FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

izdzezveubrazil
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la izdzezveubrazil » 17 apr 2022, 12:58

HeraklitMracni je napisao/la:
17 apr 2022, 12:52
Al Hebib kod nas penziju zaradio , Dupovac je jedna budala , Sabanovic nam medju glavnim igračima a prije nije mogao na klupu , slabi smo mi , jos jucer pisu da moze pobijeda a kao i neriješen moze proci :urnebes: Za nas u ovom trenutku i jesu Bajern
Ali mi ne cijenimo rad općenito, pa nije Zrinjski ovo postao preko noći, godinu i po oni ovo grade. Mi još ništa ne gradimo, apsolutno se ne vidi šta to gradimo, i kontamo otići onakvoj ekipi i nešto napraviti.

Poređenja radi, kad je Jakirović tek došao na klupu Zrinjskog, druga utakmica mu je bila na Koševu protiv nas. Dobio nas je 1:0 a realno je mogao do poluvremena Zrinjski voditi sa 3:0. Vasoskom je druga (eto treća) bila na Grbavici, i već se tad vidjelo koliko ne štimaju mnoge stvari.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 17 apr 2022, 13:01

NajvecaRadosti je napisao/la:
Sad ni Suljic ne valja hahahaha
Ok,kriv je za 2.gol sto je izgubio loptu gdje nije smio,jos nije zaganjao Corluku ali kako je moguce da Bilbija koji je kao pero nadskoci nasa 2 krkanska stopera od 1.90+ i zabije gol glavom...
Izvini brate ali onaj nivo nonšalantnosti ne prolazi ni na seoskim turnirima. Baš mi je nešto krivo bilo. I generalno smo im davali previše prostora. Nema te energije,borbe,muda svaki gol smo ih pustili da rade šta hoće a još su imali par zicera. Žalosno je koliko smo beskrvna ekipa puna starih istrošenih igrača.
ISTINA ZA VEDRANA!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 17 apr 2022, 13:05

Neki pisu o Kepciju a pojma nemaju ni ko je. Isti ti su sr.ali na Jukica i ismijavali one koji su govorili da je najbolje krilo juce ste imali priliku da ga gledate kao sto su i za Kovu govorili sad govore i za Belmina,vazno je Hebibovica gledat i slicne ublehe

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 17 apr 2022, 13:10

Lecler je napisao/la:
17 apr 2022, 13:01
Ok,kriv je za 2.gol sto je izgubio loptu gdje nije smio,jos nije zaganjao Corluku ali kako je moguce da Bilbija koji je kao pero nadskoci nasa 2 krkanska stopera od 1.90+ i zabije gol glavom...
Izvini brate ali onaj nivo nonšalantnosti ne prolazi ni na seoskim turnirima. Baš mi je nešto krivo bilo. I generalno smo im davali previše prostora. Nema te energije,borbe,muda svaki gol smo ih pustili da rade šta hoće a još su imali par zicera. Žalosno je koliko smo beskrvna ekipa puna starih istrošenih igrača.
Ma znam,i protiv Rudara smo previse prostora na sredini terena ostavljali i znalo se ako tako nastave da ce svaka malo kvalitetnija ekipa to kazniti...Prvi gol niko ne izlazi na sut a Jankovic vuce loptu 10m,drugi gol Suljic gubi loptu a stoperi katastrofalno reaguju,treci gol igrac Zrinjskog prolazi Hebibovica kao cunj,zadnji gol necu ni komentarisati.Svaki komentar je suvisan...Hladno 70+ metara Jukic presao sa loptom...To je bas amaterski

Uz Kapica koji je ok odigrao falio je jedan trkac na sredini,Secerovic to nije.Na ljeto treba nam skroz nova odbrana.Niko od trenutni stopera ne moze ni do koljena Milicevicu,nismo smjeli takvog igraca tek tako pustiti.Napad moze proci,sa Avramom tu umjesto Hebe to je ok
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 17 apr 2022, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 17 apr 2022, 13:20

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
17 apr 2022, 13:11
slika
Nije najidealnije, al se moralo zabit.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 apr 2022, 13:21

GalileoGalilei je napisao/la:
12 apr 2022, 15:41
Nigdje ja nisam napisao da forum utiče na bilo šta. Samo kažem, skinuli gaće nekoliko dana prije utakmice, kmečanje nekakvo kao pickice zadnje.

