FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nermin dao-dace 30 golova u sezoni tesko ovo ponovi i tesko ikad iko dovede takvog igraca u pl bh da to uradi, i ako se to desi i u kojoj se to ekipi desi bice prvak..
Zrinjski je pokazao da je ova liga nivo mahale
Zrinjski je pokazao da je ova liga nivo mahale
-
- Kontakt:
Dosta je zabio i na iskustvo, zna protivnike , zna svaki stadion i svaku grbu na terenu. Igra ovu ligu 15 godina. Majstor, iskustvo a i hoce ga ove godine.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Makedonska liga je slabija od naše.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- NisamInSajder
- Kontakt:
Vardar je izašao u Europu jer su imali vlasnika Samsonenka koji je posložio klub i uz velika ulaganja došli do tog rezultata. A trener koji im je osigurao grupnu fazu Europske lige je Goce Sedloski, bivši trener Širokog Brijega. Za Vardar je bilo očekivano da osvaja titule jer su imali daleko kvalitetniji roster od ostalih ekipa i daleko veći budžet.napoleon72 je napisao/la: ↑17 apr 2022, 23:39A jbg, eto doveli smo mladog i trofejnog trenera iz bolje lige nego sto je nasa (u sustini u 5 deka al su imali predstavnika u grupi euro takmicenja, sto ih ipak izdvaja). Sad je samo stvar adaptacije i prilagodbe. Ne moze niko upravi zamjerit dovodjenje Vasoskog, kao da ser.es po Kepciji jer je Catakovic los kod nas. Frajer prije par mjeseci Romi zabio gol, kod nas nekakav trom, al niko to nije mogao predvidjet.
Makedonska liga niti u jednom segmentu nije bolja od naše lige osim u infrastrukturi. A i po UEFA koeficijentu stojimo daleko bolje od njih, naše je 35. mjesto, njihovo 47 ili 48.,a naredne sezone će pasti još vise jer im se briše ta Vardarova sezona u grupnoj fazi Lige Europe, od tada nisu nikad imali preko 1.000 koeficijent tokom sezone, dakle brže ispadaju nego i naši klubovi.
Zaboravljaš i da je dosta igrača palo sa kvalitetom nastupa u odnosu na prošlu polusezonu ili ih je dio zanemaren zbog nekih koji loše igraju, a i ovi što su došli prikazuju samo svoje mane u većini vremena provedenog na terenu. Ja bih prije rekao da je to rezultat loše postavke na terenu. Pa Čataković je 70% vremena na terenu proveo na svojoj sekundarnoj poziciji, prije bih rekao i na neprirodnoj posebno jer ispred sebe ima Bagarića pa onda baš i nema pretjerane logike da Čataković igra desetku a da ispred sebe ima špica Bagarićevog tipa.
I na kraju svima nam je promakla izjava Vasoskog da Sarajevo ne smije igrati na način kao protiv Zrinjskog. Pa ko je postavio tu taktiku nego on. I to nije prvi put, već se to dešava tokom cijele polusezone izuzev 2-3 utakmice, nekad se prekrije rezultatom kao protiv Borca, Slobode, a nekad ne.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Slabija a opet za razliku od nas, imali su predstavnika u grupnoj fazi.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- napoleon72
- Kontakt:
Svaka liga u kojoj rezim ne bira prvaka, ili barem neki poredak na kraju, je bolja od nase. Sta znaci to sto je npr Rudar bolji od Pelistera kad kod nas 90% ekipa zna gdje ne smije pobijedit, gdje smije, kome ce pustit bodove, sta trebaju uradit za licencu...? Kod nas na proljece u 7 kola bilo ukupno 7 gostujucih pobjeda. Domacinska liga do srzi, u goste svaka ekipa osim Zrinje ide turisticki, pa cak ni oni u BL ne mogu sportski odnijet pobjedu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Nemoj glumiti naivnost, jer čitajući tvoje postove to sigurno nisi. Podmeće se treneru da njegova zamisao nije bila dobra, a ja mislim da je htio reci da igraju kao p.icke, bez muda i hrabrosti.NisamInSajder je napisao/la: ↑18 apr 2022, 01:28Vardar je izašao u Europu jer su imali vlasnika Samsonenka koji je posložio klub i uz velika ulaganja došli do tog rezultata. A trener koji im je osigurao grupnu fazu Europske lige je Goce Sedloski, bivši trener Širokog Brijega. Za Vardar je bilo očekivano da osvaja titule jer su imali daleko kvalitetniji roster od ostalih ekipa i daleko veći budžet.napoleon72 je napisao/la: ↑17 apr 2022, 23:39A jbg, eto doveli smo mladog i trofejnog trenera iz bolje lige nego sto je nasa (u sustini u 5 deka al su imali predstavnika u grupi euro takmicenja, sto ih ipak izdvaja). Sad je samo stvar adaptacije i prilagodbe. Ne moze niko upravi zamjerit dovodjenje Vasoskog, kao da ser.es po Kepciji jer je Catakovic los kod nas. Frajer prije par mjeseci Romi zabio gol, kod nas nekakav trom, al niko to nije mogao predvidjet.
