Druze sve posalji sto znas nemoj oklijevati sekunde imas moju punu podrsku i mislim podrsku svih pravih navijacaAngelDiMaria je napisao/la: ↑16 apr 2022, 12:15Eto za ibraka i kompaniju nije ofirno, pa futsalere nam tusili kao profesionalne fudbalere, fasovali evropu zbog njihovih pojacanja i trenera mafijasa koji je pare uzeo i sturnuo. Zanis6ti mozga koji sjedi na pressu i kae evo ljudi ja vam dovodim jesica i odoh ja sad... Ovo je buducnost ovo je pravi potez... I u oci te gleda... De bolan, transferi se uzimali kao licni bonus a klub dobijao provizijuMaroon99 je napisao/la: ↑16 apr 2022, 04:35Posalji klubu sve dokaze sto imasAngelDiMaria je napisao/la: ↑16 apr 2022, 02:01Smatram da je veci grobar kluba ibrak i ekipa tadasnja nego sabrina. Ljudi su kroz klub proveli brat bratu 20 igraca na kojim su se bespravno pare uzele. Odgovorno tvrdim. Ako ce se ganjat ta neka pravda, ajmo ganjat od tana pa na ovamo.
Za sabrinu i kriminal je bilo preocito zato je i prva na spisku
Ko je god ostetio nas klub na bilo koji nacin treba odgovarati. Ali nemoj pravdati sabrinu tako sto ove kudis, mnogi su ruke uprljali i nadam se da ce svi odgovarati