Koji će rezultat biti s Zrinjom, da odmah bacim kladaru.
Kao sto sam onaj dan rekao, realnost je vrlo očita.
Konstantno lutanje da trenerima bez jasne vizije sta zelimo da igramo i kako. Danasnji prvaci 80% jačih liga svi igraju identično. Visoki presing, visok tempo dobar dio utakmice, brzo otvaranje.
Mi konstantno dovodimo trenere koji to ne igraju nego igraju neke statične, beživotne formacije koje svaka bolje radpoložena trkačka ekipa pojede
Uz to imas limitiranu ekipi iako je poslije zrinjskog na papiru najjača po imenima.
Hamza koji je majstor ali trčanje i kretanje nula. Suljic odličan kad ima loptu bez nje posebno defanzivno nista. Bagaric nula.Avramovski npr je vec odlican igrac.
I tako redom, mnogo igraca koji imaju neke mane... Ali mislim da je veci ptoblem u njihovom poimanju tima i nekih medjusobnih odnosa. Ja ne vidim jednostavno na terenu da su oni tim i to je to.
A rezultat koji sam ja mislio da ce biti je ili 2-0 ili 3-1.
Ekipa se mora očistiti od ove generacije hebiba i ekiipe. Ako to se na ljeto ne uradi, slijedi opet sve isto.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 17 apr 2022, 13:24

17 apr 2022, 13:10
Lecler je napisao/la:
17 apr 2022, 13:01
Ma znam,i protiv Rudara smo previse prostora na sredini terena ostavljali i znalo se ako tako nastave da ce svaka malo kvalitetnija ekipa to kazniti...Prvi gol niko ne izlazi na sut a Jankovic vuce loptu 10m,drugi gol Suljic gubi loptu a stoperi katastrofalno reaguju,treci gol igrac Zrinjskog prolazi Hebibovica kao cunj,zadnji gol necu ni komentarisati.Svaki komentar je suvisan...Hladno 70+ metara Jukic presao sa loptom...To je bas amaterski

Uz Kapica koji je ok odigrao falio je jedan trkac na sredini,Secerovic to nije.Na ljeto treba nam skroz nova odbrana.Niko od trenutni stopera ne moze ni do koljena Milicevicu,nismo smjeli takvog igraca tek tako pustiti.Napad moze proci,sa Avramom tu umjesto Hebe to je ok
Tako je brate baš su me razočarali. I na derbiju nisu bili borbeni i šetali su ali ovo je još veći level bezobrazluka. Ja da ih plaćam većina igrača bi dobila k.... a ne platu. Jednostavno je nisu zaradili.
ISTINA ZA VEDRANA!

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 17 apr 2022, 13:24

zagor1987 je napisao/la:
17 apr 2022, 00:43
Razlika Jakirovica i ostalih amatera da je Jakirovic dovodio igrace kojima zna sta im je kvalitet i kako mogu odigrati,napredovati i u tome sto ima viziju svoje igre,a ne nekakvi bezmudi ljudi nas sve potrefe. Covjece nesmije se desavati da izgubis derbi bez ikakvog zara i da primis 4 komada od Zrinjskog bez borbe udji Mirvicu u svlacionicu izderi se fino na ove curice jer im dajes platu za nerad,skupina jadova. Kad pogines na terenu,kad trcis i boris se pa hajd nekako ti poraz i lakse padne al kad vidis Kapica,Secerovica,Sabanovicai kapitena kako se ponasaju i kako su bezvoljni ptjero bi ih u 3 pm
Razlika je isto sto su jakirovica pustili da radi i uigrava ekipu da vidi kako stvari stoje. Ne vrsi se pritisak na covjeka od prvog dana. Covjek dodje u ekipu koja ima iza sebe odron polusezonu i ljudi hoce rezultat odmah. Ova sezona je bar meni svakako za zaborav i neka do kraja sezone posluzi treneru da stekne iskustvo kako funkcionise nasa liga. Pa od iduce sezone mozda se cemu budemo i nadali. Dodje li novi trener i bude mu trebalo da se upozna se ekipom i gdje mu u ekipi skripi bit cemo jos vise donji.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 17 apr 2022, 13:33