Makedonska liga niti u jednom segmentu nije bolja od naše lige osim u infrastrukturi. A i po UEFA koeficijentu stojimo daleko bolje od njih, naše je 35. mjesto, njihovo 47 ili 48.,a naredne sezone će pasti još vise jer im se briše ta Vardarova sezona u grupnoj fazi Lige Europe, od tada nisu nikad imali preko 1.000 koeficijent tokom sezone, dakle brže ispadaju nego i naši klubovi.
Zaboravljaš i da je dosta igrača palo sa kvalitetom nastupa u odnosu na prošlu polusezonu ili ih je dio zanemaren zbog nekih koji loše igraju, a i ovi što su došli prikazuju samo svoje mane u većini vremena provedenog na terenu. Ja bih prije rekao da je to rezultat loše postavke na terenu. Pa Čataković je 70% vremena na terenu proveo na svojoj sekundarnoj poziciji, prije bih rekao i na neprirodnoj posebno jer ispred sebe ima Bagarića pa onda baš i nema pretjerane logike da Čataković igra desetku a da ispred sebe ima špica Bagarićevog tipa.
I na kraju svima nam je promakla izjava Vasoskog da Sarajevo ne smije igrati na način kao protiv Zrinjskog. Pa ko je postavio tu taktiku nego on. I to nije prvi put, već se to dešava tokom cijele polusezone izuzev 2-3 utakmice, nekad se prekrije rezultatom kao protiv Borca, Slobode, a nekad ne.
Catakovic, kada igra na ASF on trci, bori se, klizi, a kada je na strani je jedna pi.cketina bez.muda. Suljic, je umisljena zvijezda koja je direktni krivac za drugi pogodak Zrinjskog, mahati rukama, a izgubiti lopti i nepotruditi se da zaganjas protivnika je pisanje po svakoj formaciji ili zamisli trenera. Hebibovic, jedna drtina stara koja je umislja da zna lopte, a kod rezultata 0:0 puca ne rezonski, a ima Vresanovica na penalu slobodnog da mu doda loptu.
Mi nismo iskreni. I naša želja da često mjenjamo, kritikujemo , a u toj kritici često i pretjerujemo pa i umanjujemo ono što je trener uradio.
Prvo poluvrijeme mi smo odigrali extra, treba znati da nama nisu igrala dva ključna igrača, nismo Zrinjskom dozvolili da nametne svoju igru, bolje smo stajali na terenu i to je činjenica. Ako ne vjeruješ, pogledaj ponovo prvo poluvrijeme. Catakovic je u prvom poluvremenu igrao svoju poziciju, ali sto je on mentalni patuljak to trener ne moze promjeniti, sto skakuće ko kengur isto trener ne moze promjeniti. Primili smo gol kakvo smo primili i opet smo nesto pokušavali ali sa navedenim nedostacima igrača koje sam gore naveo nisi mogao bolje.
Cim je Pidro izašao, ja sam znao da mi ništa nećemo moći.
Ovde se kritikuju Sabanovic, Pidro, Varesanovic i trener kao nisu igraci bili na prirodnim pozicijama, a ne kritikuje se bez mudost, bahatost i bezobrazluk trojce gore navedenih.
