100%NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 apr 2022, 22:07To samo mi mahalci radimo.Cim se priblizimo titulu dajemo Siminom Hanu,Olimpicu,Slobodi i ostalima da ne ispadnu.Kod Jakirovica to nema,zato i jest osigurao titulu mjesec i po prije kraja prvenstva.Moguce jedino da ce priliku dobijati neki sa klupe ali da ce 'pokloniti' nekome bodove.![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne računa se autogol Lazića u ovu statistiku šuteva.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Nismo mi psihicki nestabilna ekipa nego smo fizicke neznalice..
To se na ovom kosturu ekipe promijeniti ne moze
To se na ovom kosturu ekipe promijeniti ne moze
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Meni samo jedno nije jasno zašto tolika radost naših bivših igrača kad nam zabiju go pa to je nevjerovatno
- napoleon72
- Kontakt:
Pa proslave ovi koji nisu bili cijenjeni kod nas, ili oni sto su otisli u Zelju pa se uvlace manijacima. Mislis da Secerovic zabije na derbiju, da bi "smio" glumit gospodina i ne proslavit gol?
Haurdic je prije par godina u dresu Veleza zabio i nije proslavio. Handzic takodje, igrajuci za Zrinjski.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
@visokohz i meni to nije jasno. Bukvalno svaki igrac se raduje koji nam da gol. Krpic, Bilbija, Jukic…
Onaj ko priziva odlazak Aleksandra Vasoskog je fudbalska neznalica. Jednostavno ako hocemo da nekad budemo ko Zrinjski moramo se napatiti i nacekati. Ne znam kakvog je stava menadzment kluba, za mene je licno neuspjeh ne izaci u evropu ali i u slucaju takvog scenarija treba Acu istrpiti do zime pa mu suditi.
Onaj ko priziva odlazak Aleksandra Vasoskog je fudbalska neznalica. Jednostavno ako hocemo da nekad budemo ko Zrinjski moramo se napatiti i nacekati. Ne znam kakvog je stava menadzment kluba, za mene je licno neuspjeh ne izaci u evropu ali i u slucaju takvog scenarija treba Acu istrpiti do zime pa mu suditi.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Pa Dizdarević ima bolju igru nogom nego Mujakić, sasvim ok golman za naše uslove i još će napredovati. Nema mu se šta za večeras reći.vedinjo98 je napisao/la: ↑16 apr 2022, 21:19Ima istine u ovom. Vasoskog ne bih dirao. Sve i da ne izbori Evropu, sto se najiskrenije nadam da se nece desiti! Problem su ovi poluamateri i nedisciplinovani igraci. Kad nam je Sabanovic ovakav bio medju boljim igracima jesenas, onda znas koliko smo zaglibili.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑16 apr 2022, 21:05Hahahahahaha, kakvi samo idioti pišu po ovoj temi. Čast pojedinima. Isti ovaj Jakirović, koji je od mladih anonimusa i par iskusnih igrača stvorio moćnu mašinu, prošle godine je ostao bez Evrope u prvoj svojoj polusezoni. Kod nas bi ga objesili na M. Dvoru kao što će raskovati i ovog Vasoskog, a i jednom i drugom u poređenju je prethodni trener uništio ekipu s tim što je ovaj naš došao na gore jer je klub i strukturalno prethodno bio u banani.
I kaže kako je Bilbija sad vaki, kako Jukić, kako ovaj onaj. Pa zato što je ovdje yebena skupina neandertalaca koja bi u Manchester Cityu napravila atmosferu da se bori sa konferencijsku ligu. I u klubu i na tribinama.
Glup je ko kaze da nema pomaka u odnosu na proslu godinu, ima, ali ne moze sve doci odjednom. I dalje smo plafon 4. mjesto, ali isto tako fali nam citava odbrana. Belmina mi je presmijesno kritikovati, posebno jer ste ga citavu sezonu hvalili. Muha jest veci potencijal po mom misljenju, ali nemojte sad od Belmina praviti novog Kanurica. Ima mana, ali daleko od toga da je on medju glavnim krivcima za nesto.