Omladince je trebalo promovisati sad, a ne da čekaš sljedeću sezonu i da se kockaš s njima. Jednu sezonu smo halalili, ali nemamo luksuz da tek tako otpišemo još jednu.
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 17 apr 2022, 13:45

Kakve nase crne vizije i vnago..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Cokituki
Kontakt:

Post Postao/la Cokituki » 17 apr 2022, 13:59

"Takvu politiku najbolje su iskoristili 19- godišnji Ivan Bašić i dvije godine stariji Igor Savić, koji su na svojim leđima nosili vezni red Zrinjskog. Obojica su prošli omladinske selekcije Zrinjskog s tim što su Jakirovićevi prethodnici Savića eliminisali pa se zaobilaznim putem preko GOŠK-a vratio Pod Bijeli Brijeg. Bašić i Savić su opravdali povjerenje, a najveći uspjeh Zrinjskog u pauzi će biti ukoliko obojicu uspije ostaviti u kadru jer mnogobrojni skauti Pod Bijeli Brijeg ponajviše dolaze radi spomenutog dvojca." - Vizija, vision, vizn.

Nakon toliko godina razocarenja zelim i dalje vjerovati u jednu preostalu osobu, Mirvic. Medutim ako se ponovi sabre kurawe i selimovic prokletinici sa novom i ovom amele mi starom garniturom... Ponoviti dogadaje iz 2010.godine.

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 17 apr 2022, 14:02

Pošto konstantno kukate, hajde šta bi ste vi promijenuli? Istina da je rezultat bio previsok, ali šta je Vasoski kriv? Kod prvog gola (golčine) niko ne izlazi da blokira, kod drugog Suljić nonšalantno hoda. Razlika između nas i njih je ogromna što do glave igrača pa do zalaganja.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 17 apr 2022, 14:04

Daaj hebibaa, pomrle mu ****
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 17 apr 2022, 14:14

mnon46 je napisao/la:
17 apr 2022, 13:20
SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
17 apr 2022, 13:11
slika
Nije najidealnije, al se moralo zabit.
Leva bi fulio iz one situacije a Hebib hoće dati gol. On je morao odigrati povratnu.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 17 apr 2022, 14:17

Nije mi samo jasno kako su se u drugom dijelu onako raspali ? U prvom je bilo dobro i pored primljenog gola.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 17 apr 2022, 14:17

napoleon72 je napisao/la:
17 apr 2022, 04:12
MaroonBjelave je napisao/la:
17 apr 2022, 01:42
sekac je napisao/la:
16 apr 2022, 21:36
Ne lupetaj nije ni rezerva bio protiv Rudara a na kraju krajeva šta je kriv za ovaj rezultat eto ostali su bolji bili nešto ušao je na 3-0
Može li neko od statističara s foruma da gospodinu predoči podatke ulaska zlatnog džokera s klupe u proljetnom dijelu. Unaprijed zahvalan!
Vrlo rado.

