English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ovaj brat je u Cityu samo jer je amer pa ono da brend siri, bukvalno sve sto je mogao us.rao je
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Kakva ludnica, na kraju 3 fine šanse za 3 3.
Završni čin u maju u finalu LP
Završni čin u maju u finalu LP

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kakvo lose drugo poluvrijeme i opet prolaz. Jos jedno finale, idemo po sva 4 trofeja.
U ovom meču niko nikoga ne može razbiti,
ali da je Stefan ostao na klupi, teško je reći šta bi bilo.
Ponavljam, nadam se finalu lige prvaka ove dvije ekipe. Kakva bi to utakmica bila....
41:34
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Zaboravio brate halali, bio sam ubijeđen da sam tipovao u petak

Prihvatam kaznu kakva god bude, a iskupit ću se iduće kolo nekim doppelpackom.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa ako se ne racunaju ove odbrane sto su mu dodavali maltene, primio je i us.rao bukvalno sve
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Bilo je par šansi za 4:1 i da se riješi meč. Čitavo vrijeme sam očekivao neki kiks Alissona I onda zezne u 90'.
Podsjeti me na meč na Anfieldu gdje je Liverpool imao 4:1 I ni iz čega City dodje do 4:3.
Jos u igri za sve trofeje
Podsjeti me na meč na Anfieldu gdje je Liverpool imao 4:1 I ni iz čega City dodje do 4:3.
Jos u igri za sve trofeje

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- f0rest1946
- Kontakt:
Moram jer je teski kompleksaš, Rona nema kome nije dao gol i ono nesta pricaShategabri je napisao/la: ↑16 apr 2022, 18:10Šta imaš dokazivati hejteru.f0rest1946 je napisao/la: ↑16 apr 2022, 17:57
I opet nepoštivanje za najveceg ikad, steta sto je igrao za najgori klub u Italiji (juventus)

Sve na stranu, ali da ne ispoštuješ minutu šutnje za Hillsborough toliko da je sudija mora skratiti - ljudski otpad.
Ovo je nerealno jbt!
Cuj polovina aprila a aktivna ti cetvorostruka kruna.
Eventualnim uzimanjem sva 4 trofeja, ovaj tim Liverpoola ce biti uveliko smatran za jedan od najboljih timova otkako se suta lopta.
Aleluja reko bi se.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Mnogo navijača Ronalda, a malo Uniteda.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Decima
Ronaldova najveca mrlja u karijeri je odlazak u raspali Juventus. Trebao je ostati u Realu do ove godine bar ili jos jednu, tj. ovu. Imao bi jednu ZL vise i vrlo moguce bar jednu LP vise. Ide u raspali klub koji poslije njega za napadace ima Moratu i Vlahovica.
Kakvo preseravanje Pepa sa igracima. Milioni kapaju u dzep a puno im utakmica svako 4 dana u zavrsnici sezone. Otislo sve u krasni.
Kakvo preseravanje Pepa sa igracima. Milioni kapaju u dzep a puno im utakmica svako 4 dana u zavrsnici sezone. Otislo sve u krasni.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ova ekipa Citya je vjerovatno jedna od najboljih ekipa koje su igrale u Engleskoj, znači imaju ljudi 16-17 odlicnih igrača bez sumnje i na to dodas Pepa Guardiolu i dobiješ ovaj stroj.
Ova dvojica što su te citirala su navijači Reala. Smijurija. Pa ni Barcini simpatizeri ne prate toliko Messija, kao oni Cristiana.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pa ostao bi on rado da mu Pero nije pokazao izlazna vrata. Ko da se njemu išlo u Juve.Kaunas je napisao/la: ↑16 apr 2022, 18:36Ronaldova najveca mrlja u karijeri je odlazak u raspali Juventus. Trebao je ostati u Realu do ove godine bar ili jos jednu, tj. ovu. Imao bi jednu ZL vise i vrlo moguce bar jednu LP vise. Ide u raspali klub koji poslije njega za napadace ima Moratu i Vlahovica.