A utakmica bila u egalu, samim tim ti govori da je i sa druge strani isti takvi procenti

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Varas se, imali su oni +16 i ispustili, sekunda je falila da bude 0-1, nisu Bucksi ove godine tako jaki kako se predatavljaju, puno je njima znacio proslu sezonu PJ Tucker, u odbrani je bio top u PO
U PHI se ocekivalo da on bude jedan od nosilaca ekipe i ofanzivno. U BKN to ne bi bio slucaj i zato mislim da bi uskocio bez ikakvih problema. Naravno, uz ogranicenu minutazu.L-Train je napisao/la: ↑18 apr 2022, 01:38Ja mislim da on i dalje vuce mentalne probleme koji se ne rijesavaju ubacivanjem u vatru play offa,a od tamo ih svakako i vuce,tragedija bi bila da opet vidimo ono sto mu se desavalo protiv Hawksa.Odbrana je vec druga stvar,tu bi im debelo pomogao,ako je taj frajer uopste spreman i da zaigra,ne znam ni sta se s njim desava.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑18 apr 2022, 01:18Nemaju se oni sta slagati.Lik bi bio instant upgrade da samo stoji na parketu, a da se ne pominje odbrana i skok.U napadu ga stavis u ulogu Browna i cao.
ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑18 apr 2022, 12:44ma Simmons nema moze li ili ne moze, jel pravi trenutak ili nije, on mora igrati ovu seriju ako hoce da ostanu.
premali su jednostavni, Irwing, Curry, Mills, Dragic, Brown a konstantno su trojica na terenu. Cirkus na skoku. Jos sreca njihova pa Claxton poludio i ne igra Time Lord inace bi ih ubili. Curry defanzivac na Theissu , Horford stalno na beku, i to nije podcjenjivanje nego nemoć, Horford ima i atletiku i fundamentalne pokrete da te ubije, all star igrac je to.
moraju ubaciti Simmonsa pa tamani da statira u napadu, sto svakako i hoce, ili ce biti pick/lob prijetnja. I jos mora naci nacin da iskoristi ili Griffina ili LMA , nemoguce da su toliko mrtvi, pogotov sad kad se vidi da jedino sto im fali su tijela, masa
Da ne bi korone ostao bi Harden i prosetali bi se Netsi do kraja.RollMan je napisao/la: ↑18 apr 2022, 12:56ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑18 apr 2022, 12:44ma Simmons nema moze li ili ne moze, jel pravi trenutak ili nije, on mora igrati ovu seriju ako hoce da ostanu.
premali su jednostavni, Irwing, Curry, Mills, Dragic, Brown a konstantno su trojica na terenu. Cirkus na skoku. Jos sreca njihova pa Claxton poludio i ne igra Time Lord inace bi ih ubili. Curry defanzivac na Theissu , Horford stalno na beku, i to nije podcjenjivanje nego nemoć, Horford ima i atletiku i fundamentalne pokrete da te ubije, all star igrac je to.
moraju ubaciti Simmonsa pa tamani da statira u napadu, sto svakako i hoce, ili ce biti pick/lob prijetnja. I jos mora naci nacin da iskoristi ili Griffina ili LMA , nemoguce da su toliko mrtvi, pogotov sad kad se vidi da jedino sto im fali su tijela, masa![]()
Statistika pokazuje da je on u zadnje dvije serije i u Phillyu bio tek 4 opcija u napadu,otprilike isto sto bi ga cekalo i u BKNu,ali ajde Durant i Kyrie svakako mogu za cetvoricu nositi napad.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑18 apr 2022, 12:51U PHI se ocekivalo da on bude jedan od nosilaca ekipe i ofanzivno. U BKN to ne bi bio slucaj i zato mislim da bi uskocio bez ikakvih problema. Naravno, uz ogranicenu minutazu.L-Train je napisao/la: ↑18 apr 2022, 01:38Ja mislim da on i dalje vuce mentalne probleme koji se ne rijesavaju ubacivanjem u vatru play offa,a od tamo ih svakako i vuce,tragedija bi bila da opet vidimo ono sto mu se desavalo protiv Hawksa.Odbrana je vec druga stvar,tu bi im debelo pomogao,ako je taj frajer uopste spreman i da zaigra,ne znam ni sta se s njim desava.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑18 apr 2022, 01:18
Nemaju se oni sta slagati.Lik bi bio instant upgrade da samo stoji na parketu, a da se ne pominje odbrana i skok.U napadu ga stavis u ulogu Browna i cao.
Targetovali bi ga opet, ne bi smio biti na terenu kad se lomi, a vidiš kakva se odbrana igra, kad se vrati možda i bude kasno.L-Train je napisao/la: ↑18 apr 2022, 13:36Statistika pokazuje da je on u zadnje dvije serije i u Phillyu bio tek 4 opcija u napadu,otprilike isto sto bi ga cekalo i u BKNu,ali ajde Durant i Kyrie svakako mogu za cetvoricu nositi napad.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑18 apr 2022, 12:51U PHI se ocekivalo da on bude jedan od nosilaca ekipe i ofanzivno. U BKN to ne bi bio slucaj i zato mislim da bi uskocio bez ikakvih problema. Naravno, uz ogranicenu minutazu.L-Train je napisao/la: ↑18 apr 2022, 01:38
Ja mislim da on i dalje vuce mentalne probleme koji se ne rijesavaju ubacivanjem u vatru play offa,a od tamo ih svakako i vuce,tragedija bi bila da opet vidimo ono sto mu se desavalo protiv Hawksa.Odbrana je vec druga stvar,tu bi im debelo pomogao,ako je taj frajer uopste spreman i da zaigra,ne znam ni sta se s njim desava.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.