Veci problem je dovodjenje igraca koji se smatraju kvalitetnim i jos nas deru za velike pare. Okrenuti se mladima zeljnim dokazivanja i nema zime.
Bodul, Krste, Palić, Cmilja, Oremuš, Kobiljar, Bagarić, Ahmetović, Hebibović imaju kvalitet za Rudar Prijedor. Treba još jedno 2 roka da se ovo očisti. Zato ovog trenera treba istrpiti.
Ovdje ima tonu idiota koji govore sad "gledaj kako Zrinjski i Jakirović", a nakon ovih 4:0 tjerali bi trenera.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Kaze Vasoski neki dan da je mirzino mladunce za reprenzetacije. Odmorio kepeca Hebu protiv Igmana da veceras bude svjez I nayebe se majke svinjskom...e moje makedonce.
Slazem se da Belmin nije golman za ozbiljne ekipe. Za ovakve jeste.
Slazem se da Belmin nije golman za ozbiljne ekipe. Za ovakve jeste.
Zadnja izmjena: brojjedan, dana/u 16 apr 2022, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Rijetki su ti Bogami al eto. . .napoleon72 je napisao/la: ↑16 apr 2022, 22:23Pa proslave ovi koji nisu bili cijenjeni kod nas, ili oni sto su otisli u Zelju pa se uvlace manijacima. Mislis da Secerovic zabije na derbiju, da bi "smio" glumit gospodina i ne proslavit gol?
Haurdic je prije par godina u dresu Veleza zabio i nije proslavio. Handzic takodje, igrajuci za Zrinjski.
Kad vidis ovog trenera Zrinjskog on i nema rezultata nikakvih do danas. Doveli su nepoznatog ,dali mu sansu ,igrace i doslo je do rezultata. Mi pare imamo ali uvijek fulimo u odabiru. Imam osjecaj da smo Sevelja ostavili da bi puno bolje igrao u zadnjoj liniji od ostalih.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jel realno da se neko svezao Dizdarevića radi jedne utakmice od 4 gola koje ne bi Oblak i Kurtoa zajedno izvadili hahahahaha
A isti ti hoće akademce i zaradu od transfera. Složi kompaktnu ekipu kao Zrinjski i na gol ti može stati Kanurić sa 2 promila.
A isti ti hoće akademce i zaradu od transfera. Složi kompaktnu ekipu kao Zrinjski i na gol ti može stati Kanurić sa 2 promila.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Evo i jedan rez od mene, malo sam se predomislio od proslog sastava... treba sve iz nova
IN
Ivan Grgic (Borac)
Jovan Pavlovic (Rudar Prijedor)
Mak Varesanovic (Bez Kluba)
Marijan Cavar (Siroki Brijeg)
Filip Brekalo (Siroki Brijeg)
Imad Rondic (Slovan Liberec)
Semir Smajlagic (Nasaf Qarshi)
Mihajlo Jovasevic (Akademija)
Muhamed Buljubasic (Akademija)
Aldin Mesic (Akademija)
Irfan Ramic (Akademija)
Kenan Lamadzema (Akademija)
Seid Pramenkovic (Akademija)
OUT
Halid Sabanovic
Amer Dupovac
Vicko Sevelj
Dino Islamovic
Armin Imamovic
Adnan Secerovic
Kerim Palic
Rijad Kobiljar
Dani Salcin
Rifet Kapic
Mirko Oremus
Anel Hebibovic
Asmir Suljic
Kenan Dervisagic
Krste Velkoski
Mersudin Ahmetovic
Drazen Bagaric
Boris Cmiljanic
GK
Dizdarevic
Kanuric
DF
Trako Grgic Mujakic
Pavlovic Lazic Jovasevic
DM
T.Ramic
Buljubasic
MF
Avramovski Cavar Djokanovic Brekalo
Mesic M.Varesanovic D.Varesanovic I.Ramic
AM
Catakovic
Bodul (C)
FW
Rondic
Smajlagic
Extra: Sahinovic, Lamadzema, Pramenkovic

IN
Ivan Grgic (Borac)
Jovan Pavlovic (Rudar Prijedor)