Protiv Zrinjskog 22 minute
Protiv Rudara van rostera
Protiv Igmana 18 minuta
Protiv Leotara 6 minuta
Protiv Posusja 15 minuta
Protiv Slobode u Tuzli nije ulazio
Protiv Borca van rostera
Protiv Zelje 21 minutu
Protiv Slobode na Kosevu 13 minuta
Protiv Leotara 11 minuta

U 10 utakmica na proljece Krste ima minutazu u 7 njih. I to ima 106 odigranih minuta. To je 100 minuta previse za igraca koji apsolutno nicim ne doprinosi igri zadnje dvije sezone. Ha uveo njega, ha postavio cunj na teren, isti klinac. Njegovih 106 minuta su mogli dobit Tarik ili Irfan Ramic recimo.
Hvala lijepa brate.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 17 apr 2022, 14:22

muhamedkonjic je napisao/la:
17 apr 2022, 12:43
izdzezveubrazil je napisao/la:
17 apr 2022, 12:22
fks74 je napisao/la:
17 apr 2022, 10:25
Mirvić ima viziju šta i kako uraditi, hoće li moći to uraditi zavisi i od nas. Ako budemo nestrpljivi i bufemo li psovali sve redom poslije svakog poraza, onda od toga nema ništa. Pustite ljude da rade, nadam se da izlazimo u Evropu jer bi to mnogo uticalo na dalji napredak.
A koja je to vizija? Ozbiljno pitam, ne šalim se.

U sedam kola otkad je trener, Vasoski je osvojio manje bodova nego je Sablić osvojio u svojih prvih sedam kola. I hajde, nije ni to problem, nego ja fakat ne vidim kod nas dramatičnu viziju ni u kom segmentu.
Izgleda je vizija da igraju poluamateri Hebibovic , Secerovic i Suljic ispred T. Ramica i nase djece iz akademije. Nadam se iduce ljeto jednu cistku i promovisanje akademaca. Jovasevic, Buljubasic, Mesic, I.Ramic, Lamadzema, Pramenkovic svi trebaju biti prekomandovani na ljeto i pustiti Vasoskim da radi sa njima i ovima sto su vec tu kao T. Ramic i Trako na duze staze. Trebat ce ovdje dva prijelazna roka kao sto je neko napisao da se napravi jedna cistka. Hebibovic, Velkoski, Ahmetovic, Oremus, Palic, Kobiljar svi imaju ugovore do 2023...Secerovic i Dupovac do 2024....Nogirati Cmiljanica i Bagarica odmah na ljeto posto im ugovori istecu, Bodula bi ostavio jos jednu sezonu pa onda adio sa ostatkom ekipom ” 2023 ”, sumnjam da ce ta ekipa prije toga napustiti, imaju sigurno dobre ugovore.
To što on hoće ne može se napraviti za 6 mjeseci, imaš igrače pod ugovorom, ne možeš ih isplatiti. To će biti bolje, kada na ljeto odu oni koji nisu zaslužili da budu u klubu. Hvala im što su bili tu kada su otišli oni koji su valjali, jer nije bilo love.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 17 apr 2022, 14:28

Lakoste je napisao/la:
17 apr 2022, 06:26
ado-hz je napisao/la:
17 apr 2022, 05:25
DUŠMANSKI PORTAL VEC 8h DRZI NA NASLOVNICI VIJEST DA SMO RAZBIJENI. DABOGDA SE O SEBI ZABAVILI!!!
Jok eto nismo razbijeni :urnebes:
Krkacina, taslacina, tarabljenje
Nisi skontao poentu, razbijeni jesmo, ljudi nas pojeli ko kiflu al poenta je da nas ovaj portal toliko ne voli da je vijest na naslovnoj strani stajala punih 9h. Jedva su docekali da nesto lose napisu o nama i da to sto duze stoji.
Svaka udarna vijest stoji plafon 2h i mijenja se neki novi naslov a nasa juce 9h.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 17 apr 2022, 14:35

Jel i dalje imaju ljudi koji u porazu od 4:0 gdje si izgledao smijesno svu krivicu prebacuju na hebiba? Svakako i ja prvi zelim da on ode na ljeto ali ne volim ni kada krene ovakvo pretjerivanje. Eto kao ishod tekme bi bio drugaciji da je neko drugi poceo desno krilo. Smijesno.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Google Adsense [Bot], Proximic, ubipara i 24 gosta.