FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
88
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
34
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 233

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 17 apr 2022, 09:51

Svejedno mi je ko je trener samo ga ostavite par sezona, muka mi je od novih pocetak i promjena a nista ne dobiješ. imamo još jedan ogroman problem, mnogo igraca se izgubi u dresu FKS, Bagaric je solidan igrac kod nas je užas i takvi je na desetine. Dajem glavu da predje u Zrinjski iduce sezone imao bi 15 golova najmanje.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 17 apr 2022, 10:04

Šta je sad problem s Kepčijom? Evo vidim i @zagorski spominje njega ? Ne kontam, šta bi odjednom ?
Ili vam je dosadno da pljujete i ono sto valja, ili sam ja nešto propustio?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 17 apr 2022, 10:14

Meni ne ide u glavu da nasa djeca koja su obisla pola evrope igraju onako
NEMA NAZAD

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 apr 2022, 10:16

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
17 apr 2022, 10:04
Šta je sad problem s Kepčijom? Evo vidim i @zagorski spominje njega ? Ne kontam, šta bi odjednom ?
Ili vam je dosadno da pljujete i ono sto valja, ili sam ja nešto propustio?
Ma imaš odredjen broj forumaša koji su podrzavali prošlu upravu i sad se promjenilo sad su oni kritičari. Udaraju koga stignu, posebno imaju materijala kad izgubiš ko juce, onda deru sve Mirvica, Kepciju, Vasoskog, igrace, marketing, ma sve. Al hajd to je tako s FKS uvijek ima neka opozicija.

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 17 apr 2022, 10:20

To sam ponovio više puta a evo i sad ću: unutar grupe ljudi postoji hijerarhija - način kako se oni samoorganizuju. I taj princip samoorganizacije treba poštovati. Nije zadatak Dupovca, Ahmetovića, Hebibovića i Velksokog da budu glavne perjanice naše igre nego da strukturu drže stabilnom - i kad dobro ide i kad loše ide. To su veterani našeg kluba.

Svaki put kad takvih veterana nije bilo kako u našem klubu tako i u stranim nastajao je haos a haos nastane iz razloga jer se u grupi gdje su svi novi ljudi počnu boriti za to čija će se više pikati i ko se više pita. Za dobro kluba to treba izbjeći i na dugi rok - iz sezone u sezonu - i na kratki rok - iz utakmice u utakmicu.

O njihovim kvalitetima se može raspravljati ali nekad, sutra, će doći novi uslovno rečeno veterani koji će biti kvalitetniji od njih. To je naš minuli rad i niko sem nas samih nije kriv što taj minuli rad nije bio bolji.

Rasčistiti sa njima znači uvući klub u turbulencije a uvući klub u turbulencije kad je klub već u turbulencijama i kad nije sigurno šta nam sutra nosi nije mudro.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 17 apr 2022, 10:22

ledesma je napisao/la:
17 apr 2022, 09:50
Fuuj jesmo jadni

Nesto se dizemo u nebesa sa igracima poput kanurica, hebibovica, bagarica, velkoskog, secerovica, palica. Trecerazredni igraci.

Al kloc i dalje forsira velkoskog, bagarica, hebibovica

Djeco idite dok je vrijeme, igrajte redovno bilo gdje, nek 2 od 10 nesto naprave u karijeri, bit ce uspjeh.

Nikad mi necemo napredovati, nikad. Jednostavno nemamo taj mentalitet, 10 godina se dovode skupi a bagavi i istroseni igraci, treneri isto. Nikakve vizije, sistema, nit cilja. Kud idemo?

Nekakve Ajle se dovode, Kepcije, onog iz omladinskog pogona ni ne znam.

