Ovako je se moglo skandirat i na Bilinom, pih...
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovako je se moglo skandirat i na Bilinom, pih...
Ako se Krupa vrati u Premijer ligu BiH što je vrlo moguće, da li će morati svoje utakmice igrati u Banjaluci, jer njihov stadion ne posjeduje reflektore? Krupa nije prvi put u Premijer ligi te ne bi trebalo biti popusta kao Leotaru, Rudaru, Posušju...
Ovi nabrojani, ništa nisu dosad uradili po pitanju reflektora, kao da čekaju rasplet sezone.
Licenciranje će biti zanimljivije od samog takmičenja, tu može svak ispast i upast
Ovi nabrojani, ništa nisu dosad uradili po pitanju reflektora, kao da čekaju rasplet sezone.
Licenciranje će biti zanimljivije od samog takmičenja, tu može svak ispast i upast

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Ja koliko znam ekipa koja ulazi u PL prvu godinu nije obavezna imati reflektore.Jesu li nesto promjenili to nez.
Po meni to pravilo je nigdje veze.Krupa odustala od ove sezone jer nisu imali reflektore,sad kad se vrate nece im trebati reflektori sljedece sezone...
Sta sad Mladost da se vrati i oni bi mogli normalno igrati na svom stadionu?
To pravilo bi bilo ok npr.za ekipe koje prvi put ulaze odnosno debituju u PL ali za ove sto ulaze-izlaze to ne treba da vazi.
U Posusju mislim da se radi na reflektorima,Rudar i Leotar sumnjam da imaju para za tog.Vjerovatno ce te dvije ekipe i ispasti
Po meni to pravilo je nigdje veze.Krupa odustala od ove sezone jer nisu imali reflektore,sad kad se vrate nece im trebati reflektori sljedece sezone...
To pravilo bi bilo ok npr.za ekipe koje prvi put ulaze odnosno debituju u PL ali za ove sto ulaze-izlaze to ne treba da vazi.
U Posusju mislim da se radi na reflektorima,Rudar i Leotar sumnjam da imaju para za tog.Vjerovatno ce te dvije ekipe i ispasti
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Upravo i navodim taj problem. Možda oni misle da Krupa i Leotar naizmjenično upadaju i ispadaju iz lige da bi izbjegli ulaganje u reflektore. Zar nema neko od novinara da postavi ova pitanja?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 apr 2022, 19:15Ja koliko znam ekipa koja ulazi u PL prvu godinu nije obavezna imati reflektore.Jesu li nesto promjenili to nez.
Usudi li se iko?

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Sto se tiče reflektora u Posušju potpisali su ugovor sa firmom iz Zenice pa bi trebala za koji dan pocet postavljat, nedavno su radili ispitivanje tla za postavljenje i tu nece biti problema pa ce Posušje od sljedece sezone imati reflektore
Bravo. Svaka im castMarkoMaterazzi je napisao/la: ↑17 apr 2022, 19:37Sto se tiče reflektora u Posušju potpisali su ugovor sa firmom iz Zenice pa bi trebala za koji dan pocet postavljat, nedavno su radili ispitivanje tla za postavljenje i tu nece biti problema pa ce Posušje od sljedece sezone imati reflektore

-
- Kontakt:
brig je napisao/la: ↑17 apr 2022, 19:48Bravo. Svaka im castMarkoMaterazzi je napisao/la: ↑17 apr 2022, 19:37Sto se tiče reflektora u Posušju potpisali su ugovor sa firmom iz Zenice pa bi trebala za koji dan pocet postavljat, nedavno su radili ispitivanje tla za postavljenje i tu nece biti problema pa ce Posušje od sljedece sezone imati reflektore![]()