Ja da sam na mjestu trenera, meni Suljic i pic.ketina Catakovic, posebno Hebibovic sad ne bi igrali protiv Igmana,
Na to je mislio Vasoski kada je reka da Sarajevo ne smije igrati na način koji je igralo protiv Zrinjskog, a to je da ne smiju biti pi.ckice, sto jesu, posebno ova trojca.
Ne moze ti trener uliti inteligenciju koju Hebibovic nema, ne moze ti trener uliti zelju da se boris i ganjas ako Suljic to nece, ne moze ti trener uliti hrabrost ako imas pileće srce ka Catakovic to imas ili nemas.
Svu trojicu pobrojanih pogledaj kako igraju na ASF i na strani i vidjet ces da je tako i da je trener u pravu 100%.
Ne moze se i ne smije za Sarajevo igrati kao protiv Zrinjskog , a to je da se ne smije igrati kao p.icka.
U Sarajevu su igraci navikli, a posebno ovi starosjedioci da za njihovo ne zalaganje, bahatost i bezobrazuluk odgovara trener, a ne oni. E, da sam na Ismirovm mjesti to bih promjenio, ušao u svlačionicu i rekao da trener i strucni štab ostaje, a njima u lice rekao ko su i sta su. P.i.cketine!
Evo i oni tebe selame!
- napoleon72
- Kontakt:
@obrijanopile
Suljic bas ima sindrom zvijezde koja je na zalasku karijere dosla u FKS da se sepuri. Dobro on igra, zabio je neke golove do sad itd, al i dosta je umisljen. Kao da je karijeru proveo u Arsenalu, pa uvijek.ima neke poteze viska, trzaje tijelom gdje ne trebaju itd. Za ono kaskanje za Corlukom nakon izgubljenog duela mu treba od plate odbit, ono je bruka.
Catakovic nesta slicno, ono "ja sam igrao za Slovan i zabijao Romi, yebite se vi bijedo".
Isprintat sliku Benke u prirodnoj velicini i zalijepit u svlacionicu, fajter koji je davao maksimum i protiv Zelje na Kosevu i protiv Zvijezde u blatu Banja Ilidze. Profesionalac, a imao je 3 puta bolju karijeru nego danasnje zvjezdice.

Suljic bas ima sindrom zvijezde koja je na zalasku karijere dosla u FKS da se sepuri. Dobro on igra, zabio je neke golove do sad itd, al i dosta je umisljen. Kao da je karijeru proveo u Arsenalu, pa uvijek.ima neke poteze viska, trzaje tijelom gdje ne trebaju itd. Za ono kaskanje za Corlukom nakon izgubljenog duela mu treba od plate odbit, ono je bruka.
Catakovic nesta slicno, ono "ja sam igrao za Slovan i zabijao Romi, yebite se vi bijedo".
Isprintat sliku Benke u prirodnoj velicini i zalijepit u svlacionicu, fajter koji je davao maksimum i protiv Zelje na Kosevu i protiv Zvijezde u blatu Banja Ilidze. Profesionalac, a imao je 3 puta bolju karijeru nego danasnje zvjezdice.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Dovesti ga u stručni štabnapoleon72 je napisao/la: ↑18 apr 2022, 08:14
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
100%napoleon72 je napisao/la: ↑18 apr 2022, 03:54Svaka liga u kojoj rezim ne bira prvaka, ili barem neki poredak na kraju, je bolja od nase. Sta znaci to sto je npr Rudar bolji od Pelistera kad kod nas 90% ekipa zna gdje ne smije pobijedit, gdje smije, kome ce pustit bodove, sta trebaju uradit za licencu...? Kod nas na proljece u 7 kola bilo ukupno 7 gostujucih pobjeda. Domacinska liga do srzi, u goste svaka ekipa osim Zrinje ide turisticki, pa cak ni oni u BL ne mogu sportski odnijet pobjedu.