To nije moje Sarajevo. Zivce svoje trosim godinama.
Išla su djeca pa su pojela **** (Veladžić,Hadžić,Sadiku,pa i Škoro,Vazda,Mujakić itd.....)Ma mi smo gori što ih vračamo i šta dobiješ ni grača ni igre a ne da se za njih reči bilo šta jer eto kao naša su djeca........
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 17 apr 2022, 10:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 17 apr 2022, 10:25

Mirvić ima viziju šta i kako uraditi, hoće li moći to uraditi zavisi i od nas. Ako budemo nestrpljivi i bufemo li psovali sve redom poslije svakog poraza, onda od toga nema ništa. Pustite ljude da rade, nadam se da izlazimo u Evropu jer bi to mnogo uticalo na dalji napredak.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 apr 2022, 10:25

Arnelv52 je napisao/la:
17 apr 2022, 10:20
To sam ponovio više puta a evo i sad ću: unutar grupe ljudi postoji hijerarhija - način kako se oni samoorganizuju. I taj princip samoorganizacije treba poštovati. Nije zadatak Dupovca, Ahmetovića, Hebibovića i Velksokog da budu glavne perjanice naše igre nego da strukturu drže stabilnom - i kad dobro ide i kad loše ide. To su veterani našeg kluba.

Svaki put kad takvih veterana nije bilo kako u našem klubu tako i u stranim nastajao je haos a haos nastane iz razloga jer se u grupi gdje su svi novi ljudi počnu boriti za to čija će se više pikati i ko se više pita. Za dobro kluba to treba izbjeći i na dugi rok - iz sezone u sezonu - i na kratki rok - iz utakmice u utakmicu.

O njihovim kvalitetima se može raspravljati ali nekad, sutra, će doći novi uslovno rečeno veterani koji će biti kvalitetniji od njih. To je naš minuli rad i niko sem nas samih nije kriv što taj minuli rad nije bio bolji.

Rasčistiti sa njima znači uvući klub u turbulencije a uvući klub u turbulencije kad je klub već u turbulencijama i kad nije sigurno šta nam sutra nosi nije mudro.
U suštini slazem se s tobom al mi sad imamo previse tih koji su tu zbog minulog rada. Definitivno nekim se treba zahvaliti. Hebibovic, Dupovac, Velkoski, Ahmetovic, Oremuš, Lazic, Bodul evo od ovih 7 dovoljno da jedan ili dva to budu a ne sedam.

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 17 apr 2022, 10:44

bordobijeli je napisao/la:
17 apr 2022, 10:25
U suštini slazem se s tobom al mi sad imamo previse tih koji su tu zbog minulog rada. Definitivno nekim se treba zahvaliti. Hebibovic, Dupovac, Velkoski, Ahmetovic, Oremuš, Lazic, Bodul evo od ovih 7 dovoljno da jedan ili dva to budu a ne sedam.
Bodul je nov u rosteru i po meni za njega nema mjesta u ekipi. Na toj poziciji imamo već bolje igrače a meni barem je upitna njegova profesionalnost i koliko profesionalno se može odnositi do fudbala. Meni on izgleda k'o rekreativac.

Lazić i Oremuš su uslovno veterani stim da mi je Lazić prije nego Oremuš iz razloga bar meni kako to izgleda Mirko je vjeran samo Dalmaciji i Hajduku. Možda griješim.

Ahmetović će se vjerovatno i oprostiti na kraju sezone.

A ne slažem se sa brojem. Ja mislim da to treba da bude četri ili pet jer jednog ili dvojcu je lahko ušutkati. Preko pet po meni već uzimaš od kvaliteta jer ti ostane manje od 18 mjesta da popuniš sa akademcima koji ti ne mogu biti nosioci ekipe i ostalim igračima od kojih se očekuje da ti donesu rezultat.

Maroon99
Kontakt:

Post Postao/la Maroon99 » 17 apr 2022, 10:51

Hebibovic i dupovac vjerovatno ostaju
Cmiljanjc oremus bodul bagaric i kobiljar su prvi koji idu
Ahmetovic bi se trebao oprostiti
Do smrti odani!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 apr 2022, 10:52

Arnelv52 je napisao/la:
17 apr 2022, 10:44
bordobijeli je napisao/la:
Bodul je nov u rosteru i po meni za njega nema mjesta u ekipi. Na toj poziciji imamo već bolje igrače a meni barem je upitna njegova profesionalnost i koliko profesionalno se može odnositi do fudbala. Meni on izgleda k'o rekreativac.

