FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Bundesliga
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bundesliga » 15 apr 2022, 12:24

Saurman je napisao/la:
15 apr 2022, 12:16
Sjetimo se priče kad su debitovali Davies i Musiala kako oni mogu igrati samo u B timu.

Tad se pljuvao Hasan jer ih doveo i bacio novac.
A šta je to Davies uradio kod Kovača, a i sada kod Nagelsmanna? Pušete ga kao da je Bog a lik samo bio dobar kod Flicka. Musiala igra od početka gotovo svaku u posljednjih 5-6 utakmica i ništa. Nema od njih ništa dok ih ne povede trener koji zna šta s njima.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 apr 2022, 12:30

Bundesliga je napisao/la:
15 apr 2022, 12:24
Saurman je napisao/la:
15 apr 2022, 12:16
Sjetimo se priče kad su debitovali Davies i Musiala kako oni mogu igrati samo u B timu.

Tad se pljuvao Hasan jer ih doveo i bacio novac.
A šta je to Davies uradio kod Kovača, a i sada kod Nagelsmanna? Pušete ga kao da je Bog a lik samo bio dobar kod Flicka. Musiala igra od početka gotovo svaku u posljednjih 5-6 utakmica i ništa. Nema od njih ništa dok ih ne povede trener koji zna šta s njima.
Momak je izrastao u najboljeg lijevog beka na planeti sa 21g.Musiala zbog pomjeranja sa njegove pozcije a to je mjesto Mullera je bio odličan.Kao i npr Sane na lijevom krilu brutalan ali zato ide krivica Nagelsmanu zbog izmišljanja pozcija i formacije koje nama ne leže.Čim vidim neko furanje na Guardiolu to ne može na dobro izaći.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 apr 2022, 12:43

Saurman je napisao/la:
15 apr 2022, 12:30
Momak je izrastao u najboljeg lijevog beka na planeti sa 21g.Musiala zbog pomjeranja sa njegove pozcije a to je mjesto Mullera je bio odličan.Kao i npr Sane na lijevom krilu brutalan ali zato ide krivica Nagelsmanu zbog izmišljanja pozcija i formacije koje nama ne leže.Čim vidim neko furanje na Guardiolu to ne može na dobro izaći.
Ko kaže da je Davies najbolji lijevi bek? Možda je bio kod Flicka. Čak nije ni bek sada nego wingbek. Kod Nagelsmanna nema ni statistiku ni neki učinak na igru. Zapravo Bayern prima golove zbog njegovih grešaka. Ali opet kažem nije do njih već do trenera. Baš kao što nije ni do Mullera kojeg se toliko pljuje.

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 15 apr 2022, 12:52

15 apr 2022, 12:11
Joj talenata Waner,Scot,Rain,Vidović :urnebes:. Pola Evrope se otima za njih. Ne možeš ti na silu polovnjake ubacivati u tim kakav je Bayern. Ako koga od njih treba isprobati, onda je to Zirkzee koji ima talenta i ima odličnu statistiku u Anderlechtu.
Nevjerujem šta pišeš
Waner je strašan talenat,uz minutažu i vjeru budućnost kluba
Vidiović,Rain,Scot,šta bi ti da igrači od 17-18 bez prilike za igru odjednom postanu ronaldo i mesi
Kad si čuo za Gavija,i ostale kad su dobili priliku zaigrali i pokazali da mogu.
Uostalom neće svaki igrač postati klasa ali če biti dovoljno dobar da nemoraš baciti 20 miliona za rezervnog veznjaka ili beka ako ga možeš iz svog pogona uvesti u tim

Pogledaj Dorša,ovaj momak iz augsburga igrao u bayernu,igra za mladu njeđačku reprezentaciju,ok nije kvalitet za prvi tim,ali na takvom igraču možeš zaraditi,evo stanišić odličan bek up,a ništa nije koštao

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 apr 2022, 12:57

Ti lupaš gluposti ovdje danima. Waner možda i jeste vanserijski talenat ili će biti novi Arp. Ono što je odigrao, ja nijednog poteza nisam vidio da kažem wow. Ali kad su mu već dali takav ugovor i toliku platu, treba ga isprobati. A za ove ostale, no comment. Upitno je da li su ti likovi i za drugog tima. Za prodavanje se slažem. Dosta je da igrači odlaze za džaba.