Svugdje ima namjestaljki, uplitanja politike i drugih aktera, ali ovo kod nas u zadnje 2 sezone je nadyebalo one africke divlje lige sto bude 50:0 da bi neko uzeo na gol razliku..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je izuzetak a ne pravilo. Sheriff redovno igra europu pa im je opet liga slabija od naše.
iskreno sa ovom ekipom nista osim bruke ne ocekujem u europi
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Ne znam po cemu su moldavska i makedonska liga slabije od nase. Moldavci imaju bara-bara timove sa nasim, a i mi smo sami ispali 2x od moldavskih ekipa. Makedonci također bara-bara sa nasim ekipama. Imamo pomalo previsoko misljenje o nasoj ligi a sama je cinjenica da smo rupa bez dna, dovoljno je pogledati intervju gdje vasoski kaze da je bolja infrastruktura u makedoniji nego kod nas. Mislim da nema prve lige u europi gdje imas terene ko na tusnju, bijeljini itd pa ni u crnogorskoj ligi ja mislim. Ova liga sa ovakvim savezom i gdje se 20ak godina sve zivo stima da se zadovolje lopovi i nacionalni kljuc je tuki obican i vjv medju 5 najgorih liga u europi. Ne lazimo sami sebe.
Igraj bordo-bijeli
Zadnja izmjena: Foux87, dana/u 18 apr 2022, 10:13, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jednostavno, po rezultatima u europskim takmičenjima. Moldavska liga do ove godine nikad nije bila iznad naše a svi znamo kako Sheriff igra i da su standardni. Makedonija je tu negdje sa Lihtenštajnom, baš loše stoje.keli je napisao/la: ↑18 apr 2022, 09:21Ne znam po cemu su moldavska i makedonska liga slabije od nase. Moldavci imaju bara-bara timove sa nasim, a i mi smo sami ispali 2x od moldavskih ekipa. Makedonci također bara-bara sa nasim ekipama. Imamo pomalo previsoko misljenje o nasoj ligi a sama je cinjenica da smo rupa bez dna, dovoljno je pogledati intervju gdje vasoski kaze da je bolja infrastruktura u makedoniji nego kod nas. Mislim da nema prve lige u europi gdje imas terene ko na tusnju, bijeljini itd pa ni u crnogorskoj ligi ja mislim. Ova liga sa ovakvim savezom i gdje se 20ak godina sve zivo stima da se zadovolje lopovi i nacionalni kljuc je tuki obican i vjv medju 5 najgorih liga u europi. Ne lazimo sami sebe.
- napoleon72
- Kontakt:
Istina, al meni je to prividno, ne znam. Kao sto je Belgija godinama bila prva na FIFA rang listi a ljudi imaju jedno polufinale SP u historiji i to je sve. Al oni godinama drze prvo mjesto, pored Spanije, Argentine, Francuske, Njemacke, Portugala, Engleske, Italije... Kako?
Tako bih rekao i za ovo, na papiru su te lige slabije od nase ali to je privid. U svemu nas deru, a posebno radi toga sto se kod nas politika previse pita. Borac stigne nas 13 bodova, u zadnjih 10 kola imaju cca 8 pobjeda i remi, pa ih neki ragbisti iz Sjeverne Irske nabiju 4 razlike.
Tako bih rekao i za ovo, na papiru su te lige slabije od nase ali to je privid. U svemu nas deru, a posebno radi toga sto se kod nas politika previse pita. Borac stigne nas 13 bodova, u zadnjih 10 kola imaju cca 8 pobjeda i remi, pa ih neki ragbisti iz Sjeverne Irske nabiju 4 razlike.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Borac nije imao koeficijent i morao je preuzeti bosanski. Kluž ih je jedva izbacio u ligi prvaka a trener im je najavljivao da će obrukati Borac, imaju tri puta veći koeficijent i od nas i od Zrinjskog. Oni su bukvalno bili posljednji na listi aucajdera i dosta solidno su odigrali tad. Protiv Linfielda su se obrukali i jesu iz slabije lige od naše ali taj Linfield ima koeficijent kao Zrinjski i Sarajevo, ok ekipica bez nekog velikog uspjeha ali nisu amateri. Velež je izbacio ekipu iz grčke lige kao i mi, to ne znači da nam je liga jača radi samo tog rezultata. Grčka je sad par mjesta iznad Hrvatske recimo, top 15.
