Nevjerovatno. Ja evo bas sad gledam rezultate i vidim 90+10
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Izvukli ljudi minimalno 20 bodova u sudijskim nadoknadama izmedju 5og i 10og minuta 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Koliko sam vidio, penal je sviran negdje oko 95-minute a VAR se onda čekao jedno 5 minuta
Umalo i protiv Citya da se izvuku na u 99 minuti...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Pa kad se na svakoj utakmici izgubi pet minuta na udaranje i koškanje sa protivnikom.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
kakve navijače ljudi imaju
Lopetegui je jos jedan od vrlo podcijenjenih spanskih trenera.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jel moguće da ovo nije drugi žuti.
Još povrijedi čovjeka. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Shategabri
- Kontakt:
Ahhahahaha zezas me da ovo nije svirao. Na varu ne mozes gledati zute i ujeo vuk kenjca.
Max Allegri
sudije u Španiji su smijurija
i u Engleskoj su al bar oni koriste VAR
i u Engleskoj su al bar oni koriste VAR
Sudija kompenzirao za nedosudjeni jedanaesterac pri rezultatu 0:0 
Koliko Barci fale bekovi, toliko fale i Realu.
Realno cist drugi zuti mu oprostio,penal nisam vidio jer sam zakasnio,ali onakav start s ledja raditi a znas da imas zuti 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ma može gledati ako je drugi žuti, ali mu je pogledao kroz prste. Možda zbog penala koji je mogao suditi jer bi lopta pala kod Camavinge, a i nije bio klasični odbijanac, više ju je on odnio svojim pokretom. Prošle godine zbog iste situacije je Limitau sviran penal upravo protiv Seville koji je na kraju koštao titule.
A taj isti Limitao danas prodo utakmicu, treba istražiti da ga nije ko potplatio.
Plus opet neko izmišljanje sa pozicijama, iako imaš Nacha da odradi lijevog beka.
Pa da, zato je Mendy tito. Sa njim uglavnom ne gubimo, ali nažalost i on uglavnom fizički nesposoban. Protiv Chelsea igrao pod povredom, tako kazu, out do maja vjerovatno.
Da ne serem sad previše, fale i Barci bekovi čak i više nego Realu, onako pošteno
Ima Real beka odličnog u B timu, ali eto bolje je bilo da tamo igra i povrijedi se, plus su prodali Regia i Hakimia, loše procjene, mogli su imati odlične bekove.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.