Vanserijska tekma. Kyrie PO se ukazao, iako je malo isforsirao zadnji njihov napad ali ko mu može zamjeriti nakon ovakve partije.
Ovo mora ići na 7 utakmica!
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Vanserijska tekma. Kyrie PO se ukazao, iako je malo isforsirao zadnji njihov napad ali ko mu može zamjeriti nakon ovakve partije.
Bez dileme zadržati ga, ako se plasiraju u finale dobija 18mil$ zagarantvano, ako osvoji full plata od 24$mill, dok smo završe prije pola od toga, ne možeš boljeg naći za 12mil$ od Ala, tu je voli grad, on i Rob imaju tu hemiju.
Priča je da bi mogao u game 4 zaigrati, treba vidjeti kako će se odvijati serija, imao on problema sa povredama ne treba riskirati.
Ja se nadam da cete mozda i dvije uzeti, kad budete domacini da Derozan i Lavine polude i donesu vam pobjede
Slika i prilika RS igraca,npr imao je mnogo bolje brojke od Nurkica kroz karijeru a ovaj bi u svakoj PO ekipi bio dragocijeni igrac od Crnogorca.
Malo prije su govorili da ce biti spreman za 2nd round playoffs jer nece da rizikuju, mada ukoliko bude ova serijata isla do 7 tekme eto njega rad 100%.emir18 je napisao/la: ↑18 apr 2022, 00:38Priča je da bi mogao u game 4 zaigrati, treba vidjeti kako će se odvijati serija, imao on problema sa povredama ne treba riskirati.
Pitanje je i sta ce Netsi uraditi da Benom, jer targetovali bi ga i opet bi imao 15+ slobodnih po utakmici, a i treba tek tako uletiti u PO da je igrao više od 10 mjeseci.
Nemaju se oni sta slagati.Lik bi bio instant upgrade da samo stoji na parketu, a da se ne pominje odbrana i skok.U napadu ga stavis u ulogu Browna i cao.
Lik je skontao kako prevariti ligu i uzeti lovu i svaka mu cast.
Ja mislim da on i dalje vuce mentalne probleme koji se ne rijesavaju ubacivanjem u vatru play offa,a od tamo ih svakako i vuce,tragedija bi bila da opet vidimo ono sto mu se desavalo protiv Hawksa.Odbrana je vec druga stvar,tu bi im debelo pomogao,ako je taj frajer uopste spreman i da zaigra,ne znam ni sta se s njim desava.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑18 apr 2022, 01:18Nemaju se oni sta slagati.Lik bi bio instant upgrade da samo stoji na parketu, a da se ne pominje odbrana i skok.U napadu ga stavis u ulogu Browna i cao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.