Tu se svaki rezultat gleda u rasponu od 5 godina, zato i jeste toliko precizno i detaljno. Dinamo je izbacio Tottenham, ne moram ni spominjati koliko bi bilo suludo bilo porediti te dvije lige a ima ovakvih primjera milion. Razlika između naše i makedonske lige svakako nije ogromna ali postoji.
Koeficijent dobiješ na osnovu rezultata i to sve govori.
Tu se svaki rezultat gleda u rasponu od 5 godina, zato i jeste toliko precizno i detaljno. Dinamo je izbacio Tottenham, ne moram ni spominjati koliko bi bilo suludo bilo porediti te dvije lige a ima ovakvih primjera milion. Razlika između naše i makedonske lige svakako nije ogromna ali postoji.
Naša liga je najgora na svijetu bar po kvaliteti fudbala na utakmicama striktno to da gledamo,idu u prilog tome tereni realno .Sad sto je ona tvrda nekad pa svako svakog moze dobiti to nije kvalitet nikakav ,kvalitet si sad dobio u Zrinjskom i vidjeli smo kako je zavrsilo.Mislim ja je volim gledati više nego ligu šampiona pa nisam nekad objektivan,ali cinjenica je da ovo niko ne želi da gleda zbog fudbala kao igre zato i imamo to sto imamo na tribinama i koji god parametar da stavis od publike,klubova vani,losi tereni,sudije neznalice svi fudbalski parametri u svemu smo donji,nije to nista tek tako.Mislim pricamo o ligu u kojoj jos postoje amaterski ugovori,dalje i netreba.Ovo nikog zivog ne zanima sem nas bolesnika brojke to pokazuju cinjenice. Amaterski je sve ljudi dragi ne zavaravajte se.Jedino sto su igraci placeni Bogovski i to nije normalno,fudbaleri u ovoj ligi ne zasluzuju da zive sa takvim primanjima i da imaju ovoliki koliko imaju,to su vece pljacke nego Fadilovi respiratori.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Isti taj koeficijent kaze da je srpska liga bolja od HNLa, a nije ni u ludilu. Srpska liga ce imat dva predstavnika u LP zbog 2 drzavna projekta, ostatak lige nikakav.MortemHz je napisao/la: ↑18 apr 2022, 10:10Borac nije imao koeficijent i morao je preuzeti bosanski. Kluž ih je jedva izbacio u ligi prvaka a trener im je najavljivao da će obrukati Borac, imaju tri puta veći koeficijent i od nas i od Zrinjskog. Oni su bukvalno bili posljednji na listi aucajdera i dosta solidno su odigrali tad. Protiv Linfielda su se obrukali i jesu iz slabije lige od naše ali taj Linfield ima koeficijent kao Zrinjski i Sarajevo, ok ekipica bez nekog velikog uspjeha ali nisu amateri. Velež je izbacio ekipu iz grčke lige kao i mi, to ne znači da nam je liga jača radi samo tog rezultata. Grčka je sad par mjesta iznad Hrvatske recimo, top 15.
Još malo u krivičnoj prijavi:
Dakle, klub je podnio KP protiv Sabrine Buljubašić pozivajući se na ZKPFBiH i to članove 229 i 230, te na sl.novine FBiH br; 36/03, 37/03, 21/04, 69/04, 18/05 i 42/10.
Članovi 229 i 230 ZKP-a, govore o pravu svakog građanina da podnese KP i upoznavanju sa posljedicama u slučaju podnošenja lažne prijave. Znači, ne pominju vrstu krivičnog djela koje se dotičnoj stavlja na teret. Pobrojani brojevi službenih novina bave se pravnom terminologijom, objašanjavanjem pojedinih članova i izraza, te promjenom u nomenklaturi članova zakona. Opet, nema ni pomena koje se to i kakvo krivično djelo stavlja dotičnoj na teret.
Ko je bila Sabrina Buljubašić, odnosno, kakva je i učemu se ogledala njena uloga u FKS?
Po dostupnim informacijama, SB je bila direktorica fudbalskog kluba Sarajevo. Što o njenoj ulozi kaže zakon, odnosno konkretno; Zakon o stvarnim pravima FBiH?.
