je kao starter.
Neko reče da u Italiji još uvijek važi gol u gostima??

Nema Romagnolia ni na klupi.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.