- Tristan
- Kontakt:
U Trebinju su jesenas poceli "pripremni radovi" oko reflektora na stadionu, a nastavak je planiran za proljece.
Samo se u Prijedoru nista ne radi.
Krupa je mogla igrati u Banjaluci i ove sezone, ali su odustali. Nije to samo do reflektora, vise je do para.
Prica se da bi Zvijezda 09 mogla nazad u PL, Sloga Doboj ima ambicije, ali ne znam gdje misle igrati. Sloboda Novi Grad je isto zagrizla.
Sve su prilike da ce Krupa opet nekome prodati svoje mjesto.
Samo se u Prijedoru nista ne radi.
Krupa je mogla igrati u Banjaluci i ove sezone, ali su odustali. Nije to samo do reflektora, vise je do para.
Prica se da bi Zvijezda 09 mogla nazad u PL, Sloga Doboj ima ambicije, ali ne znam gdje misle igrati. Sloboda Novi Grad je isto zagrizla.
Sve su prilike da ce Krupa opet nekome prodati svoje mjesto.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Da ovdje odgovorim. Nije to 'zdenka' vec dio iza gola, to su vam dali. B6 je zdenka.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 apr 2022, 19:29Sta su B3 i B4 na grbavici?Nije valjda to zdenka...
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 17 apr 2022, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
C1 AEK ATHENSLjoZee je napisao/la: ↑17 apr 2022, 19:59Da ovdje odgovorim. Nije to 'zdenka' vec dio iza gola, to su vam dali. B5 i B6 je zdenka.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 apr 2022, 19:29Sta su B3 i B4 na grbavici?Nije valjda to zdenka...

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Zeljo ce dozivjeti sudbinu kao Celik. Nisu navijaci i simpatizeri kluba merhamet. Jedini spas je ulazak nekog investitora.
-
- Kontakt:
Ako Krupa kojim slucajem bude prva u prvoj ligi RS i odustane od premjer lige je ulazi drugi iz prve lige RS ili ostaje u jedanesti iz premijer lige?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ulazi drugi iz lige RSMarkoMaterazzi je napisao/la: ↑17 apr 2022, 20:04Ako Krupa kojim slucajem bude prva u prvoj ligi RS i odustane od premjer lige je ulazi drugi iz prve lige RS ili ostaje u jedanesti iz premijer lige?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Izgleda da je Posušje ispunilo sve uslove, ostale su tehničke stvari da se urade.
Čekaju se ostali.
Proces dobijanja same licence će biti vrlo zanimljiv.
U slučaju da Željo ne dobije licencu, ispada samo jedan klub.
Sad ozbiljno, koja je razlika Čelika i Želje u dugovima, sporovima?
Ima li nade za Želju osim samoprozivanih investitora?

Čekaju se ostali.
Proces dobijanja same licence će biti vrlo zanimljiv.
U slučaju da Željo ne dobije licencu, ispada samo jedan klub.
Sad ozbiljno, koja je razlika Čelika i Želje u dugovima, sporovima?
Ima li nade za Želju osim samoprozivanih investitora?
-
- Kontakt:
HvalaLjoZee je napisao/la: ↑17 apr 2022, 19:59Da ovdje odgovorim. Nije to 'zdenka' vec dio iza gola, to su vam dali. B6 je zdenka.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 apr 2022, 19:29Sta su B3 i B4 na grbavici?Nije valjda to zdenka...

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Malo sam se potrudioGradKamena2 je napisao/la: ↑17 apr 2022, 16:40Kako neko moze rec da ovde nema vise od 2 k,pa samo na ovoj maloj tribini ima 1110-1200 ljudi,i na ovoj velikoj ima bar 2300-2500.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 apr 2022, 14:31
Vec sam ih pohvalio ali jos jednom svaka cast!Definitivno zasluzuju da ostanu
Komplet kapacitet stadiona je cca 4300
Mala tribina prima cca 1250
Velika tribina cca 3000
Na velikoj tribini sredisnji dio bez gostujućeg kaveza i onog na suprotnoj strani kapaciteta je cca 2300
Pa sad ti meni reci kako na stadionu ima vise od 4000?
Mozda se malo pretjeralo ali realnije je cca 2500
- BegovicRamiz
- Kontakt:
jel istina da je neki igrac Borca skupio 3 zuta za ovo kolo
mora da je neka greska u pitanju
mora da je neka greska u pitanju
- Simpatizer
- Kontakt:
Istina je, cistimo kartone za Dinamo.
- Tristan
- Kontakt:
Suba je mudro to odradio, gdje ces sa Kujundzicem na divove.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
- svrakino1921
- Kontakt:
Sad kad nam iscupaju i stolice iza gola na sjeveru ovi s Kobilje glave
Sta cemo moramo rentat stadion da kompenziramo besplatne pripreme u Konjicu
GOLEM SI ZELJO
Sta cemo moramo rentat stadion da kompenziramo besplatne pripreme u Konjicu
GOLEM SI ZELJO
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Balorda, Google Adsense [Bot], kontra, rimljanin90 i 36 gostiju.