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 15 apr 2022, 13:15

15 apr 2022, 12:57
Ti lupaš gluposti ovdje danima. Waner možda i jeste vanserijski talenat ili će biti novi Arp. Ono što je odigrao, ja nijednog poteza nisam vidio da kažem wow. Ali kad su mu već dali takav ugovor i toliku platu, treba ga isprobati. A za ove ostale, no comment. Upitno je da li su ti likovi i za drugog tima. Za prodavanje se slažem. Dosta je da igrači odlaze za džaba.
Opaaa hvala ja neču ići na tu stranu i vrijedjati nikoga.
Moje mišljenje i stav,hvala bogu forum je za to da kažeš svoj stav a ne da potvrdjujem da bi ti rekao bravo.
Bayern se okreće prodahi igrača,tj zaradi na prodaji igrača koji ne uspiju nešto što čelzi odlično radi.
Za to moraš ili sve slati na posudbe ili davati priliku igračima.
Oko nabrojanih s eočigledno ne slažemo,ali ako ne dobiju priliku nikad nećwmo ni znati...jeli tako.
Zirkzi je već rekao da ne žwli nazad u Bayern jer želi da igra,i vjerovatno če biti prodan.
A ako i ne uspiju u Bayernu pa s eorodaju Vidović,Rain ili bilo koji drugi neče biti problem jer če klub na njima zaraditi
A brate moj svi mi ovdje i čitamo i pišemo postove iz jednog razloga jer volimo Bayern,različito mišljenje i neskoga neznači glupost već stav,pogrešan ili ne

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 apr 2022, 13:27

Nisam ništa govorio za tebe, već sam rekao da pišeš gluposti. Da pratim Bayern od jučer, možda bi me i mogao ubijediti da Muller nema pojma, da je Neuer taraba od golmana, da imamo prejaku akademiju. Neću više ulaziti u diskusije s tobom jer nema smisla. Nastavi vjerovati da je Nagelsmann trenerčina i da je do igrača :thumbup:

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 15 apr 2022, 13:40

4-2-3-1, puno trke, presing, krila koja u tandemu sa bekovima prave havariju i naprijed i nazad. To je Bayern u zadnjoj deceniji, to navijaci vole i razumiju, i sto je jos bitnije igraci su se vecinom dovodili za ovakvu postavku. Dva trenera su to skontala, tako igrala i imala rezultate, ostali su dobijali kritike.

Igraci su bili jednom otpisani pa je u drugom mandatu Jupp pokazao svima da to moze izgledati dobro kad razumijes sa cim raspolazes. Drugi put je ekipa otpisana pa je dosao Flick i pokazao da mogu biti dobri kad razumijes sta radis. Sad su opet krivi igraci, kako da ne.

Ljude frustrira sto je ovo vec drugi put da se razbija sampionska ekipa na isti nacin, potpuno nepotrebnom promjenom taktike. Doslovno se mijenja pobjednicka taktika, bez razloga osim sujete magaraca na klupi.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 apr 2022, 14:05

TETRAPAK je napisao/la:
15 apr 2022, 13:40
4-2-3-1, puno trke, presing, krila koja u tandemu sa bekovima prave havariju i naprijed i nazad. To je Bayern u zadnjoj deceniji, to navijaci vole i razumiju, i sto je jos bitnije igraci su se vecinom dovodili za ovakvu postavku. Dva trenera su to skontala, tako igrala i imala rezultate, ostali su dobijali kritike.

Igraci su bili jednom otpisani pa je u drugom mandatu Jupp pokazao svima da to moze izgledati dobro kad razumijes sa cim raspolazes. Drugi put je ekipa otpisana pa je dosao Flick i pokazao da mogu biti dobri kad razumijes sta radis. Sad su opet krivi igraci, kako da ne.

Ljude frustrira sto je ovo vec drugi put da se razbija sampionska ekipa na isti nacin, potpuno nepotrebnom promjenom taktike. Doslovno se mijenja pobjednicka taktika, bez razloga osim sujete magaraca na klupi.
Veoma jednostavno. Samo je potrebno da čovjek ne bude toliki egocentrik i da stavi tim ispred sebe.

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 15 apr 2022, 14:05

15 apr 2022, 13:27
Nisam ništa govorio za tebe, već sam rekao da pišeš gluposti. Da pratim Bayern od jučer, možda bi me i mogao ubijediti da Muller nema pojma, da je Neuer taraba od golmana, da imamo prejaku akademiju. Neću više ulaziti u diskusije s tobom jer nema smisla. Nastavi vjerovati da je Nagelsmann trenerčina i da je do igrača :thumbup:
Brate bez uvrede ali ponašaš se kao žena kakva,tvrdiglavo stavljaš riječi koje nisam rekao.
Nouer je iako mi je Kahn jedan od najdražih igrača Bayerna ikad klasa za sebe,vjerivatno najbolji golman ikada.
Muller odličan,legenda bayerna ali d aje tvedoglav i težak jeste,i svi to znamo.
Ja nikog ne uvjeravam u suprotno jer nemilim to pto ti pišeš.
Kada kažem do igrača onda mislim na stav,plate,volju,i stavljanje sebe iznad kluba....Akademiju imamo ali treba vjere i pustiti tu djecu da igraju
I ok je da završimo svako dobro ti želim