Lazić i Oremuš su uslovno veterani stim da mi je Lazić prije nego Oremuš iz razloga bar meni kako to izgleda Mirko je vjeran samo Dalmaciji i Hajduku. Možda griješim.

Ahmetović će se vjerovatno i oprostiti na kraju sezone.

A ne slažem se sa brojem. Ja mislim da to treba da bude četri ili pet jer jednog ili dvojcu je lahko ušutkati. Preko pet po meni već uzimaš od kvaliteta jer ti ostane manje od 18 mjesta da popuniš sa akademcima koji ti ne mogu biti nosioci ekipe i ostalim igračima od kojih se očekuje da ti donesu rezultat.
Po meni trebamo traziti nove vodje u timu. Ne mogu vodje biti a nisu za prvih 11 a ovi nasi veterani definitivno vise nisu kvalitet da nose FKS do titula. Evo Zrinjski ima Bibliju i Jakovljevica i dovoljno al oni nose ekipu i na terenu. Svaka cast Ahmetovicu, Dupovcu, Velkoskom, Hebibu al jednostavno nije to više to.

Cokituki
Kontakt:

Post Postao/la Cokituki » 17 apr 2022, 11:16

hz033 je napisao/la:
16 apr 2022, 23:43
Cokituki je napisao/la:
16 apr 2022, 20:32
hz033 je napisao/la:
16 apr 2022, 20:28
I kaze zele da navijaci dolaze u vecem broju. 10 bezmudnih likova trckaraju bez volje i zelje za igracima zrinjskog i koga bolan da dodjem gledati, mrss
Nemoj nikad sa tim stavom alaha ti i boga :*
Brate boli me kad vidim kako su bezvoljni i bezmudni, kako se ne zalazu a placeni su za to. Ja bih cini mi se igrao sa vise i volje i zelje!!! Jednostavno nemam zivaca ni snage da ih gledam!!!!!!!
Razumijem, koga ne boli? ali ne ides radi njih na stadion nego radi FK Sarajeva. Imaju simpatizeri kluba koji znaju ici kad neko ime nam se provuce, ja vjerovat cu da ti ides radi kluba. Valjda nam je svima jasna ne braneci nikoga trenutna limitirana igra i vise od godinu dana problema koji su bili tu godinama.
Kazem samo iz afekta razumljivo ali nema potrebe ne dolazak propagirati bez dogovora sve tri tribine, neka ostane licna stvar.
:thumbup:

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 17 apr 2022, 12:10

Cokituki je napisao/la:
17 apr 2022, 11:16
hz033 je napisao/la:
16 apr 2022, 23:43
Cokituki je napisao/la:
16 apr 2022, 20:32

Nemoj nikad sa tim stavom alaha ti i boga :*
Brate boli me kad vidim kako su bezvoljni i bezmudni, kako se ne zalazu a placeni su za to. Ja bih cini mi se igrao sa vise i volje i zelje!!! Jednostavno nemam zivaca ni snage da ih gledam!!!!!!!
Razumijem, koga ne boli? ali ne ides radi njih na stadion nego radi FK Sarajeva. Imaju simpatizeri kluba koji znaju ici kad neko ime nam se provuce, ja vjerovat cu da ti ides radi kluba. Valjda nam je svima jasna ne braneci nikoga trenutna limitirana igra i vise od godinu dana problema koji su bili tu godinama.
Kazem samo iz afekta razumljivo ali nema potrebe ne dolazak propagirati bez dogovora sve tri tribine, neka ostane licna stvar.
:thumbup:
!!! Tu smo radi naseg Sarajeva
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 17 apr 2022, 12:15

fks74 je napisao/la:
Mirvić ima viziju šta i kako uraditi, hoće li moći to uraditi zavisi i od nas.
Koju viziju ima ?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 17 apr 2022, 12:15

