Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Neki sajt sličan offgamersu?
Da se moze kupit onaj gift card na njemu preko PayPal?
Da se moze kupit onaj gift card na njemu preko PayPal?
G2a, cdkeys
Ali mislim da je offgamers najjeftiniji bar je bio
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ma nesto me zeza, nesto su mjenjali.
A slabo i ponude imaju u zadnje vrijeme.
Ima li neko Arctis 7 slušalice? Ili Logitech G933?
Da ga nešto priupitam
Da ga nešto priupitam

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Jesi je uspio ikad završiti sa svim DLCovima i to? Ja prvi put samo onaj main story odradio al dosta toga sam preskakao. Sadopet igram, al sad na Xboxu u 4K+HDR, igra izgleda fenomenalno sa next gen updateom.Azpi je napisao/la: ↑11 sep 2019, 22:31Ima da je igram do iduce ljetaDenchi je napisao/la:Red Dead Redemption 2 kralju
igra je masivna, a odlično urađena
radnja se dešava usred zime a zima ide...
znači bit će ti gotivno igrat preko zime
kad se sjetim koja je furka bio Skyrim igrati po zimi
Kad sam Odyseyu evo od prije ramazana i eto gotov za 10-15 dana, onda mi je to igra za pola godine iduce
Odo bas vidjeti za koliko je mogu naci da znam planirati koliko para mi treba![]()
Al skonto sam da su najbitniji main questovi, i samo oni side questovi sa zlatnom ikonom (oni imaju svoju priču, ostali su generični) jer oni te uglavnom odvuku na sve one upitnike. A i ne treba se svaki upitnik riješiti. Plus oni contracti sa boarda su zlata vrijedni. Ovako nema previše repetitivnosti.
Najjači assasin's creed definitivno, combat ubjedljivo najbolji. Došao do levela 25 za 25 sati igranja. Jedva cekam da vidim sta ce biti u DLCovima pošto to nisam igrao.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Jel ko igrao Hell let loose
Cuj Odiseja najjaci AC. LOL
Remember, remember the 5th of November.
-
- Kontakt:
Moja statistika na AC Odyssey kaze:
Main progression - 49%
Time played - 109h 35m
Jos nisam bio u 6/7 regija, side questovi mi odvlace paznju
Main progression - 49%
Time played - 109h 35m

Jos nisam bio u 6/7 regija, side questovi mi odvlace paznju

-
- Kontakt:
Odyssey nije najbolji, ali je definitivno najzabavniji. A hejtaju ga najviše od svih AC-a jer ne liči na AC game, a meni je to potpuno ok.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- IlCapitano
- Kontakt:
Naravno jer je postala potpuno druga igrica.Bundesliga je napisao/la: ↑16 apr 2022, 10:42Odyssey nije najbolji, ali je definitivno najzabavniji. A hejtaju ga najviše od svih AC-a jer ne liči na AC game, a meni je to potpuno ok.
Neka obrišu AC ispred naslova i tjt
Zadnja prava AC igrica je Syndicate. Znam sve kritike za repetitivnost (meni lično nikad problem), ali sve poslije toga nije AC.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
- Kontakt:
Narodu ne može niko ugoditi. Prijašnji AC su bili spori, dosadni. Combat bio jako loš i na to su se žalili ljudi. Kad su igre postale brže, manje fokusirane na stealth od Originsa pa nadalje, onda fali stealtha.IlCapitano je napisao/la: ↑18 apr 2022, 02:20Naravno jer je postala potpuno druga igrica.Bundesliga je napisao/la: ↑16 apr 2022, 10:42Odyssey nije najbolji, ali je definitivno najzabavniji. A hejtaju ga najviše od svih AC-a jer ne liči na AC game, a meni je to potpuno ok.
Zadnja prava AC igrica je Syndicate. Znam sve kritike za repetitivnost (meni lično nikad problem), ali sve poslije toga nije AC.
I am not yet born; O hear me.
ko nije nek odigra Control, 15ak sati dobre zabave
Odyssey definitivno najpodcijenjeniji AC. Ima nešto u njemu što ni jedan AC nije uspio. Gameplay loop je perfect, nikako da dosadi, ja sam ga igro sigurno preko 150 sati.
Valhalla prismrdit ne može.
Valhalla prismrdit ne može.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- IlCapitano
- Kontakt:
Meni nikad ni jedna nije bila loša i dosadna. Dapače, svaku sam prešao više puta.Bundesliga je napisao/la: ↑18 apr 2022, 17:57Narodu ne može niko ugoditi. Prijašnji AC su bili spori, dosadni. Combat bio jako loš i na to su se žalili ljudi. Kad su igre postale brže, manje fokusirane na stealth od Originsa pa nadalje, onda fali stealtha.IlCapitano je napisao/la: ↑18 apr 2022, 02:20Naravno jer je postala potpuno druga igrica.Bundesliga je napisao/la: ↑16 apr 2022, 10:42Odyssey nije najbolji, ali je definitivno najzabavniji. A hejtaju ga najviše od svih AC-a jer ne liči na AC game, a meni je to potpuno ok.
Nemam ništa protiv ni ovih poslije Syndicate, samo to nije AC. Ko voli takve igrice vjerujem da je super, ali sve je promijenjeno iz korijena i to nije AC za mene
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
ja sam sličan, kreno kad je bila free na EGS oko NG, odigrao 1/5 mozda i evo tek u zadnjih 10ak dana je zavrsio
sve vise i vise preferiram ove igre gdje je glavna priča oko 20ak sati, nemam vise ni zivaca ni vremena za sapunice od 40+sati