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 15 apr 2022, 14:17

15 apr 2022, 14:05
TETRAPAK je napisao/la:
15 apr 2022, 13:40

Veoma jednostavno. Samo je potrebno da čovjek ne bude toliki egocentrik i da stavi tim ispred sebe.
Julian Nagelsmann ima prejak PR da ga tako lahko otjeraju. Sjećam se kako su Njemački mediji nakon par utakmica na klupi Hoffenheima tvrdili da je on novi Murinjo(tada pojam), na kraju se pokazalo da jeste. I jedan i drugi su uhlebaši koji nikad fudbala nisu ozbiljnije igrali ali imaju priču koja se prodaje i od koje dobro žive.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 15 apr 2022, 14:26

Uhlebaš je uspio okrenuti javnost protiv Salihamidžića i Kana koji su ga i doveli, njega skoro niko i ne spominje.

Tipična Murinjo škola, u svakom klubu je radio da okrene navijače protiv uprave kad stvari idu loše. Nikad on nije kriv, vazda igrači, sudije i uprava. Julian ista priča.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 15 apr 2022, 14:42

E jbg sad Julian okrenuo javnost protiv Hase, ko da je to tesko i kao da nije bilo prije njega tako :rol:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 apr 2022, 14:47

DRHAUSE je napisao/la:
15 apr 2022, 14:17
Julian Nagelsmann ima prejak PR da ga tako lahko otjeraju. Sjećam se kako su Njemački mediji nakon par utakmica na klupi Hoffenheima tvrdili da je on novi Murinjo(tada pojam), na kraju se pokazalo da jeste. I jedan i drugi su uhlebaši koji nikad fudbala nisu ozbiljnije igrali ali imaju priču koja se prodaje i od koje dobro žive.
Ima on ugovor na 5 godina i platili su nekih 20 miliona za njega. Zato ga neće otjerati. Glupan Salihamidžić je najviše urgirao za njega, on ga je doveo. Baš kao što je doveo i Kovača.

zona072
Kontakt:

Post Postao/la zona072 » 16 apr 2022, 20:57

15 apr 2022, 12:43
Saurman je napisao/la:
15 apr 2022, 12:30
Ko kaže da je Davies najbolji lijevi bek? Možda je bio kod Flicka. Čak nije ni bek sada nego wingbek. Kod Nagelsmanna nema ni statistiku ni neki učinak na igru. Zapravo Bayern prima golove zbog njegovih grešaka. Ali opet kažem nije do njih već do trenera. Baš kao što nije ni do Mullera kojeg se toliko pljuje.
Nikada Davies nece ponoviti sezonu iz Lisabona.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 16 apr 2022, 21:56

Davies bio na aparatima vecinu vremena kako je Nagelsmann tu a ti o statistici. Bezveze, ti Bundesliga malo sad pretjerujes p nema nista dobro u Bayernu.

Tek cemo i vidjeti jel Julian toliko los ili je ovo fluke sezona. Nije ni on bezveze doveden i placen, niti je sezona 100 posto njrgova krivica. Zbog Flicka i nekoliko utakmica u Lisabonu se malo i ovaj roster precjenjuje.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 16 apr 2022, 23:23

Bundesliga: 17 utakmica-4 asistencije-0 golova
Liga Prvaka: 7 utakmica-2 asistencije-0 golova
Kup: 1 utakmica- 0 asistencija-0 golova

Nije bas da nikako nije igrao. Odlican je sastav. Mnogo bolji je imao Nagelsmann na raspolaganju nego Flick prosle sezone protiv PSG-a. Svakako mnogo bolji od Villareala, tako da to za sastav ne pije vode.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 apr 2022, 15:43

Jak start, prvo promaseni zicer Lewya a onda auto gol domacina.

Pitam se hoce li Arminia danas nastradati ili je ovo samo slucajnost?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 17 apr 2022, 16:17

15 apr 2022, 14:47
DRHAUSE je napisao/la:
15 apr 2022, 14:17
Ima on ugovor na 5 godina i platili su nekih 20 miliona za njega. Zato ga neće otjerati. Glupan Salihamidžić je najviše urgirao za njega, on ga je doveo. Baš kao što je doveo i Kovača.
Doveo je i Flicka za trenera, kojeg su prvo stavili na probni rad od 4-5 mjeseci za razliku od ovog nesposobnjakovica 🤦‍♂️

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 17 apr 2022, 16:22

Imaju više sreće nego pameti

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.