Kurtoa ne bi ni jednu od onih odbranio.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Hahahahahaha, kakvi samo idioti pišu po ovoj temi. Čast pojedinima. Isti ovaj Jakirović, koji je od mladih anonimusa i par iskusnih igrača stvorio moćnu mašinu, prošle godine je ostao bez Evrope u prvoj svojoj polusezoni. Kod nas bi ga objesili na M. Dvoru kao što će raskovati i ovog Vasoskog, a i jednom i drugom u poređenju je prethodni trener uništio ekipu s tim što je ovaj naš došao na gore jer je klub i strukturalno prethodno bio u banani.
I kaže kako je Bilbija sad vaki, kako Jukić, kako ovaj onaj. Pa zato što je ovdje yebena skupina neandertalaca koja bi u Manchester Cityu napravila atmosferu da se bori sa konferencijsku ligu. I u klubu i na tribinama.
I kaže kako je Bilbija sad vaki, kako Jukić, kako ovaj onaj. Pa zato što je ovdje yebena skupina neandertalaca koja bi u Manchester Cityu napravila atmosferu da se bori sa konferencijsku ligu. I u klubu i na tribinama.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑16 apr 2022, 21:05Hahahahahaha, kakvi samo idioti pišu po ovoj temi. Čast pojedinima. Isti ovaj Jakirović, koji je od mladih anonimusa i par iskusnih igrača stvorio moćnu mašinu, prošle godine je ostao bez Evrope u prvoj svojoj polusezoni. Kod nas bi ga objesili na M. Dvoru kao što će raskovati i ovog Vasoskog, a i jednom i drugom u poređenju je prethodni trener uništio ekipu s tim što je ovaj naš došao na gore jer je klub i strukturalno prethodno bio u banani.

Nema se sta reci do bruka i sramota, nikakvo opravdanje ne prolazi.
Javno tamburanje glupe nejaci koji sebe zovu fudbalerima i zive kao ministri na grbaci kluba vec godinama. Pa mayku vam **** od ekipe bez tradicije napraviste atalantu.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Evo ja ti kažem da neće uci nigdje, ako udju ja tebe častim sa godišnjom kartom za iduću sezonu. Mi smo najlosija liga u Evropi i ovakav način igre moze samo ovde proći iole ozbiljnija ekipa bi ih lako dobila. Ne umanjujem njihovu dominaciju, ali za Evrope treba puno vise...spezial je napisao/la: ↑16 apr 2022, 21:04Ko god je ocekivao nesto drugo od ove utakmice, ocito nije gledao zrinjski, a ni nas, ove sezone. Cestitati ljudima najdominantnije osvojenu titulu u historiji ove lige. Sve osim ulazak u grupnu fazu nekog europskog takmicenja za ovu ekipu ce biti neuspjeh. A mi uvaljujemo neke milione u ekipu i placamo hebiba, krleta, ahmu, oremusa, bagarica i kompaniju ko njihova citava ekipa...
Evo i oni tebe selame!
Super majstori hvaljenja njihove dominacije, igre, rekorda i titule! Boze sacuvaj!
Nije u pitanju samo ova utakmica, pregledaj sve utakmice i vidjet ćeš o čemu pričam.
-
- Kontakt:
Čovjek je spomenuo samo današnju tako da sam se na to nadovezao. A čuo sam od par ljudi koji imaju veze sa golmanskom pozicijom da je Šahinović već sad bolji od Belmina. Ako lažu oni, lažem i ja.
Zadnja izmjena: mnon46, dana/u 16 apr 2022, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Sta drugo ocekivati kad je klub vise posvecen licnoj promociji direktorice, SFK, qrcevih e-sport zeusinja ili kako vec... Malo tuknemo na onog Cerica od anamo njih.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Srijeda 14h svi koji mogu trebaju doci na grbavicu. Protiv tuzle puno bitnija tekma iduci vikend. Danas nadigrani, cestitati ljudima koji na 4:0 ganjaju peti gol protiv nas. Nisam iskreno ni ocekivao nesto osim poraza ali hajde 0 bodova je 0 bodova. Pa bilo 4:0, 1:0 ili 2:1. Nadam se da sa Avramovskim nije nista ozbiljno. Bit ce posla na ljeto da sredi malo ova zadnja linija u ekipi pretanko je ovo.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Šahinovic je za Dizdarevića licno Vladan Kovacevic
Evo i oni tebe selame!
Europa tesko ove godine bas iz razloga sto nas trener ne zna nahajcati nasu ekipu a znamo kako Velez igra.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- forza_juve
- Kontakt:
Zna li neko koliko klub koštaju mjesečno Hebib, Bodul, Ahmo, Bagarić, Dupovac, Oremuš, Cmiljanic i Velkoski?
Mislim da se dva ili tri dobra stranca mogu dovesti za te pare, ostale ostaviti i uvoditi mlade igrače.
Nema drugog načina za napredak dok su kanceri u klubu
Mislim da se dva ili tri dobra stranca mogu dovesti za te pare, ostale ostaviti i uvoditi mlade igrače.
Nema drugog načina za napredak dok su kanceri u klubu
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
-
- Kontakt:
Jbg poraz ocekivan pa samim tim i manje boli.Pratim ligu od osnivanja,i ova generacija Zrinjskog je ubjedljivo najbolja u historiji lige.
Hebibovic,Krle,Bagaric,Palic i kompanija
Ide novi ugovor
Hebibovic,Krle,Bagaric,Palic i kompanija

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Evropa je treneru uslov inace se ugovor nece ni produziti zato i jeste pola godine ugovor .Do njega je dali ce zasluziti produzenje vrlo jednostavno.Ako mu to nije dovoljno za hajc onda neznam sta ce biti.
Ali slazem se za to kako Velez igra bas onako kako nama ne leži sa visokim presingom.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ahahahahaha sto nas pregazise kao plitak potok..ubise nas ko mrak paprike 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ima istine u ovom. Vasoskog ne bih dirao. Sve i da ne izbori Evropu, sto se najiskrenije nadam da se nece desiti! Problem su ovi poluamateri i nedisciplinovani igraci. Kad nam je Sabanovic ovakav bio medju boljim igracima jesenas, onda znas koliko smo zaglibili.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑16 apr 2022, 21:05Hahahahahaha, kakvi samo idioti pišu po ovoj temi. Čast pojedinima. Isti ovaj Jakirović, koji je od mladih anonimusa i par iskusnih igrača stvorio moćnu mašinu, prošle godine je ostao bez Evrope u prvoj svojoj polusezoni. Kod nas bi ga objesili na M. Dvoru kao što će raskovati i ovog Vasoskog, a i jednom i drugom u poređenju je prethodni trener uništio ekipu s tim što je ovaj naš došao na gore jer je klub i strukturalno prethodno bio u banani.
Glup je ko kaze da nema pomaka u odnosu na proslu godinu, ima, ali ne moze sve doci odjednom. I dalje smo plafon 4. mjesto, ali isto tako fali nam citava odbrana. Belmina mi je presmijesno kritikovati, posebno jer ste ga citavu sezonu hvalili. Muha jest veci potencijal po mom misljenju, ali nemojte sad od Belmina praviti novog Kanurica. Ima mana, ali daleko od toga da je on medju glavnim krivcima za nesto.
Veci problem je dovodjenje igraca koji se smatraju kvalitetnim i jos nas deru za velike pare. Okrenuti se mladima zeljnim dokazivanja i nema zime.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 12 gostiju.