Mak Varesanovic (Bez Kluba)
Marijan Cavar (Siroki Brijeg)
Filip Brekalo (Siroki Brijeg)
Imad Rondic (Slovan Liberec)
Semir Smajlagic (Nasaf Qarshi)
Mihajlo Jovasevic (Akademija)
Muhamed Buljubasic (Akademija)
Aldin Mesic (Akademija)
Irfan Ramic (Akademija)
Kenan Lamadzema (Akademija)
Seid Pramenkovic (Akademija)
OUT
Halid Sabanovic
Amer Dupovac
Vicko Sevelj
Dino Islamovic
Armin Imamovic
Adnan Secerovic
Kerim Palic
Rijad Kobiljar
Dani Salcin
Rifet Kapic
Mirko Oremus
Anel Hebibovic
Asmir Suljic
Kenan Dervisagic
Krste Velkoski
Mersudin Ahmetovic
Drazen Bagaric
Boris Cmiljanic
GK
Dizdarevic
Kanuric
DF
Trako Grgic Mujakic
Pavlovic Lazic Jovasevic
DM
T.Ramic
Buljubasic
MF
Avramovski Cavar Djokanovic Brekalo
Mesic M.Varesanovic D.Varesanovic I.Ramic
AM
Catakovic
Bodul (C)
FW
Rondic
Smajlagic
Extra: Sahinovic, Lamadzema, Pramenkovic
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 16 apr 2022, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Zato sto oni ne gadjaju napamet, ima neko ko sjede i porazgovara s trenerom i ispita ga dovoljno da unaprijed zna sta otprilike moze ocekivati.FCUM je napisao/la: ↑16 apr 2022, 22:42Kad vidis ovog trenera Zrinjskog on i nema rezultata nikakvih do danas. Doveli su nepoznatog ,dali mu sansu ,igrace i doslo je do rezultata. Mi pare imamo ali uvijek fulimo u odabiru. Imam osjecaj da smo Sevelja ostavili da bi puno bolje igrao u zadnjoj liniji od ostalih.
Mi lupamo napamet.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Trebao bih se odjaviti sa foruma na par dana, cisto da sebe postedim gluposti
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Nek mi jos pratimo Bilbiju na IG.Lik se i danas poslije gola popisao na nas...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jel moguce da smo takva gamad od ljudi i da smo takvi navijaci.
Pobjedimo ekipu 6 razlike i odmah daj nam Bayern..
Izgubimo sljedece kolo 3+, mjenjaj cijeli kostur ekipe, niko ne valja i slicno.
Ljudi prije manje od godinu dana nismo imali za zraka, plate kasnile i slicno.
U vrlo kratko periodu je dosao novi vlasnik koji najavljuje promjene i vidi isto sto i mi, mozda cak i vise jer ulaze svoj novac !
Podrzite to, dolazite na tekme , a ne ovdje po forumu srati o svakom.
Koliko volimo palamuditi za 7000 clanova, to je strasno !!
Sarajevo do groba !!!
Pobjedimo ekipu 6 razlike i odmah daj nam Bayern..
Izgubimo sljedece kolo 3+, mjenjaj cijeli kostur ekipe, niko ne valja i slicno.
Ljudi prije manje od godinu dana nismo imali za zraka, plate kasnile i slicno.
U vrlo kratko periodu je dosao novi vlasnik koji najavljuje promjene i vidi isto sto i mi, mozda cak i vise jer ulaze svoj novac !
Podrzite to, dolazite na tekme , a ne ovdje po forumu srati o svakom.
Koliko volimo palamuditi za 7000 clanova, to je strasno !!
Sarajevo do groba !!!
Pa niko vam nije kriv sto dizete kvaziigrace u zvijezde poslije pobjeda protiv faking posusja, rudara i tako tih. Svaki objektivan i pravi navijac kluba moze samo kritikovati igru zadnje 2 godine, ovo ostalo sve glupo ko kurrac
NEMA NAZAD
-
- Kontakt: