FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Arminia uopste ne izgleda lose no eto uprkos svemu imaju zaostatak.
Nianzou mora vani, na moju zalost ili ce dobiti crveni karton.
Onaj ga je lakat lagano mogao poslati u svlačionicu prije vremena.
Inace, prosjecna partija ali je vrlo vazno da se dodje do pobjede.
Nianzou mora vani, na moju zalost ili ce dobiti crveni karton.
Onaj ga je lakat lagano mogao poslati u svlačionicu prije vremena.
Inace, prosjecna partija ali je vrlo vazno da se dodje do pobjede.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Slabo igramo i to vise nikog ne cudi. 

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Centre forward
- Kontakt:
Iz LP ispadosmo navakat. Sreća, jer bi se ponovile utakmice pod Pepom, koji nas je u LP brukao kao niko do tad. Možda bi prošli još i gore pa bi nam protivnik uradio ono što smo mi Barseloni u par navrata.
Vidi se tu neka bezvoljnost, letargija i neodlučnost, što implicira da su sve te trzavice oko novca, ugovora, uopšte odnosa, a koje su prenosili mediji, uglavnom tačne.
Braco nije kadar ni kapacitet da popravi sve to i vrati brod na pravi kurs. Ko će, vidjećemo ?!
Vidi se tu neka bezvoljnost, letargija i neodlučnost, što implicira da su sve te trzavice oko novca, ugovora, uopšte odnosa, a koje su prenosili mediji, uglavnom tačne.
Braco nije kadar ni kapacitet da popravi sve to i vrati brod na pravi kurs. Ko će, vidjećemo ?!
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
- Kontakt:
Bayern je postao kao Barcelona u načinu igre. Nemaju nikakve žestine u igri, ni u napadu ni u odbrani. Sve nešto mlako, sporo, kilavo. A bili su sinonim za žestok fudbal.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Davies je stvarno dimenzija vise, sreta sto ne igra blize golu, vjerujem da bi imao dobar ucinak.
Sane je prica za sebe, ima covjek svoj svijet.
Sane je prica za sebe, ima covjek svoj svijet.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Gravenberch:
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Odlican post, izdvajam prvi dio, stvorio se mit oko Pep Guardiole, ali u Bayernu je u LP dozivio debakl radi izmisljanja svojih “ludih” taktika. Njegova kopija je Nagelsmann, nekakve 3-5-2 sa krilinik bekovima nije prolazilo ni na PS1 mad je Roberto Carlos bio u napadu.Centre forward je napisao/la: ↑17 apr 2022, 16:55Iz LP ispadosmo navakat. Sreća, jer bi se ponovile utakmice pod Pepom, koji nas je u LP brukao kao niko do tad. Možda bi prošli još i gore pa bi nam protivnik uradio ono što smo mi Barseloni u par navrata.
Hasan svakako nije dorastao poslu bas kao i Kahn. Bild je prva napisala clanak sa upitnikom oko Kahna, gdje se navodi da je kao igrac bio Titan, direktan, agresivan, bez pokolebanja, a sad je postao kao krupna aristrokracija, suti, demokratija nekakva iako gori klub.
Ima mitova koliko hoćeš, Pep, Flick, Thiago...
Müller i Neuer, prema SKY-u uskoro produžavaju svoje ugovore do 2025. godine. S Müllerom će vjerovatno sve ove sedmice biti završeno. Uglavnom, s obojicom su ostali samo sitni detalji oko ugovora da se riješe.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Thomas Muller potpisao ugovor od 20 miliona eura do 36. godine.

Hasane majstore!
Nadam se da nije u pitanju ova cifra jer ne vidim opravdan razlog da nekoga plaćaš 20 mil sa 36g bez obzira ko je u pitanju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
tačno nisu normalni, kao da sutra ne postoji, sad će svaka ubleha da traži lovu
Nego šta nego 20 miliona i to je malo za ono što je dao klubu, ono što je Romi Totti ili Realu Raul ili Liverpool-u Gerard, to je Muller Bayernu. Apsolutni fudbalski fenomen, legenda kluba i njemačkog fudbala, njegova stastika kroz sve ove godine, vječiti pobjednik i igrač koji je rođen pod sretnom zvijezdom, čitač prostora, fenonem o kojem će se pričati još dugo. Zbog njega mi je Louis Van Gall jedan od najdražih trenera, nevjerovatno je dao on jedini uspio da vidi u njemu taj fudbalski fenomen.
treba mu i u penziji uplaćivati po jedno 10 miliona
čuj šta je dao, od 2016 pa nadalje je dao jedno veliko ništa
-
- Kontakt:
Aj ne sramoti se. Lik svake sezone nabije 20+ asistencija samo u ligi. Plus Liga Prvaka, Kup. Zna i dati gol. Cita prostor, najbitniji u presingu. Kad da gol prvo trazi asistenta da njega pohvali. Najnesebicniji igrac Bayerna ikad i kaze sta je dao 

I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.