Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
joj kakva noć mi je bila, strašno (u pozitivnom smislu te riječi
), došo oko sedam sa rođom u Travnik, malo šetali po gradu, uživali u onom vodopadu, malo igrali nogomet sa ekipom, i onda uveče ušli u taj klub Tron gdje smo čekali i čekali Radu, i onda je ona izašla, i kako sam ja onda osjetio euforiju, toplinu, naježio sam se, malo su mi i suze išle, zapjevao s njom, malo se opio, kakav je taj osjećaj bio to može samo meni ona da mi da (dobro svadba, dijete i to, ali kad je neka poznata ličnost u pitanju...), meni najbolja noć koju sam ikad doživio, u nekoj pauzi smo malo Rada i ja zapričali o svemu (nismo o Ćamili, Anđi, Viki, Elvani, Melaniji i slično
), to mi je bio šlag na torti, vratili se kući oko pola četiri, četiri, i ja sam sad bio malo odspavao, i nisam se previše opio da se ne bi sjećao ničeg
, nije mogao za mene bolje Uskrs da počne
i naravno svima ovdje koji ga slave sretan Uskrs
i još jednom (ne zamjerite mi na velikim slovima i na tri uzvičnika): RADO VOLIM TE LJUBAVI!!!

edit: to su bili ovako iz prve moji utisci sa tog koncerta, napisaću vam nešto kasnije o još nekim detaljima

i još jednom (ne zamjerite mi na velikim slovima i na tri uzvičnika): RADO VOLIM TE LJUBAVI!!!

edit: to su bili ovako iz prve moji utisci sa tog koncerta, napisaću vam nešto kasnije o još nekim detaljima
-
- Kontakt:
jolicnikola je napisao/la: ↑17 apr 2022, 09:25joj kakva noć mi je bila, strašno (u pozitivnom smislu te riječi), došo oko sedam sa rođom u Travnik, malo šetali po gradu, uživali u onom vodopadu, malo igrali nogomet sa ekipom, i onda uveče ušli u taj klub Tron gdje smo čekali i čekali Radu, i onda je ona izašla, i kako sam ja onda osjetio euforiju, toplinu, naježio sam se, malo su mi i suze išle, zapjevao s njom, malo se opio, kakav je taj osjećaj bio to može samo meni ona da mi da (dobro svadba, dijete i to, ali kad je neka poznata ličnost u pitanju...), meni najbolja noć koju sam ikad doživio, u nekoj pauzi smo malo Rada i ja zapričali o svemu (nismo o Ćamili, Anđi, Viki, Elvani, Melaniji i slično
), to mi je bio šlag na torti, vratili se kući oko pola četiri, četiri, i ja sam sad bio malo odspavao, i nisam se previše opio da se ne bi sjećao ničeg
i još jednom (ne zamjerite mi na velikim slovima i na tri uzvičnika): RADO VOLIM TE LJUBAVI!!!![]()
![]()

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Nikola, volim te 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Svaka cast legendo bas znas da uzivasjolicnikola je napisao/la: ↑17 apr 2022, 09:25joj kakva noć mi je bila, strašno (u pozitivnom smislu te riječi), došo oko sedam sa rođom u Travnik, malo šetali po gradu, uživali u onom vodopadu, malo igrali nogomet sa ekipom, i onda uveče ušli u taj klub Tron gdje smo čekali i čekali Radu, i onda je ona izašla, i kako sam ja onda osjetio euforiju, toplinu, naježio sam se, malo su mi i suze išle, zapjevao s njom, malo se opio, kakav je taj osjećaj bio to može samo meni ona da mi da (dobro svadba, dijete i to, ali kad je neka poznata ličnost u pitanju...), meni najbolja noć koju sam ikad doživio, u nekoj pauzi smo malo Rada i ja zapričali o svemu (nismo o Ćamili, Anđi, Viki, Elvani, Melaniji i slično
i još jednom (ne zamjerite mi na velikim slovima i na tri uzvičnika): RADO VOLIM TE LJUBAVI!!!![]()
![]()

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Svaka čast legendo
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- AshburtonG
- Kontakt:
Nikola, nadam se da se vidimo u Banovicima 2.maja, da unistis ti Radu, a ja jedno 3 boce grasevine. 

- ASD
- Kontakt:
Jel to za Bajram?AshburtonG je napisao/la: ↑17 apr 2022, 12:26Nikola, nadam se da se vidimo u Banovicima 2.maja, da unistis ti Radu, a ja jedno 3 boce grasevine.![]()

- Marsal
- Kontakt:
Da li je ista brzina interneta BH Telekom kad si na ultri i kad nadopunjuješ preko kredita (uzmem ono 17KM 17GB) ili kad se uzme ona pretplata?
Vidim na pretplati 200 poruka, 200 min i 24 GB neta što mi je taman, mozda čak i previše.
I na ultri potrošim 20-25 maraka, a uvijek mi nestane kredita kad mi baš zatreba
Ali ako brzina interneta nije ista - sve pada u vodu jer mi je i ovaj spor.
Vidim na pretplati 200 poruka, 200 min i 24 GB neta što mi je taman, mozda čak i previše.
I na ultri potrošim 20-25 maraka, a uvijek mi nestane kredita kad mi baš zatreba

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Jesil mijenjao karticu, da ti moze 4g mreza, mozda si jos na 3g
Pretplata u svakom slucaju(ko ima redocna primanja), jeb.es dopune i peglanje. Ja imam eronet, nikad me internet iznevjerio nije, ovaj 4g kako je uveden jede malu djecu, ne sumnjam da je sporiji u Telekomu, cak mozda i brzi. Kod mene u Tz je 4g+Marsal je napisao/la: ↑17 apr 2022, 13:08Da li je ista brzina interneta BH Telekom kad si na ultri i kad nadopunjuješ preko kredita (uzmem ono 17KM 17GB) ili kad se uzme ona pretplata?
I na ultri potrošim 20-25 maraka, a uvijek mi nestane kredita kad mi baš zatreba![]()
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- AshburtonG
- Kontakt:
Klasika.ASD je napisao/la: ↑17 apr 2022, 13:08Jel to za Bajram?AshburtonG je napisao/la: ↑17 apr 2022, 12:26Nikola, nadam se da se vidimo u Banovicima 2.maja, da unistis ti Radu, a ja jedno 3 boce grasevine.![]()
![]()

Parada za fejk muslimane i postace, da se nadoknadi mjesec apstinencije.
- Marsal
- Kontakt:
Jesam, na 3g sam.
- Marsal
- Kontakt:
Ma ako je net sporiji nemam ja živaca. Trenutno sam na ultra start paketu, 3G
- Marsal
- Kontakt:
Znači kad budem prelazio na pretplatu ako zamijenim karticu na 4G bit će mi dobar net?
Pa ono 4G je mnogo brži od onog starog 3G. I ja sam na pretplati, tačnije oni extra paketi.
- Marsal
- Kontakt:
Ja sam kontao onaj od 25 maraka što dobiješ po 200 sms i min i 24 gb neta. Taman

Kod mene extra S koji košta 22KM. Taj mi najviše odgovara jer mi treba i za pozive, a dovoljno mi je 6 GB interneta.
Nece ti ni raditi na 3g ta pretplata mislim na net ,bar meni nije uzeo bas tu pretplatu koju ti spominjes upalim mobilni nemoze,odma se vratim kod njih stave 4g karticu i radi ko sat(dzaba mjenjaju karticu)
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 17 apr 2022, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.