Čl.1. Ovaj zakon reguliše prava vlasništva, građenja, založno pravo, pravo stvarne i lične služnosti i pravo stvarnog tereta.
Čl.22. Pravna osoba je izabrana osoba u opštini, gradu, kantonu, entitetu, društvu, preduzeću, ustanovi i dr.
Funkciju koju je SB obavljala u klubu, jest funkcija direktora, tj. funkcija upravnika.
Čl.31. Poslovi upravljanja mogu se obavljati samo uz isključivu saglasnost vlasnika/suvlasnika.
Čl.35. Pravni položaj upravnika/direktora - upravnik/direktor je nalogoprimac vlasnika/suvlasnika.
Po svemu prikazanom, mišljenja sam da je ovo još jedan u nizu igrokaza za navijače, jer uopšte nije jasno šta se to i po kojoj osnovi dotičnoj stavlja na teret?!
Ssbrina Buljubašić je jedna nesposobna individua sa lažnom/kupljenom diplomom i posjetilac tvornice magisterija, gdje su ljepota dizajna diplome i stepen naobrazbe proporcionalne uplaćenom novcu, po fabričkim cijenama.
Međutim, ako su je mislili prijaviti po zloupotrebi položaja i ovlasti, mada to nije nigdje navedeno, onda žalibože papira i potrošenog tonera.
Daj laku notu da se šuti i trpi
Da cijepamo uši dok se dupe krpi.
Dakle, klub je podnio KP protiv Sabrine Buljubašić pozivajući se na ZKPFBiH i to članove 229 i 230, te na sl.novine FBiH br; 36/03, 37/03, 21/04, 69/04, 18/05 i 42/10.
Članovi 229 i 230 ZKP-a, govore o pravu svakog građanina da podnese KP i upoznavanju sa posljedicama u slučaju podnošenja lažne prijave. Znači, ne pominju vrstu krivičnog djela koje se dotičnoj stavlja na teret. Pobrojani brojevi službenih novina bave se pravnom terminologijom, objašanjavanjem pojedinih članova i izraza, te promjenom u nomenklaturi članova zakona. Opet, nema ni pomena koje se to i kakvo krivično djelo stavlja dotičnoj na teret.
Ko je bila Sabrina Buljubašić, odnosno, kakva je i učemu se ogledala njena uloga u FKS?
Po dostupnim informacijama, SB je bila direktorica fudbalskog kluba Sarajevo. Što o njenoj ulozi kaže zakon, odnosno konkretno; Zakon o stvarnim pravima FBiH?.
Čl.1. Ovaj zakon reguliše prava vlasništva, građenja, založno pravo, pravo stvarne i lične služnosti i pravo stvarnog tereta.
Čl.22. Pravna osoba je izabrana osoba u opštini, gradu, kantonu, entitetu, društvu, preduzeću, ustanovi i dr.
Funkciju koju je SB obavljala u klubu, jest funkcija direktora, tj. funkcija upravnika.
Čl.31. Poslovi upravljanja mogu se obavljati samo uz isključivu saglasnost vlasnika/suvlasnika.
Čl.35. Pravni položaj upravnika/direktora - upravnik/direktor je nalogoprimac vlasnika/suvlasnika.
Po svemu prikazanom, mišljenja sam da je ovo još jedan u nizu igrokaza za navijače, jer uopšte nije jasno šta se to i po kojoj osnovi dotičnoj stavlja na teret?!
Ssbrina Buljubašić je jedna nesposobna individua sa lažnom/kupljenom diplomom i posjetilac tvornice magisterija, gdje su ljepota dizajna diplome i stepen naobrazbe proporcionalne uplaćenom novcu, po fabričkim cijenama.
Međutim, ako su je mislili prijaviti po zloupotrebi položaja i ovlasti, mada to nije nigdje navedeno, onda žalibože papira i potrošenog tonera.
Daj laku notu da se šuti i trpi
Da cijepamo uši dok se dupe krpi.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, boki86, bordobijeli, Dadox, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], kogmagie46, Posejdon, riki46, SamoDaKazeem, TefalTava, tutankamon1905, Vanja8 i 133 gosta.