Torinu ligaški, a za reprezentaciju protiv Švedske.
Ovo je bio 58.gol iz slobodnjaka.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Torinu ligaški, a za reprezentaciju protiv Švedske.
Torino 2020, ne znam za rep.
Koliko kmeke u jednom postu.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 apr 2022, 20:04Ronaldo je toliko unazadio Juventus da su se ove sezone morali boriti za plasman u LP. United već u prvoj sezoni dokrajčio pa je sad upitan i plasman u Konferencijsku ligu. Mislim da je i MLS za njega trenutno prevelik zalogaj. Nije slučajno da ga ETH niti bilo koji drugi ozbiljniji trener ne vidi u svojim planovima.
Bukvalno igrac utakmice danas, yebo te kaZu da te yebo.
S obzirom kakva mu se karijera predvidjala i sta se sve pisalo za njega ni blizu toga nije, koliko je puta nestao u velikim utakmicama. Pisalo se kao o nasljedniku Xavija u Spaniji, ne moze Xaviju kopacke vezati. Naravno nije los igrac ali nije ostvario ono sto je mogao, ja mislim da je mogao i morao puno bolje. Vidjecemo ga ako prodjete u finale LPa, hoce li opravdati ovo sto ja tvrdim ili ce me demantovati
Pa Jel moguće?
Govedo iz San Sebastiana pomjera standarde. Ej, ligu prvaka popušiti protiv Palasa, Brajtona i Sotona i to uzastopnim porazima, pa to je stvarno za proučavanja.This is the second time this season Arsenal have lost three consecutive Premier League games. This is the first time this has happened to the Gunners in the Premier League era
HAHAHAHAHAH
Ništa još nije gotovo za Arsenal.BenWhite je napisao/la: ↑16 apr 2022, 21:40Govedo iz San Sebastiana pomjera standarde. Ej, ligu prvaka popušiti protiv Palasa, Brajtona i Sotona i to uzastopnim porazima, pa to je stvarno za proučavanja.This is the second time this season Arsenal have lost three consecutive Premier League games. This is the first time this has happened to the Gunners in the Premier League era
Naravno, u svim ovim utakmicama su ga prodale njegove letve koje forsira kroz cijelu sezonu.
Jedva čekam utakmicu sa Čelzijem. Čisto da vidim da li će
barem pokušati klupirati te letve.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.