Uopste nije toliko lose. U gostima smo ekipi koja melje ove sezone i poprilicno smo im uskratile sanse. Primili smo golcinu i tjt. To sto ljudi ocekuju da ces u gostima kod ekipe koja je novi sampion i puna samopouzdanja prekucat to su njihova nerealna ocekivanja. Sasvim korektno uz jos malo truda moze se otici neporazen iz mostara. Ali ovdje vlada histerija i dzaba pises ikome. Valjda da je kobiljar poceo mi bismo sad vodili 0-1.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Loše je sto gubimo al realno podjednaka utakmica, nije nas uopšte nadograo zrinjski.
-
- Kontakt:
Dala desno pomjerit, Kapica na amf... izvest Secerovica, ne znam koga u sredinu al mozda tako nesto i uspijemo napravit...
- NisamInSajder
- Kontakt:
Blijedo, jalovo, tanko. Nije ni Zrinjski sjajan, dosta grešaka, ali mi smo još gori. Ofanzivno 42 minute nismo postojali, defanzivno šta bude bude i u kost. Napravili smo 10tak nepotrebnih prekršaja jer neko sugerira da se pravi faul na 30 metara od gola i uz aut liniju. A dobro je pa Sivac pušta agresivnije startove, inače bi do sada Varešanović, Lazić imali žute kartone.
Varešanović ništa dobro nije uradio, Hebibovića nema nigdje osim u greškama i onom šutu što je imao. Na sredini terena konstantno nam fali jedan dva igrač da dođeš do zadnje trećine Zrinjskog.
Varešanović ništa dobro nije uradio, Hebibovića nema nigdje osim u greškama i onom šutu što je imao. Na sredini terena konstantno nam fali jedan dva igrač da dođeš do zadnje trećine Zrinjskog.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Nista oni bolji nisu bili od nas,cak sta vise bolju smo sansu od njih imali,imamo i bolji posjed lopte,ali kolko god oni dobri inace bili mora se priznati da ih "sere" sve sto opale udje u gol.
Ova desna strana nam je fula i to je ocekivano
Ova desna strana nam je fula i to je ocekivano
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Krenuo padati prije nego što ga je bilo ko dotakao, ni slučajno penal.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajevoForza
- Kontakt:
Poenta je bila da nema smisla gubiti vrijeme spominjanjem Hebibovica kad nam je svima jasno koliko je limitiran (ali i kao takav nas je jednom spasio). Jedini krivac što je i dalje tu su oni koji su mu produžili ugovor. Njih više nema tako da opušteno, istrpiti još eventualno sezonu dok se ne "pročisti" svlačionica i onda aBd ide novo Sarajevo sa Mirvićem na čelu.ledesma je napisao/la: ↑16 apr 2022, 19:43Jel to sve za ove silne godine i silne pare sto prima?
Koliko para nas je kostao? Koliko je puta profulao cistu sansu? Kapitensku mu dali, e moje Sarajevo na sta spade... hljeb te yebo
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Dva vezna i dva stopera nikog u bloku na 20ak metara. Hebibov gol.
Hajmo srat po Hebi a to što vezni dvojac i Hamza dohvatili loptu nisu, to je ok. Ok je što Lazić nije izašo na šut, što Šaban aut ne zna bacit... Za sve je to Heba kriv.
Zadnja izmjena: mnon46, dana/u 16 apr 2022, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Znao sam,e moj Hebibovicu....Generalno dobro igramo,ima dosta bas fini akcija.Ovo je bio cist penal nad Varesanovicem
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Samo ne Klocina Bagaric koji je tu je negdje sa Melunom, dosta napeta trka izmedju njih za najgoreg napadaca FKS
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Puno bolje igramo nego prošlu polusezonu, treba tako gledati da je bolje nego sto je bilo. A ne nista ne valja i sve tjeraj, igramo u gostima ekipi koja sve gazi a igramo ravnopravno sto je napredak ogroman kad gledamo da smo se mučili s Ljubić, Radnik, Posušje itd.
Nije toliko lose, ali treba uzeti u obzir da je svinjski znao da mu danasnja tekma znaci titulu vec nakon ovog kola, imaju rezultat, pitanje je koliko je i njima cilj da nesto napadaju Aman taman.
-
- Kontakt:
Ne uvodi kloca Bagarica ko Boga te molim,vec imamo igraca manje(A.H)
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Vidjelo penala nije. Da je Mujakic bii pametniji ono bi bio penal. Inace dobra nasa tekma.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 apr 2022, 19:54Znao sam,e moj Hebibovicu....Generalno dobro igramo,ima dosta bas fini akcija.Ovo je bio cist penal nad Varesanovicem
Vise se nije vidio hamza nego heba.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 apr 2022, 19:56Ne uvodi kloca Bagarica ko Boga te molim,vec imamo igraca manje(A.H)
-
- Kontakt:
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 16 apr 2022, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ne moze legendo spic sam sebi asistirati nikakokeli je napisao/la: ↑16 apr 2022, 19:57Vise se nije vidio hamza nego heba.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 apr 2022, 19:56Ne uvodi kloca Bagarica ko Boga te molim,vec imamo igraca manje(A.H)