Uvijek neki pehh
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bez Avrama meni su očekivanja opala za nekih 80%
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
IGRAJ BORDO-BIJELI
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- NisamInSajder
- Kontakt:
Vrati se u doba Sablića pa vidi kakve je alibije spominjao, nikakve. Govorio od prvog dana da ekipa nema dovoljnu kvalitetu, posebno u ofanzivnom dijelu. Kad se izgubilo protiv Ljubića rekao da su svi šamar zaslužili. Čovjek je bio maksimalno korektan i iskren u svom radu u ovom klub, kakav nijedan trener ranije nije bio.napoleon72 je napisao/la: ↑16 apr 2022, 17:57Mislis, kao sto je tvoj ljubimac Blitvar imao alibije nakon Leotara, Ljubica, Sirokog...?NisamInSajder je napisao/la: ↑16 apr 2022, 17:51Kobiljar, Ramić, Kapić nekoliko puta bolje opcije. Pogotovo što će biti velika borba na sredini terena gdje se ide na Bašića i Savić plus Jankovića koji se konstantno kreće i "spušta" u sredinu, a mi idemo tu sa Kapićem i Šećerovićem. Oremuš bi idealno upao ovdje i dosta pridonio u igri.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 apr 2022, 17:43
Pa realno koga je trebao? Vidiš da nema Avramovskog iz nekog razloga. Znači Avramovski bi upao umjesto Hebiba da je tu, nemam nikakvih zamjerki. Nek nam je Bog na pomoći. X ko kuća aBd, da ostane zaostatak isti.
Stvara se alibi za kiks.
I kako moze bit kiks ako ides kao inferiorna ekipa? Kao da United izgubi od Cityja na Etihadu i proglase to kiksom. Ono, ko realno i iskreno ocekuje pobjedu dole?
Nit navijam za Sablića, nit za Vasoskog.
Danas pobjedu objektivno i realno niko ne može očekivati.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Neka se samo bore pa šta bude.
-
- Kontakt:
Vidjet cete vi kad nas sve Heba demantuje 

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nzm šta bih očekivao od ovoga sastava
Nadam se da će biti 1 gol na 6 utakmica u ovom kolu. 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- napoleon72
- Kontakt:
Pa kakav je alibi stavljanje najboljih 11 na teren? Covjek nema dostupnog Avramovskog, to sto je stavio Hebiba je jedina odluka koju je mogao donijet. Ramica necu ni komentarisat, drag mi je i prvi govorim da ga treba forsirat al ovo nije utakmica za to. Za desno krilo bi mogao konkurisat Kobiljar al izmedju Hebiba koji ipak povremeno zabije gol, a zabio je u Mostaru kad smo dobili 2:3, te Kobiljara koji nije dao nijedan gol za FKS i ima jednu asistenciju, svako normalan ce stavit Hebiba.NisamInSajder je napisao/la: ↑16 apr 2022, 18:09
Vrati se u doba Sablića pa vidi kakve je alibije spominjao, nikakve. Govorio od prvog dana da ekipa nema dovoljnu kvalitetu, posebno u ofanzivnom dijelu. Kad se izgubilo protiv Ljubića rekao da su svi šamar zaslužili. Čovjek je bio maksimalno korektan i iskren u svom radu u ovom klub, kakav nijedan trener ranije nije bio.
Nit navijam za Sablića, nit za Vasoskog.
Danas pobjedu objektivno i realno niko ne može očekivati.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ni sudije nam ne mogu pomoći kad imamo hebibovica u igri
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Realno ne znam koliko je pametno staviti tromog i sporog Secerovica protiv ovih trkaca u sredini. Nadam se da ce da me demantuje. Joj administracije. Niko da kaze da su ljudi povrijedjeni bilo kakvu info da daju o stepenu povrede da ne dumamo. Uzas.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma i da je najjači sastav ne treba dole ništa očekivati u ovoj situaciji. Treba se boriti ali ljudi su trenutno predominantni u odnosu na ostale.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- napoleon72
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja negativni ljudi ovdje, strašno. Kako bi bilo lijepo da ga zabije kapiten Hebibovic danas.
Naprijed Sarajevo ljubavi moja
Naprijed Sarajevo ljubavi moja

Ovo mi tako sluti na one komentare prije posusja gdje su se zbog dala i hebe neki "vracali" sa parkinga
logicno da su zdravi Avramovski i Djokanovic da bi vjv bili u prvih 11 ali silom prilika covjek morao stavit Hebu na krilo i tjt ne palamudite bezveze. Da je stavio naprijed krila suljic i dal, desetku hamzu i spica bagarica opet biste psovali sto igra bagaric. Odvadite malo.

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Svaku gresku koju danas napravi mali hebibovic cu pisati ovdje, samo da vidim na kraju kakvog debila imamo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- napoleon72
- Kontakt:
Niko nije odusevljen sto igra Hebibovic al brate nema druge opcije. Vala ako treba da izgubimo jednu tekmu gdje nam fali Avramovski, nek to bude ova gdje bismo svakako imali 20-30% sansi za pobjedom i da smo u full sastavu. Vaznije je da se Avram vrati za Tuzlu, Borac i derbi, tu ce se lomit sezona.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- ElCartel11
- Kontakt:
Hebib uvijek dobro odigra protiv Zrinjskog dole a i bice krilo ovdje sigurno tako, da se odmah pripremite za cupanje kose. Uyebace jedno 3 prilike sigurno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Znas kako. Nisu duzni, a sto bi obavjestavali da eventualno protivnik u pripremi utakmice zna vec da nemas 2 standardna igraca i da se pripremi na to.
To je bar moja logika, mozda ce Jakirovic preko nekih izvora saznati ko nam fali, ali 90% trenera u ligi nece ko ni mi do pred samu utakmicu.
Tako da zbog nase znatizelje ne treba letiti sa informacijama, ako njima odgovara i misle da je bolje da kriju takve stvari, okej postujem
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Pa nisu Bayern ....
Trenutno korisnika/ca: ledesma, misstianopenaldo, mnon46, napoleon72 i 69 gostiju.