Ustani i bori se.
I kada te poraze. I kada se osjecas lose. I kada si izgubio bitku...jedino sto ti preostaje, ustani i bori se

Radi sviju nas, radi kluba, radi emocije, radi boje i grba.
Idemo braco jos jace....kao sto rekoh radi sviju nas.
- FKS -

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 17 apr 2022, 12:22

fks74 je napisao/la:
Mirvić ima viziju šta i kako uraditi, hoće li moći to uraditi zavisi i od nas. Ako budemo nestrpljivi i bufemo li psovali sve redom poslije svakog poraza, onda od toga nema ništa. Pustite ljude da rade, nadam se da izlazimo u Evropu jer bi to mnogo uticalo na dalji napredak.
A koja je to vizija? Ozbiljno pitam, ne šalim se.

U sedam kola otkad je trener, Vasoski je osvojio manje bodova nego je Sablić osvojio u svojih prvih sedam kola. I hajde, nije ni to problem, nego ja fakat ne vidim kod nas dramatičnu viziju ni u kom segmentu.

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 17 apr 2022, 12:43

izdzezveubrazil je napisao/la:
17 apr 2022, 12:22
fks74 je napisao/la:
A koja je to vizija? Ozbiljno pitam, ne šalim se.

U sedam kola otkad je trener, Vasoski je osvojio manje bodova nego je Sablić osvojio u svojih prvih sedam kola. I hajde, nije ni to problem, nego ja fakat ne vidim kod nas dramatičnu viziju ni u kom segmentu.
Izgleda je vizija da igraju poluamateri Hebibovic , Secerovic i Suljic ispred T. Ramica i nase djece iz akademije. Nadam se iduce ljeto jednu cistku i promovisanje akademaca. Jovasevic, Buljubasic, Mesic, I.Ramic, Lamadzema, Pramenkovic svi trebaju biti prekomandovani na ljeto i pustiti Vasoskim da radi sa njima i ovima sto su vec tu kao T. Ramic i Trako na duze staze. Trebat ce ovdje dva prijelazna roka kao sto je neko napisao da se napravi jedna cistka. Hebibovic, Velkoski, Ahmetovic, Oremus, Palic, Kobiljar svi imaju ugovore do 2023...Secerovic i Dupovac do 2024....Nogirati Cmiljanica i Bagarica odmah na ljeto posto im ugovori istecu, Bodula bi ostavio jos jednu sezonu pa onda adio sa ostatkom ekipom ” 2023 ”, sumnjam da ce ta ekipa prije toga napustiti, imaju sigurno dobre ugovore.
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 17 apr 2022, 13:02, ukupno mijenjano 5 puta.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 17 apr 2022, 12:46

Al me iznervira Suljić kad ne krenu za onim igračem.
ISTINA ZA VEDRANA!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 17 apr 2022, 12:52

Sad ni Suljic ne valja hahahaha
Ok,kriv je za 2.gol sto je izgubio loptu gdje nije smio,jos nije zaganjao Corluku ali kako je moguce da Bilbija koji je kao pero nadskoci nasa 2 krkanska stopera od 1.90+ i zabije gol glavom...
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 17 apr 2022, 12:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 17 apr 2022, 12:52

Al Hebib kod nas penziju zaradio , Dupovac je jedna budala , Sabanovic nam medju glavnim igračima a prije nije mogao na klupu , slabi smo mi , jos jucer pisu da moze pobijeda a kao i neriješen moze proci :urnebes: Za nas u ovom trenutku i jesu Bajern

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Antikloc, bhfanatic14, boki86, bordobijeli, ErosViverosViv, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], kogmagie46, MrPink, SamoDaKazeem, TefalTava, Vanja8 i 145 gostiju.