FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- SedrenikHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma ne igramo lose s obzirom da nemas Avrama, a igra Heba..
Zrinjski nista spec nije uradio, dok je morao Heba ono zabiti.
Penal ko kuca, al ostalo je sudija perfektno odsvirao.. jbga nije da se nismo nadali.
Samo jako !
Zrinjski nista spec nije uradio, dok je morao Heba ono zabiti.
Penal ko kuca, al ostalo je sudija perfektno odsvirao.. jbga nije da se nismo nadali.
Samo jako !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Kad ga zabije heba i zavlada muk pod bijelim brijegom i na forumu 

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Vidjelo se jasno kontakt ruke igraca Zrinjskog sa Varesanovicem.Ono bi za njih svirao ma bez razmisljanjaOsmaDolazi je napisao/la: ↑16 apr 2022, 19:57Vidjelo penala nije. Da je Mujakic bii pametniji ono bi bio penal. Inace dobra nasa tekma.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 apr 2022, 19:54Znao sam,e moj Hebibovicu....Generalno dobro igramo,ima dosta bas fini akcija.Ovo je bio cist penal nad Varesanovicem
Sto se tice igre,ja sam zadovoljan.Kada pogledas protiv koga igramo ovo je skoro pa perfektno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Joj al ovi sto brane Hebibovica... Lik godinama promasuje zicere i nema ni dribling ni pas ni šut a prima platu sigurno preko 10 hiljada maraka. Pa bolje da su malog Irfana Ramica pustili da igra makar bi se trudio a ovog zabole k i to ko kapiten.
Pa ne može, al mi nemamo veznog i napada nikako, a ne samo HebuAhmoveliki je napisao/la: ↑16 apr 2022, 19:58Ne moze legendo spic sam sebi asistirati nikakokeli je napisao/la: ↑16 apr 2022, 19:57Vise se nije vidio hamza nego heba.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 apr 2022, 19:56Ne uvodi kloca Bagarica ko Boga te molim,vec imamo igraca manje(A.H)
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
To je tooSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑16 apr 2022, 20:00Joj al ovi sto brane Hebibovica... Lik godinama promasuje zicere i nema ni dribling ni pas ni šut a prima platu sigurno preko 10 hiljada maraka. Pa bolje da su malog Irfana Ramica pustili da igra makar bi se trudio a ovog zabole k i to ko kapiten.

Životom garantujem da bi mali Tarik Ramic na onoj poziciji odigrao duplo bolje od malog debila, yebem li mu zenu sto mi vadi svaku tekmu zivce.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Sad ce se okomiti na bagarica kad izadje heba 

- napoleon72
- Kontakt:
Nema ih jer nemaju osjecaj za blok, u ovoj ligi bude jedan gol sa distance po sezoni. Ovakav projektil sa 20+ metara bude svako 3 sezone. Zato i u Evropi redovno primamo.golove iz daljine.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Jel moguce da ovo makedonac radi?
Hahahahahahaha
Hahahahahahaha
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Druze idi izvagaj suljicaSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑16 apr 2022, 20:00Joj al ovi sto brane Hebibovica... Lik godinama promasuje zicere i nema ni dribling ni pas ni šut a prima platu sigurno preko 10 hiljada maraka. Pa bolje da su malog Irfana Ramica pustili da igra makar bi se trudio a ovog zabole k i to ko kapiten.
Ne branim, ne do Bog, trebalo ga otjerat ima 3 sezone.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑16 apr 2022, 20:00Joj al ovi sto brane Hebibovica... Lik godinama promasuje zicere i nema ni dribling ni pas ni šut a prima platu sigurno preko 10 hiljada maraka. Pa bolje da su malog Irfana Ramica pustili da igra makar bi se trudio a ovog zabole k i to ko kapiten.
A to za Irfana Ramića, isto tako smo Alena Mustafića gurali na početku i govorili bar će se trudit, pa dobismo po guzici 3 derbija radi njega.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ja ga ne branim, čak ga ne mogu očima smisliti. Ali možeš li navesti jednog igrača koji se večeras bar malo izdvaja od drugih?SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑16 apr 2022, 20:00Joj al ovi sto brane Hebibovica... Lik godinama promasuje zicere i nema ni dribling ni pas ni šut a prima platu sigurno preko 10 hiljada maraka. Pa bolje da su malog Irfana Ramica pustili da igra makar bi se trudio a ovog zabole k i to ko kapiten.
Dobro je ovo ljudi, ova ekipa izgubila od skretnice prije mjesec 2-0
- napoleon72
- Kontakt:
Mora neko bit kanta za pitarski urin. Nakon Bekica i Rustema, sad je to Hebib. Los je veceras al nista bolji nisu ni ostali. Tanka prolazna ocjena samo Lazicu i Kapicu. Ostali su svi Hebibovic nocas.MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 apr 2022, 20:06Ja ga ne branim, čak ga ne mogu očima smisliti. Ali možeš li navesti jednog igrača koji se večeras bar malo izdvaja od drugih?SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑16 apr 2022, 20:00Joj al ovi sto brane Hebibovica... Lik godinama promasuje zicere i nema ni dribling ni pas ni šut a prima platu sigurno preko 10 hiljada maraka. Pa bolje da su malog Irfana Ramica pustili da igra makar bi se trudio a ovog zabole k i to ko kapiten.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Pa sve sto je dotako u kontru je odradio, evo i aut
Place mi se Bogami, kad vidim kakav debil uzima pare masne...
Place mi se Bogami, kad vidim kakav debil uzima pare masne...
Najjaci lik na dunjaluku. Sve bi dao da znam koju platu uzima kod nas.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- napoleon72
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Amidzaa, Bordo10, InatSilniBosanski, johntravolta123, Pablo11, senad82 i 91 gost.